K+V werving selectie interim management

Commerciële tijger en slimme strateeg

Zuid Nederland
Organisatie |

Wiertz Company

Wiertz Company is een krachtig euregionaal opererend familiebedrijf actief in de markt van mens en werk. Sinds de start in 1997 is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende speler. Met en sterke vertegenwoordiging van kantoren in Nederland, Duitsland en Polen en met verschillende bedrijfsonderdelen, werken ze dagelijks met meer dan 100 vaste medewerkers en ruim 4.000 flexmedewerkers bij 700 werkgevers. Hierdoor realiseert Wiertz Company een autonome omzet van bijna € 80 miljoen.

Het verhaal van Wiertz Company is het fundament. Wiertz Company is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wordt voortgedreven door de wil om de beste oplossingen te vinden op het gebied van mens en werk. Dat is de missie. Wiertz Company is gebouwd op de waarden van een hecht familiebedrijf waarbij het Rijnlands gedachtegoed de grondslag is. Oog voor continuïteit, de lange termijn op basis van partnership. De oprichters en aandeelhouders, Dionne en Harm Wiertz, zijn nog altijd betrokken als lid van de Familieraad. Wiertz Company wordt gekenmerkt door ondernemerschap, resultaatgerichtheid, kwaliteit en authenticiteit. Onderscheidend zijn uitstekende kennis van de arbeidsmarkt, de lokale aanwezigheid, de maatschappelijke participatie en geloof in persoonlijke aanpak en aandacht. “Wij zijn mensen voor mensen”. ’n Krachtige familie.

Wiertz Company wil de komende jaren haar marktpositie fors verstevigen en uitbreiden. Dit zal worden bereikt door bestaande diensten en proposities intensiever en grootschaliger te verkopen aan opdrachtgevers waarbij het werkgebied verruimd zal worden en waar mogelijk nieuwe diensten toegevoegd.

Functie | Commercieel Directeur

Voor die groei en de sterke ambities zoekt Wiertz Company een Commercieel Directeur. Een ondernemende sparringspartner die slim organiseert en realiseert. Als Rijnlands leider vorm je een uitstekend trio met de Algemeen Directeur en de Financieel Directeur. Samen vormen jullie de collegiale statutaire directie van Wiertz Company en leggen jullie verantwoording af aan de RvC. Als Commercieel Directeur ben je direct verantwoordelijk voor marktgroei, sales en relatiebeheer. Je geeft leiding aan Commercieel Managers en Sales Managers.

Commerciële Tijger Inspirerend Leider Innemend Mensen-mens Slimme Strateeg Resultaatgericht Hands-on Winnaar Coach Vakkundig Besluitvaardig Lef

Profiel

Commerciële tijger

Als ondernemende commercieel directeur snap je de urgentie van het vak van Wiertz Company. Het kan allemaal dankzij kopende klanten en verbonden kandidaten, iedere dag opnieuw. Klanten maken, klanten behouden, klanten uitbouwen; dat is jouw werk en passie. Dat doe je samen met je team, maar je schuwt er vooral niet voor zelf de kar te trekken en tijdens sales trajecten het verschil te maken. Je bent een kei in verbinding maken met mensen, intern en extern. Collega’s en klanten werken graag met jou omdat je innemend bent, duidelijk, eerlijk en gericht op het behalen van het beste resultaat voor iedereen. Je hebt een hoog energielevel, daagt jezelf en anderen uit en legt de lat hoog.

Slimme strateeg

Je opereert op natuurlijke wijze op bestuursniveau. Binnen de statutaire directie ben je een volwaardige collega die het verzilveren van de marktkansen voor zijn rekening neemt en wezenlijk bijdraagt aan de forse groeiambitie van de organisatie. Je beschikt over een helikopterview en bent in staat vraagstukken strategisch te benaderen. Je natuurlijke werkhouding is professioneel, planmatig en weloverwogen. Toch is je kantoor niet jouw thuisbasis. Je voelt je pas echt goed in je vel wanneer je klanten en netwerkbijeenkomsten bezoekt en samen met je teams successen scoort.

Waar kom je vandaan

Je bent langjarig actief in de uitzendbranche binnen een commerciële en leidinggevende functie. Je beschikt over een uitstekende reputatie en je bent de beste in je vak. Je hebt in ieder geval een commerciële bedrijfskundige achtergrond.

Aanbod

Een prachtige uitdaging en uitstekende arbeidsvoorwaarden in een sterk groeiend familiebedrijf, ondernemend Rijnlands.

Procedure

In de procedure ga je in gesprek met Johannes Arets om vervolgens snel aan tafel te komen bij de belangrijkste mensen van Wiertz Company. Alles gericht op goede ontmoetingen zodat jij en wij een goede afweging kunnen maken of dit die top positie is voor jou.

Geïnteresseerd

Ben jij de Commercieel Directeur die wij zoeken? Geïnteresseerd en aantoonbaar gekwalificeerd voor deze functie? Dan zien wij graag jouw reactie tegemoet door onderaan bij ‘solliciteer direct’ jouw cv en motivatie te uploaden. Inhoudelijke vragen, opmerkingen en/of motivatie kun je bij de reactie vermelden. Deze vacature is in behandeling bij Johannes Arets, directeur, 06-1026 0480, natuurlijk is Johannes bereikbaar voor nadere informatie.

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Commercieel Directeur
Vast
Fulltime

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.