Professioneel en servicegericht organisatietalent

Amersfoort
Organisatie |

De Stichting Jachtopleidingen Nederland (SJN)

De Stichting Jachtopleidingen Nederland (SJN) ontwikkelt en organiseert cursussen en examens op het gebied van natuur, jacht en faunabeheer. De SJN is voortgekomen uit de jagersvereniging, heeft ruim 40 jaar ervaring en staat garant voor een optimale vakopleiding en heeft een unieke positie in Nederland. De SJN verzorgt o.a. de basisopleiding voor het wettelijk verplichte jachtexamen. Daarnaast ontwikkelt en organiseert de SJN nog meer cursussen en examens op het gebied van jacht en faunabeheer. Wij hebben een ambitieuze agenda en volop uitdagende projecten. De SJN is gevestigd in Amersfoort en verhuist in het najaar naar een prachtige plek in Leusden. SJN is een kleine organisatie en bestaat uit een bestuur, een bureau-organisatie van vier mensen en een loyale groep van ruim 100 semi-vrijwilligers. Voor de bureau organisatie zoeken we een Coördinator Opleidingen, een rol voor iemand met ambitie middenin de wereld van jacht, natuur en faunabeheer.

Functie | Coördinator Opleidingen

Als Coördinator Opleidingen rapporteer je aan het Hoofd Opleidingen van SJN en ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van administratieve en ondersteunende werkzaamheden ten behoeve van de (specialistische) opleidingen. Je organiseert en plant trainingen, bijeenkomsten en cursussen. SJN is een modern leerbedrijf met digitale modules waar elk jaar veel mensen aan deelnemen. Het werk is divers en afwisselend. Je bent een natuurlijk organisatie talent en voelt je thuis in een omgeving waar kwaliteit en zorgvuldigheid essentieel zijn. Je houdt je ook bezig met diverse projecten en vindt het prettig om samen te werken met een klein team.

Communicatief Secuur Discipline Relaties opbouwen Kwaliteit Sensitief Servicegericht Sturen Professioneel Analyse Samenwerken Opleiden Ontwikkelen Authentiek

Profiel

Je bent een energieke en stressbestendige persoonlijkheid die van aanpakken weet en beschikt over een flexibel en servicegerichte attitude, zowel naar klanten, en collegae. Je kunt snel schakelen, hebt analytisch inzicht en houdt overzicht. Zelfstandig en secuur werken staan bij jou bovenaan. Je bent representatief, klantgericht en beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden. Je hebt affiniteit met automatisering. Wij werken in een klein collegiaal en enthousiast team en staan voor elkaar klaar en geven elkaar feedback om samen te verbeteren en een uitstekende kwaliteit te leveren.

We zoeken een flexibele collega, wonende in regio-midden, die het leuk vindt met veel verschillende werkzaamheden bezig te zijn. Jouw taken bestaan onder andere uit het voorbereiden van cursussen en examens, het verwerken van cursistengegevens en examenresultaten, onderhouden van klantcontact, uitvoeren van de financiële administratie en allerlei organisatorische werkzaamheden. Ook het uitvoeren van projecten behoort tot je takenpakket. Het betreft een drukke, veelzijdige baan in een klein team waar je het samen moet regelen.

Functie-eisen

  • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau
  • Je bent flexibel, assertief en je kunt goed omgaan met tijdsdruk en stressvolle situaties.
  • Je bent proactief, resultaatgericht en secuur.
  • Je bent goed in het doorgronden van processen en systemen.
  • Je bent een echte teamplayer die ook uitstekend zelfstandig kan werken.
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.
  • Je hebt ervaring met projectmatig werken. Je ondersteunt de semi vrijwilligers op proactieve wijze.
  • Je levert betrouwbare en relevante managementinformatie aan.
  • Je hebt ruime administratieve ervaring met oa MS Office, Dataverwerking, CRM, online leeromgeving, website en bij voorkeur ken je het opmaakprogramma Indesign of anders heb je de bereidheid je dit vaardig te maken.
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
Aanbod

SJN biedt je een uitdagende baan voor minimaal 32 uur. Vanwege de bezetting op kantoor werk je in ieder geval op de vrijdag. Het is een baan met veel afwisseling en dynamiek. SJN biedt een passend pakket arbeidsvoorwaarden met oa premieloon pensioen, variabele 13e maand, vakantie en ATV dagen en opleidings- en ontwikkelmogelijkheden.
Het start met een jaarcontract. Het is een vaste functie en er zijn op termijn doorgroei mogelijkheden.

Procedure

K+V helpt SJN met de werving voor deze mooie rol, de selectie doet de SJN zelf.

Voor vragen of extra informatie kun je bellen met K+V. Op 6 juni sluit de reactie termijn. Op dat moment bekijken K+V en SJN samen alle binnengekomen reacties. Samen kiezen we een aantal mensen op basis van motivatie en CV. Deze mensen worden uitgenodigd door de SJN om in Amersfoort kennis te komen maken.
De eerste ronde is in de tweede week van juni en hierin ontmoet je de voorzitter en het Hoofd Opleidingen. De tweede ronde en het afrondend gesprek volgen in hierop. Het doel is eind juni de procedure af te ronden.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze functie? We vragen je snel te reageren door bij “solliciteer direct” je CV en motivatie te uploaden.
Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Roel Roelfzema (06 438 733 26). Roel begeleidt de werving en eerste selectie.

Kandidaten worden in de eindfase gevraagd een Belbin teamroltest te doen.Let op! Bij voldoende geschikte kandidaten kunnen wij de reactietermijn eerder sluiten, reageer daarom snel!

Coördinator Opleidingen
Vast
32-40 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.