K+V werving selectie interim management

Organisator

AMERSFOORT
Organisatie |

ParkeerService

ParkeerService is een jonge en snel gegroeide coöperatie van en voor gemeenten, gespecialiseerd in alle aspecten van parkeren. De primaire doelstelling van ParkeerService is operational excellence en het ontzorgen van haar leden: tegen acceptabele kosten parkeermanagement als shared services opzetten, uitvoeren en waarborgen. De gemeenten die lid zijn brengen hun parkeermanagement en de uitvoering van het gemeentelijk beleid en gemeenschappelijke innovatie onder bij ParkeerService. Zowel bij het parkeren op straat als in de parkeergarage is ParkeerService steeds vaker het aanspreekpunt voor gemeenten én burgers.  

KV_Opdrachten_parkeerservice
Functie | Directeur-Bestuurder

Als Directeur-Bestuurder geef je uitvoering aan het beleid van verdere optimalisatie van de interne organisatie enerzijds en een pro-actieve dienstverlening aan de deelnemende gemeenten anderzijds. Je geeft daarbij leiding aan een management team, bestaande uit een manager primair Proces, een manager Ondersteuning en een manager Accountmanagement, Advies en Innovatie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de externe vertegenwoordiging. Denk daarbij aan de betrokken wethouders en ambtenaren van aangesloten gemeenten. Je legt verantwoording af aan de Raad van Commissarissen en de Algemene Ledenvergadering.

Je bent een bestuurder in de zin dat je zeer sensitief bent en begrijpt in welke maatschappelijke context de organisatie opereert. Je beschikt over de competenties om in een politiek/bestuurlijke omgeving de diensten van ParkeerService dusdanig efficiënt aan te bieden, dat alle stakeholders optimaal worden bediend.

Je bent bestuurder conform de WOR, hebt ervaring met organisatieverbeteringen en je bent in staat uitvoering te geven aan ingezet beleid. Je bent een leidinggevende die medewerkers verantwoordelijkheid geeft, inspireert en laat ontwikkelen. Je bent enerzijds lid van het team en versterkt het teamgevoel maar anderzijds ook nadrukkelijk de aanvoerder.

Als communicator ben je het gezicht en de woordvoerder van ParkeerService en ga je makkelijk om met de vele stakeholders. Je straalt charisma en vertrouwen uit zonder een spoor van arrogantie.
Als Directeur-Bestuurder heb je een goed gevoel voor commercie, weet je in business concepten te denken en deze om te zetten naar toegevoegde waarde voor de leden. Je bent resultaatgericht, vooruitstrevend en vernieuwend.

Organisator Communicatief Verbinder Energiek Leider Sensitief Teamspeler Charismatisch Inspirerend

Profiel | Sterke organisator en verbindend communicator
 • Academisch werk- en denkniveau
 • Ervaring als directeur-bestuurder of manager in een vergelijkbare organisatie
 • Ervaring in een politiek-bestuurlijk omgeving

Kennis, vaardigheden en competenties

 • Je weet je snel te verplaatsen in de specifieke materie en omgeving van ParkeerService, affiniteit met de parkeerbranche is een pré
 • Je hebt ervaring met organisatieveranderingen en kan deze doorvoeren, bent rolvast en consequent
 • Je hebt als eindverantwoordelijke een uitstekende kennis van efficiënt organiseren en van financiën
 • Je hebt oog voor commerciële kansen
 • Je luistert naar de omgeving, zowel in- als extern
 • Je weet scherp te analyseren en durft keuzes te maken
 • Je bent daadkrachtig, realiseert zaken
 • Je beschikt over uitstekende sociale vaardigheden
Aanbod | Geïnteresseerd en gekwalificeerd?

Ben je geïnteresseerd in deze functie dan verzoeken wij je uiterlijk zondag 8 juli aanstaande te reageren door onderaan op ‘Klik hier om te reageren’ te klikken, met toezending van je cv en motivatie.
Henk van der Velde begeleidt deze procedure. In verband met vakantie van Henk kun je inhoudelijke vragen stellen aan Helga Bijker ( 06 2269 8599).

Graag ontvangen wij bij je reactie – met alle vakantieperiodes in het vooruitzicht – de data van jouw vakantieplannen.

Kandidaten die worden uitgenodigd voor een gesprek wordt gevraagd een online persoonlijke profielmeting te maken.

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.