Ervaren, betrokken en sensitief

Regio Overijssel
Functie | Directeur VO

Voor een tweetal kleinschalige middelbare scholen voor mavo, havo en gymnasium zoeken we een interim directeur. De scholen zijn onderdeel van een stichting en er is veel ruimte voor maatwerk, ontwikkeling en aandacht voor leerlingen en medewerkers. Persoonlijk keuzes staan centraal, kansen voor sport, kunst en creativiteit.

Opdracht | Richting geven en ontwikkelen

De interim directeur zorgt voor rust en voortgang en een prima tussenfase om daarna het stokje weer mooi door te geven.

Het relatief jonge management team verdient een prettige aanvoerder. Een tijdelijke leider die samen met het team de lopende projecten aandacht geeft en waar nodig versnelt en verdiept. Een prettig ervaren leider die weinig ruimte in neemt én er wel is.

Profiel | Ervaren, betrokken en sensitief

Je hebt ervaring in het VO onderwijs en weet wat er nodig is om leiding te geven in het onderwijs. Daarbij ben je sensitief, mensgericht en ondersteun je graag alle betrokkenen. Zo ben je snel op je plek, voeg je snel in en creëer je snel rust en vertrouwen.

Je bent intermediair, kennisdeler, verbinder. Zo ontstaat ruimte voor de ander en spreek je makkelijk aan. Communicatief ben je transparant en eerlijk, durf je de goede vraag te stellen. Zelf breng en haal je nieuwe gezichtspunten binnen en creëer je mogelijkheden, reële mogelijkheden. Je zet de ander aan het denken en aan het werk. Altijd met de bedoeling en het belang van de leerling en het onderwijs voorop. Integer, prettig, voelbaar gecommitteerd en deskundig.

Communicatief Toegankelijk Sensitief Energiek Professioneel Teamspeler Betrokken Besluitvaardig

Voorwaarden

Het gaat om een opdracht van 3-4 dagen per week. De opdracht duurt zeker tot de zomer. Startdatum is 10 mei 2022.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze mooie opdracht? Ben jij de leider die er kan zijn zonder ruimte in te nemen? Ben je binnenkort of op dit moment beschikbaar? We vragen je uiterlijk 3 april aanstaande te reageren door bij “solliciteer direct” je cv en motivatie te uploaden. We zien in jouw brief graag een indicatie van jouw uurtarief.

Deze vacature is in behandeling bij Johannes Arets 06-1026 0480. Natuurlijk is Johannes bereikbaar voor nadere informatie.

Aan kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd online een persoonlijke profielmeting te doen.

 

Directeur VO
Interim
28-32 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.