Verantwoordelijke

AMERSFOORT
Organisatie |

De Amersfoortse Berg

Het gaat om een openbare school voor havo en vwo in een mooie omgeving. Op de school krijgen leerlingen de ruimte hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Uitdaging en persoonlijke groei staat centraal, zowel voor de leerlingen als het team. Er heerst een prettige en open sfeer.

KV_Opdrachten_De-Amersfoortse-Berg
Functie | Conrector

In verband met het uitvallen van de huidige conrector wordt met spoed gezocht naar een interim conrector. Naast de verantwoording voor financiën, gebouw & beheer stuurt hij/zij ook het ondersteunend personeel aan. We zijn op zoek naar iemand die ook een team verder kan ontwikkelen en meedenkt over het vormgeven van het team richting de toekomst. Daarnaast komt ook de periode van formatie er aan en ook daarin speelt hij/zij een belangrijke rol. Het is absoluut een pre als hij/zij het programma foleta kent, weet hoe een formatieproces loopt en direct kan inspringen bij de dagelijkse gang van zaken.

De opdracht is voor minimaal 4 maanden met een inzet van 3 dagen per week.

Sensitief Communicatief Toegankelijk Energiek Vasthoudend Professioneel Teamspeler Betrokken Inspirerend

Profiel

Je hebt een HBO+ werk- en denkniveau en je beschikt over ruime kennis van het vakgebied financiën en huisvesting binnen het onderwijs. Je bent op basis van aantoonbare kwaliteiten in staat om in een dynamische omgeving te helpen, te ondersteunen en het werk voor iedereen makkelijker te maken. Je hebt ervaring met het leidinggeven aan professionals in het onderwijs en teams in hun kracht zetten. Daarnaast treed je graag op als sparringpartner voor collega’s.

Aanbod | Geïnteresseerd en gekwalificeerd?

Helaas, u kunt niet meer reageren.

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.