K+V werving selectie interim management

Samenwerkende authentieke bouwer die inspirerend onderwijsdoelen realiseert

Kudelstaart
Organisatie |

Stichting AURO

Stichting AURO verzorgt het openbaar basisonderwijs in de gemeenten Aalsmeer, Uithoorn en De Ronde Venen (met scholen in de kernen Mijdrecht, Vinkeveen en Wilnis). Het onderwijs wordt verzorgd door 9 scholen met in totaal ruim 2.000 leerlingen en zo’n 200 medewerkers.

De kernwaarden zijn: ontwikkelen, vertrouwen en samenwerken. De scholen worden gekenmerkt door verscheidenheid. De buurt, omvang en leerlingenpopulatie verschilt van school tot school. Onderwijskwaliteit staat hoog in het vaandel van alle AURO scholen.

OBS Kudelstaart is de openbare school in Kudelstaart. Een prachtig dorp aan de rand van Aalsmeer. Met ruim 200 leerlingen en een team van 15 medewerkers de school waar je gezien en erkend wordt. Kleinschalig met ambities. Kernwaarden: samenwerking, vrijheid en verantwoordelijkheid, effectiviteit, zelfstandigheid en reflectie. Dat zegt ook meteen alles over waar het team naar toe wil en de ambitie die de school heeft met een duidelijke identiteit in de omgeving.

Functie | Directeur OBS Kudelstaart

De directeur is eindverantwoordelijk, geeft leiding aan het team en is het gezicht naar buiten. Ook stuurt de directeur de ontwikkelingen op onderwijskundig en pedagogisch gebied aan. De ambitie en de omstandigheden zijn er om door te groeien en flinke stappen te maken richting Daltononderwijs. Dat is de uitdaging voor het hele team. Zelf leven en werken met de kernwaarden samenwerking, vrijheid én verantwoordelijkheid, effectiviteit, zelfstandigheid en reflectie.

Als directeur sta je bij stichting AURO niet alleen, er is een goed collegiaal directieteam en ondersteuning van het bestuursbureau. Dat betekent overigens ook dat iedere directeur bovenschoolse taken heeft en zo bijdraagt aan de ontwikkeling van stichting AURO als geheel.

Profiel | Samenwerkende authentieke bouwer die inspirerend onderwijsdoelen realiseert

Samenwerkende bouwer

We zoeken een echte samenwerker, die samen met het team, de ouders en de kinderen kan bouwen aan het Daltononderwijs. Iemand die gelooft dat samen altijd beter is dan alleen. Authentiek als echt mens in het werk staat en dat prettig kan overbrengen. De stip op de horizon zet. Het doel helder maakt en de ander inspirerend meeneemt op de reis er naar toe. Iemand die anderen laat groeien en energie geeft. Wijsheid en taken daar neerlegt waar ze horen en vervolgens in verbinding aanspreekt op de verantwoordelijkheid.

Onderwijsdoelen realiseren

Je hebt alles met onderwijs en kinderen én je hebt alles met winnen. De doorontwikkeling naar een echte Daltonschool vereist vakmanschap dat jij meebrengt en organiseert met jouw kennis, mogelijke deskundigheid en doorzettingsvermogen. Leiderschap wordt gevraagd. Koersvast, duidelijk, slim in etappes maar wel met elkaar op de eindbestemming aankomen! Je hoeft het niet allemaal al gedaan te hebben maar je kunt wel laten zien dat je het kan en samen wilt doen. Als persoon, vanuit je achtergrond, vanuit je studie of vanuit je sport. Je toont lef en energie, die aanspreekt en aanstekelijk werkt, intern en extern.

Aanbod

Voor deze mooie school en uitdagende rol biedt stichting AURO de mogelijkheid om een dienstverband aan te gaan conform CAO-PO. Er wordt een inschaling in DB schaal geboden. De inzet is 4 dagen per week, 5 dagen is bespreekbaar. De vacature is beschikbaar per 1 december 2019. Eerder behoort tot de mogelijkheden.

Procedure

Het wervingstraject zal bestaan uit een drietal onderdelen, waarbij je verschillende mensen uit de organisatie zult ontmoeten.

  • Speed op donderdag 12 september waarin je langs drie tafels kennis maakt met de diverse aandachtsgebieden van de functie en de organisatie kennismaakt met jouw persoonlijkheid.
  • Slow op maandag 16 september waarin ruimte is voor meer aandacht en diepgang.
  • Show op woensdag 25 september waarin je laat zien en ervaren wie je bent en hoe jij de leiding neemt.

Na elke ronde maken we een keuze in kandidaten die verder gaan.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd én gekwalificeerd voor bovengenoemde functie dan verzoeken wij je uiterlijk maandag 2 september aanstaande te reageren, door je cv en motivatie te uploaden. Inhoudelijke vragen, opmerkingen en/of motivatie graag bij je reactie vermelden. Deze vacature is in behandeling bij Johannes Arets (06-1026 0480) en Martine van der Velpen (06-5060 3351).

Aan kandidaten die worden uitgenodigd voor de speed wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Directeur OBS Kudelstaart
Vast
36-40 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.