K+V werving selectie interim management

Resultaatgericht samenwerkend specialist

Apeldoorn
Organisatie |

Wooncorporatie De Goede Woning

De Goede Woning is een betrokken wooncorporatie. Het is de oudste en grootste wooncorporatie in Apeldoorn en is meer dan 100 jaar geleden ontstaan uit particulier initiatief van een zeepfabrikant. Nog steeds zijn de kernactiviteiten van De Goede Woning het bouwen, beheren en verhuren van woningen. Wonen is een fundamenteel onderdeel van ons bestaan en een belangrijke basis voor gelijke kansen in het leven. De Goede Woning is er voor mensen die niet zelfstandig in deze basis kunnen voorzien. Voor hen maakt De Goede Woning wonen betaalbaar en bereikbaar. Meer dan 8.000 huishoudens wordt een Goede Woning geboden, voor een Goede Prijs in een Goede Omgeving waar het Goed Wonen is.

Een mooie wooncorporatie waar maatschappelijk verantwoord ondernemen in de genen van de meer dan 70 medewerkers verankerd is.

Functie | Financieel Vastgoed Specialist

De afdeling financiën & control bestaat uit de teams financieel professionals & control, (financiële) administratie en huuradministratie & inning, in totaal ongeveer 20 mensen. Het team financieel professionals & control is verantwoordelijk voor het concretiseren van de (financiële) kaders op het gebied van financiën en control en het toepassen daarvan in de oplevering van interne en externe verslaglegging, de uitwerking van de (meerjaren)begroting en planning, de interne (financiële en operationele) controle etc.
Voor dit team zoeken wij een Financieel Vastgoed Specialist. Een nieuwe rol waarbij we nadrukkelijk zoeken naar iemand die zowel als persoon én als professional toegevoegde waarde biedt aan De Goede Woning, de afdeling en het team! Er gebeurt veel in de wereld van de woningcorporaties, zo heeft De Goede Woning vanaf 2020 een OOB status en diverse vraagstukken worden complexer. Thema’s als verduurzaming en nieuwbouw vragen om meer interne en externe verbinding en meerjarenstrategie. Uitbreiding is gewenst en nodig! We zoeken een energieke, service- en resultaatgerichte specialist.

Enthousiast Samenwerken Verantwoordelijk Communicatief Analytisch Strategisch Verbinder

Profiel

De Financieel Vastgoed Specialist richt zich op het uitsluiten van financiële risico’s en ongewenste (financiële) ontwikkelingen voortvloeiend uit (vastgoed)investeringen (nieuwbouw, beheer, verduurzaming). Je richt je primair op vastgoed aspecten in relatie tot investeringen, vastgoedbeheer, waardering, rendement, etc. Je stelt de juiste vragen aan de voorkant en werkt samen met collegae, managers vastgoed, wonen & asset en projectverantwoordelijken aan duidelijke financiële onderbouwingen van begrotingen en investeringen.

De resultaatgebieden zijn helder:

  • Financiële en fiscale beleidskaders (vastgoedwaardering)
  • Financiële onderbouwing investeringen, begroting (vastgoed)
  • Financiële (vastgoed) controle
  • Administratie en verslaglegging

Wij zoeken een specialist, HBO plus werk- en denkniveau, gericht op samenwerken en verbinden op basis van analyse en resultaat. Iemand die anderen uitdaagt, verder helpt en samen met de collegae van de afdeling van toegevoegde waarde is voor de gehele corporatie en haar huurders.

Aanbod

Een dienstverband voor één jaar met zicht op onbepaalde tijd. Het salaris is op basis van de CAO voor Woondiensten en inschaling is afhankelijk van opleiding, kennis en ervaring. Het betreft een fulltime functie (36 uur) waarbij je onderdeel uitmaakt van een leuk team dat graag samen verder wil groeien. Je rapporteert aan de manager financiën en control.

Procedure

De begeleiding van de werving- en selectieprocedure is in handen van K+V. De procedure start in Veenendaal met een kennismaking naar aanleiding van je kandidatuur. Hierna volgen, bij geschiktheid, twee rondes in Apeldoorn en een afrondend gesprek met de Directeur Bestuurder.
Een VOG is vereist bij indiensttreding.

Geïnteresseerd

Ben jij de persoon die wij zoeken? Geïnteresseerd en aantoonbaar gekwalificeerd voor deze rol?

Dan zien wij graag het liefst zo spoedig mogelijk jouw reactie tegemoet. Dat kan door je cv en motivatiebrief te uploaden bij ‘solliciteer direct’. Sluitingsdatum voor deze vacature is zondag 12 januari 2020. Inhoudelijke vragen, opmerkingen en/of motivatie kun je bij de reactie vermelden. Deze vacature is in behandeling bij Roel Roelfzema, partner, 06 438 73 326. Natuurlijk is Roel bereikbaar voor nadere informatie.

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Financieel Vastgoed Specialist
Vast
36 UUR

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.