Betrokken, flexibel en creatief

Amsterdam
Functie | Coördinator Lerarenacademie

De lerarenacademie verzorgt professionaliseringsactiviteiten voor leraren in het voortgezet onderwijs, variërend van maatwerktrajecten op scholen tot een cursusaanbod op de eigen locatie. Als coördinator draag je zorg voor de continuering en kwaliteitszorg van deze professionaliseringsactiviteiten.

Verantwoordelijkheden:

– Aansturing team van medewerkers op acquisitie, ontwikkeling en uitvoering van professionaliseringsactiviteiten voor onze klanten (onder aansturing valt ook vragen beantwoorden van medewerkers).

– Verantwoordelijk voor de financiële afhandeling waaronder offertebeheer in samenwerking met de coördinator bedrijfsvoering.

– Contacten met (externe) klanten opbouwen en onderhouden.

– Evaluatie en advies van opzet en voortgang professionaliseringsactiviteiten binnen de Lerarenacademie.

– Een bijdrage leveren aan de visie- en strategieontwikkeling ten aanzien van professionaliseringsactiviteiten binnen de Lerarenacademie.

Opdracht | Meewerkende sparringpartner

Je vervangt de coördinator in een lange verlof periode. De lerarenacademie zit in een transitie en je mag meewerken aan die opgave. Dat vergt naast de al gevraagde vaardigheden ook verandervaardigheden, rust en richting.

Profiel | Betrokken, flexibel en Creatief

Je bent een betrokken teamspeler. Voegt snel in en bent snel thuis in het team en de opdracht. Met je ervaring in het hoger onderwijs ben je ook snel een sparringpartner voor het team en de klanten van de academie. Je communicatieve vaardigheden en organisatievermogen is sterk en je voelt aan wanneer je moet inspringen of wanneer je moet meeveren. Je hebt een probleemoplossend vermogen en een echte kan wel houding.

Natuurlijk beschik je over een academische achtergrond en ben je thuis in het onderwijs.

Sensitief Communicatief Toegankelijk Energiek Flexibel Professioneel Teamspeler Betrokken Creatief

Voorwaarden

Graag een opgave van je uurtarief als je geïnteresseerd bent. Gesprekken zijn gepland voor de 2e helft maart en de start is 2e helft april. Inzet is tot 31 december met mogelijke verlenging tot maart 2023.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze opdracht, reageer dan snel. We verzoeken je te reageren door bij “solliciteer direct” je cv, motivatie én een indicatie van je uurtarief te uploaden. Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Johannes Arets (06-1026 0480).

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Coördinator Lerarenacademie
Interim
16 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.