Bedrijfsmatig, financieel, GRZ

Midden van het land
Functie | Directeur Herstel & Revalidatie

Voor een ouderenzorgorganisatie zoek ik een bedrijfsmatig/financieel ingestelde interim directeur, die het GRZ-businessmodel snapt en gevoel heeft bij de beroepsgroep van behandelaars. Iemand die de zorginhoudelijke doelen behaald met een sluitende exploitatie, en de behandelteams plezier en trots geeft.

Opdracht

Recentelijk heeft deze grote VVT instelling (midden van land) al haar GRZ-activiteiten gebundeld op één locatie, inclusief de behandeldienst (120 bedden; 180 medewerkers; 100 medici en behandelaars). Momenteel draait de herstelzorg verlies. Belangrijkste opdracht aan de interimmer is daarom de herstellocatie in een half jaar conform begroting te laten draaien.

Als directeur ben je verantwoordelijk voor de locatie en stuur je ook de Behandeldienst aan, die organisatiebreed werkt.

Speerpunten in deze opdracht zijn:

  • Sturing op optimale bedbezetting.
  • Afstemming van vraag en aanbod, inclusief de bijbehorende kwalitatieve en kwantitatieve formatie inzet.
  • Aandacht voor de behandelteams; door alle veranderingen, ontwikkelingen en Covid, zijn de teams zwaar belast. In enkele teams vraagt de energiehuishouding, slagkracht en plezier om specifieke aandacht.
  • Het richten van de aandacht en sturing van het management op de goede dingen (bezetting, planning, energie en vitaliteit).

De organisatie maakt de afgelopen jaren een sterke ontwikkeling door; veel meters zijn gemaakt in nieuwbouw, kwaliteit en slagkracht, innovatie en regionale samenwerking. Kortom een zorgorganisatie in ‘the mood en drive’ om het samen steeds  beter te doen.

Profiel

Jij bent een natuurlijke directeur, sterk analytisch en financieel onderlegd, en met een sprekend track-record in soortgelijke opgaves binnen de zorg. Je snapt goed hoe het businessmodel in de GRZ werkt en je weet vooral hoe je het weer werkend krijgt. Je hebt gevoel met de bij de GRZ betrokken beroepsgroepen en bent goed in staat om de beoogde doelen gezamenlijkheid te behalen. In jouw stijl van werken heb je positieve aandacht voor de teams en het management, en faciliteer je in wat zij nodig hebben. Vanzelfsprekend zijn je inspanningen gericht op structurele verbeterslagen en heb je aandacht voor de borging van verbeteracties.

Bedrijfsmatig Scherp Teamspeler Analytisch Visie Betrokken Zakelijk Snapkracht Realist

 

Voorwaarden

Je bent graag op korte termijn beschikbaar voor 3-4 dagen per week,  voor in ieder geval een periode van een half jaar.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze opdracht en direct of binnen paar weken beschikbaar? Reageer dan snel door bij “solliciteer direct” je cv en motivatie te uploaden. We zien in jouw brief graag een indicatie van jouw uurtarief. In verband met beperkte telefonische bereikbaarheid, verzoek ik je vragen graag per app te stellen. De opdracht is in behandeling bij Chris Boven, associé (06-1074 3267).

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Directeur Herstel & Revalidatie
Interim
24-32 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.