Insprirend veranderkundig leider

Lelystad
Organisatie |

Triade Vitree

Werken vanuit passie voor de medemens, dat is wat de medewerkers van Triade Vitree kenmerkt! Triade en Vitree hebben de krachten gebundeld. Dat doen ze met behoud van ieders specialisme en naam. De divisie volwassenen biedt onder de naam Triade ondersteuning aan volwassenen met een lichamelijke en verstandelijke beperking en/ of een psychische problematiek. Vanuit de divisie Jeugd, onder de naam Vitree, wordt er jeugdhulp geboden aan kinderen, jongeren en gezinnen. Samen is dit Triade Vitree. Triade Vitree helpt haar cliënten te ontdekken hoeveel ze zelf kunnen. Ze helpen mensen meer invloed op hun leven te krijgen en zelfstandig te zijn, waar dat mogelijk is, want hoe meer een mens zelf kan, hoe beter hij zich kan ontwikkelen. Dat maakt het leven waardevol. Triade Vitree is een organisatie die volop in ontwikkeling is. De ruim 2000 medewerkers en 500 vrijwilligers staan elke dag klaar voor meer dan 3000 cliënten en jongeren.

Voor de Divisie Volwassenen Intensieve Zorg van Triade Vitree is K+V op zoek naar een stevige Divisiemanager met zorginhoudelijke kennis, veranderkundige ervaring en verbindende vaardigheden.

Werken onder de zeespiegel

Functie | Divisiemanager Intensieve Zorg

Deze managementfunctie is een baan met een afwisselend karakter: je werkgebied is de regio Almere, Emmeloord en Lelystad. Je geeft leiding aan zes regiomanagers en vier intakemedewerkers waarbij je de ruimte en het vertrouwen krijgt om vanuit jouw leiderschapsstijl en expertise sturing te geven en (verander)processen mede in te richten. Je neemt deel aan organisatie brede projecten en stuurt op concrete resultaten. Je bent verantwoordelijk voor een goede kwaliteit van zorg, een gezonde bedrijfsvoering en realiseert de afgesproken resultaten. De implementatie van het Kwaliteitskader gehandicaptenzorg staat voor jou centraal. Dit doe je o.a. door medewerkers te motiveren om kritisch te kijken naar hoe de zorg nóg beter kan aansluiten bij de wensen en behoeften van cliënten en hun verwanten. Regelmatig reflecteer je samen met de regiomanagers op de te behalen doelen en transformatieopdracht en op ieders rol en bijdrage. Daarbij creëer jij verbinding tussen de regiomanager en de ruimte voor de regiomanagers om verantwoordelijkheid en eigenaarschap te nemen om de zorg en behandeling binnen de afgesproken kaders te realiseren. Je werkt intensief samen met collega divisiemanagers en de managers van de ondersteunende diensten. Daarnaast werk je regelmatig samen met andere business partners en de Raad van Bestuur.

Uiteraard heb je een heldere visie op kwaliteit van zorg en weet je als geen ander wat er speelt in het zorglandschap, bij voorkeur in de gehandicaptenzorg. Je zet mede de koers uit en weet deze ook te realiseren. Je bent in staat vanuit je ervaring bij te dragen aan de invulling van de visie op zorg in de organisatie en kunt als business partner fungeren voor de Raad van Bestuur. Je veranderkundige ervaringen komen hierbij goed van pas. Je weet hoe je het beste uit je team haalt, past de juiste leiderschapsvorm toe en laat op deze manier iedere regiomanager uitblinken in zijn/haar vakgebied.

Strategisch tactisch inspirerend resultaatgericht stressbestendig

Profiel
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als (strategisch) manager binnen de (gehandicapten)zorg met relevante (management) opleidingen op academisch niveau.
 • Je hebt aantoonbare ervaring met verandertrajecten in een complexe omgeving, met inhoudelijke professionals en stakeholders.
 • Je beschikt over de volgende competenties/ persoonskenmerken: inspirerend, enthousiast, verbindend, resultaatgericht, transparant, communicatief vaardig, proactief, doortastend.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto.
Aanbod
 • Salarisschaal FWG 70 conform de CAO – Gehandicaptenzorg (maximaal € 6.396,– o.b.v. 36 uur).
 • Een jaarcontract voor 32-36 uur per week met de intentie tot verlenging naar onbepaalde tijd.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Een aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Korting op collectieve ziektekostenverzekering.
 • Korting op bedrijfsfitness, theater en andere culturele evenementen.
 • Werkkostenregeling: fiets, computer, telefoon met korting en een meerkeuze arbeidsvoorwaardenpakket.
 • Onbeperkt trainingen via Goodhabitz en vakgerichte opleidingen.
Procedure

Kandidaten worden eerst uitgenodigd voor een oriënterend gesprek met K+V. Hierna vinden de selectiegesprekken met Triade Vitree plaats op 23 november en 26 november. De procedure is erop gericht om de nieuwe manager op 1 februari 2021 te laten starten.

Geïnteresseerd

Geïnteresseerd in deze functie? We verzoeken je snel, maar uiterlijk 8 november aanstaande te reageren door bij “solliciteer direct” je cv en motivatie te uploaden. Let op! Bij voldoende geschikte kandidaten kunnen wij de procedure eerder sluiten! Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Frank Snethlage, Partner (06- 5131 0178) of aan Maartje Peters, Partner (06-1008 5811).

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Divisiemanager Intensieve Zorg
Vast
32-36 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.