K+V werving selectie interim management

Vakinhoudelijk strateeg

Ridderkerk
Organisatie |

Wooncompas

Wooncompas is een middelgrote woningcorporatie in Ridderkerk en Rotterdam met meer dan 10.000 woningen en enkele honderden bedrijfsruimtes. Wooncompas beheert en ontwikkelt een mix van woontypen in de gemeenten Ridderkerk, Barendrecht, Albrandswaard en Rotterdam. Het gaat om woningen in verschillende prijsklassen, waarbij de met huurtoeslag bereikbare woning altijd centraal staat. Wooncompas is voortgekomen uit een fusie per juli 2019 van Woonvisie uit Ridderkerk en WoonCompas uit Rotterdam. Door de krachten te bundelen kan beter invulling worden gegeven aan meer duurzame en betaalbare sociale huurwoningen: breed in de zuidrand en bijzonder in Rotterdam. De nieuwe organisatie gaat haar ambities verder waar maken. Voor deze  organisatie zoeken we een Directeur Vastgoed.

Functie | Directeur Vastgoed

De Directeur Vastgoed is uiteraard verantwoordelijk voor de afdeling Vastgoed en is onderdeel van het directieteam. Hij óf zij stuurt de teams van planmatig onderhoud en projectontwikkeling aan en is verantwoordelijk voor het creëren van de randvoorwaarden, zowel intern (financieel, sociaal en vaktechnisch) als bij externe partijen, waarbinnen de strategische doelen van de organisatie worden gerealiseerd. Daarnaast ligt in Rotterdam een groeiambitie met bijzondere doelgroepen en senioren. Samenwerken met diverse stakeholders is hierin belangrijk.

Vakmanschap Visie Leider

Profiel

Informeel, ondernemend en het klantbelang altijd voorop, zijn kenmerkend voor de organisatie en het directieteam. Samen met de directeur-bestuurder en de collegae directeuren Wonen en Bedrijfsvoering & Financiën wordt hard gewerkt aan de volkshuisvestelijke opgave in de verschillende gemeenten waar Wooncompas actief is.

Vakinhoudelijk leider
De Directeur Vastgoed is een vakmens! Hierin heb je de nodige ervaring opgebouwd, wellicht bij een woningcorporatie. Vastgoed kent geen geheimen en je hebt een trackrecord op het gebied van woningbouw. Samen met de teams planmatig onderhoud en projectontwikkeling (ongeveer 15 medewerkers) werk je aan een breed aanbod voor de klanten. En je zorgt voor meer verbinding intern met en tussen de verschillende teams. Daarnaast zijn innovatie en verduurzaming essentieel. Je bent ondernemend, klantgericht, geeft ruimte én zorgt tegelijkertijd voor scherpte en focus, op korte en lange termijn.

Verbindend strateeg
De Directeur Vastgoed is betrokken bij de groeiambitie van Wooncompas in Rotterdam. Netwerk en verbinding zijn hierbij essentieel. Wij zoeken een standvastig mensen-mens die realiseert. Je bent het type van geen woorden maar daden, Rotterdam is bekend terrein.

Aanbod

Wooncompas biedt een mooie en uitdagende rol in een ambitieuze organisatie waar respectvol samen wordt gewerkt aan de volkshuisvestelijke opgave. Primaire en secundaire voorwaarden conform de CAO Woondiensten.

Procedure

De begeleiding van de werving- en selectieprocedure is in handen van K+V. De procedure start in Veenendaal met een kennismaking naar aanleiding van je kandidatuur. Hierna volgen, bij geschiktheid, twee rondes in Ridderkerk en een afrondend gesprek. De eerste ronde is op 6 november, de tweede ronde op donderdag 14 november. Een assessment kan onderdeel zijn van de procedure.

Je kunt tot en met zondag 27 oktober reageren bij K+V.

Geïnteresseerd

Ben jij deze vakman of vakvrouw? De vakinhoudelijk leider? De verbindend strateeg? De nieuwe Directeur Vastgoed van Wooncompas die leidt én realiseert? Geïnteresseerd en aantoonbaar gekwalificeerd voor deze rol?

Dan zien wij graag uiterlijk zondag 27 oktober jouw reactie tegemoet, door jouw CV en motivatiebrief te uploaden bij ‘Solliciteer Direct’. Inhoudelijke vragen, opmerkingen en/of motivatie kun je bij de reactie vermelden. Deze vacature is in behandeling bij Roel Roelfzema, partner, 06 438 73 326.

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Directeur Vastgoed
Vast
40 UUR

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.