K+V werving selectie interim management

Met focus op Financiën en Vastgoed

Gelderland
Organisatie |

Scholengemeenschap (VO) in Gelderland

Onder de scholengroep vallen veertien scholen voor voortgezet onderwijs die hoogwaardig voortgezet onderwijs aanbieden in een kleinschalige setting.

De organisatie wil leerlingen alle kansen bieden voor de wereld van morgen. Met een professionele organisatie en excellent werkgeverschap wil zij een vernieuwende rol vervullen en een aansprekende maatschappelijke partner zijn.

Functie | Directeur Bedrijfsvoering

Binnen de organisatie is de afdeling Financiën & Vastgoed ondergebracht bij het Centraal Bureau dat als bovenschoolse organisatie met andere vakgebieden zoals HRM, ICT en Kwaliteitsmanagement voor het proces van de bedrijfsvoering verantwoordelijk is. De afdeling Financiën & Vastgoed bestaat uit een directeur, business controllers, vastgoedmanagers, financial controllers, inkopers en een administratie.

Van de directeur wordt verwacht dat hij/zij vormgeeft aan de strategische koers en resultaten van genoemde portefeuilles binnen de kaders van het Strategisch Beleidsplan van de organisatie. En dit vervolgens borgt in de Planning & Control cyclus. Affiniteit en verbinding leggen en samenwerken met de portefeuille ICT is daarin belangrijk. Operationaliseren wat al bedacht en geaccordeerd is en zowel de functionele alswel de gehele organisatie in lijn brengen met de ambities en voornemens die al gemaakt zijn.

De interim directeur is verantwoordelijk voor het jaarplan van de afdeling, kwaliteit van de administratie en stuurinformatie, begroting van de functionele organisatie en totstandkoming van overeenkomsten die worden afgesloten met de in- en externe klanten. De directeur rapporteert hiërarchisch en functioneel aan het CvB als het gaat om de beleidsontwikkeling, de uitvoering van de strategische agenda en de werkgeversverantwoordelijkheid in de genoemde portefeuilles. Tevens is de directeur sparringpartner voor CvB en de gehele organisatie als het gaat om de voor hem/haar verantwoordelijke vakgebieden.

Specifiek in de periode van deze opdracht wordt verwacht dat hij/zij de afdeling en haar verantwoordelijkheden draagt en uitvoert, mensen stimuleert en verder ontwikkelt en de begroting opstelt.

Communicatief Toegankelijk Energiek Teamspeler Expert Nauwkeurig Resultaatgericht

Profiel

We zoeken een ervaren interim manager met een bedrijfskundige aanpak in een complexe organisatie. Daarnaast een professional met brede kennis en ervaring op het gebied van bedrijfsvoering en specifiek financiën en vastgoed. Ervaring of affiniteit met het VO onderwijs is gewenst. Door kennis van zaken ben je een natuurlijke autoriteit op jouw vakgebieden voor medewerkers en collega’s. Iemand die graag klantgericht werkt, denkt in oplossingen en niet in onmogelijkheden. Met een beetje lef om ook buiten de gebaande paden te treden en patronen te doorbreken.

Aanbod

Een mooie uitdaging in een dynamische onderwijsomgeving. Een inzet van 4 – 5 dagen per week vanaf 1 augustus tot einde van het jaar.

Geïnteresseerd

Ben jij de stabiele, betrokken, vakkundige interim directeur bedrijfsvoering die we zoeken? Dan vragen we je snel te reageren door bij ‘solliciteer direct’ je cv en motivatie te uploaden en bij je motivatie je uurtarief te vermelden. Deze opdracht is in behandeling bij Martine van der Velpen, partner (06-5060 3351). Natuurlijk is Martine bereikbaar voor nadere informatie.

Kandidaten die worden uitgenodigd voor een gesprek wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Directeur Bedrijfsvoering
Interim
32-36 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.