Directeur Bedrijfsvoering voor Pantarijn

Ambitieuze strateeg met souplesse
Let op: De wervingstermijn voor deze vacature is verstreken! Reageren is niet meer mogelijk.
Klik hier voor ons actuele vacature-overzicht

Over de organisatie

Pantarijn

Welkom bij Pantarijn, een openbare scholengemeenschap met vestigingen in de regio Wageningen, Kesteren en Rhenen. Zo’n 2.570 leerlingen volgen onderwijs (praktijkschool, vmbo, mavo, havo en vwo/gymnasium, ISK) verdeeld over verschillende locaties. Er werken in totaal ongeveer 350 medewerkers bij Pantarijn. Op elke locatie werken leerlingen op hun eigen niveau aan de toekomst.

‘Iedereen is welkom!’ Dat is ons motto. Wij bieden een inspirerende leeromgeving waarin we onze leerlingen uitdagen om het beste uit zichzelf te halen. Als medewerker van Pantarijn krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en je eigen talenten te in te zetten. De sfeer binnen onze scholen is open, met ruimte voor eigen initiatieven en ideeën. Bij Pantarijn werk je samen met je collega’s aan een voortdurende kwaliteitsverbetering van onderwijs en onderwijsondersteuning.

Functie

Directeur Bedrijfsvoering

Binnen de locaties wordt het onderwijs verzorgd door teams van docenten en medewerkers, die worden aangestuurd door teamleiders en locatiedirecteur. De centrale bedrijfsvoering is ondergebracht binnen de Ondersteunende Dienst (OsD). De OsD bestaat uit HR, Financiën, ICT, Facilitair, Kwaliteitszorg, Bestuurssecretariaat en PR & Communicatie. Pantarijn is onderweg en heeft een mooie beweging ingezet naar de inrichting van een professionele bedrijfsvoering. De directeur bedrijfsvoering (intern directeur OsD genoemd) mag invoegen en toevoegen in deze geweldige fase van verder bouwen!

Je geeft leiding aan ongeveer 18 medewerkers die vanuit hun specifieke vakgebied een expertrol vervullen. Als directeur OsD ondersteun en adviseer je de directeur-bestuurder en ben je eindverantwoordelijk voor HR, ICT, Financiën, Facilitair en de kwaliteitszorg. Dit doe je door nauw samen te werken met de professionals en expertisehouders van deze afdelingen en de locatiedirecteuren. Je neemt een belangrijke positie in binnen het MT van Pantarijn en bent als MT-lid verantwoordelijk voor de realisatie van de doelstellingen zoals beschreven in het strategisch beleidsplan.

Er ligt een uitdagende opdracht om een toekomstbestendige inrichting van de staf te ontwikkelen. Hierbij focus je op de volgende gebieden:
1. Kwaliteitszorg: doorontwikkeling van de algehele kwaliteitszorg
2. Afdeling HR: binnen HR een doorontwikkeling van beheer naar strategisch HR-beleid, gericht op onder andere instroom, persoonlijke groei en vitaliteit van medewerkers, met gebruikmaking van een externe partner voor de salarisadministratie.
3. Afdeling Financiën: Doorontwikkeling vanuit het concept van integrale verantwoordelijkheid directeuren op maat ondersteunen, adviseren en rapporteren.
4. Facilitair: van ad hoc beheer naar planmatig en meerjarig werken.
5. ICT: een robuuste, toekomstbestendige ICT-omgeving en goed samenspel met een ICT-partner. Met een ontwikkeling van technische systeembeheer naar een functioneel beheer in samenspraak met locaties.

Hands-On Strateeg Toegankelijk Energiek Empatisch Professioneel Ambitieus Souplesse Bouwer Helicopterview

Profiel

Empathische bouwer
Jij bent een leider met oog voor de ander. Je bent empathisch en hebt een persoonsgerichte benadering. Open en toegankelijk. Collega’s zoeken je dan ook graag op. Je bent een pro- actieve, hands-on bouwer met een praktische, oplossingsgerichte en flexibele werkhouding. Samen bouwen en resultaten behalen, daar krijg jij energie van!

Ambitieuze strateeg met souplesse
In deze functie heb je een helicopterview en kun je zaken vertalen naar beleid en omzetten in projecten. Je hebt strategisch inzicht en souplesse om in het bestuurlijke krachtenveld te bewegen. Je bent een ervaren leidinggevende met communicatieve-, organisatorische-, leidinggevende- en netwerkkwaliteiten. Je hebt grote ambities die je samen wil waarmaken.

Wat heb je verder in huis?
Je hebt procesmatige kennis en ervaring op het gebied van ICT, financiën, kwaliteitszorg, HR en facilitair beheer. Je hebt ervaring in een vergelijkbare eindverantwoordelijke leidinggevende positie. Ervaring binnen het (voortgezet) onderwijs is een pre. Kom je uit een ander werkveld? Ook dan zijn we nieuwsgierig naar jou!

Aanbod

Werken bij Pantarijn betekent ook je inzetten voor optimale groei en bloei van de jongeren die bij Pantarijn naar school gaan. Een baan waar je echt iets kan betekenen! Je komt in een bevlogen en betrokken organisatie in een rol met veel afwisseling én ruimte voor groei. Voor jezelf, collega’s én de kinderen. Een dynamische werkomgeving waar je wordt gewaardeerd om jouw expertise. De functie is ingeschaald in schaal 13 cao vo. Het salaris bij schaal 13 bedraagt minimaal € 4.715- en maximaal € 6.568,- per maand bij een fulltime betrekking. De cao vo biedt medewerkers een eindejaarsuitkering (8,33 %), vakantietoeslag (8%), pensioenregeling bij het APB en een goede vakantieregeling. Daarnaast bieden we onder andere een individueel keuzebudget en een collectieve arbeidsongeschiktheidsregeling. Je standplaats is Wageningen. Hybride werken is mogelijk.

Procedure

Onbevangen willen we kennismaken met jou!

De begeleiding van de werving- en selectieprocedure is in handen van K+V. De procedure start ‘s ochtends met een eerste korte ontmoeting (speeddate) met verschillende mensen van de organisatie. In de speeddates willen we graag jou als persoon leren kennen en kijken we nog niet naar je cv of je brief. Zoals we onze leerlingen ontmoeten, zo ontmoeten we jou! Zonder vooroordelen, zonder informatie. We zijn nieuwsgierig naar jou! Is er een goede ontmoeting, dan gaan we later op diezelfde dag verder met een diepgaand gesprek over de opdracht, je ervaringen en de match voor jou en voor de school.

De selectiegesprekken zijn gepland op maandag 10 juli 2023.

Geïnteresseerd

Herken jij je in het profiel? We leren je graag kennen. Want jouw talent telt! Waar krijg jij energie van, waar ben je goed in en wat zijn jouw drijfveren? Dat bespreken we graag. Ben jij ook nieuwsgierig? Dan zien wij graag jouw reactie uiterlijk 3 juli 2023 tegemoet. Dat kan door bij “solliciteer direct” jouw cv en motivatie te uploaden. Deze vacature is in behandeling bij Tamara Wijnja (06-8395 2012). Natuurlijk is Tamara bereikbaar voor nadere informatie.

Aan kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd om online de Quinn managementrollen meting in te vullen.

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.