Freelance recruiter gezocht voor Oranye

Online searcher

Veenendaal
Organisatie |

Oranye

Oranye is een trainee-organisatie voor de nieuwste generatie academici. Oranye is ontstaan vanuit de overtuiging dat jong talent meer is dan verjonging. Jong talent kan een belangrijker aanjager zijn van vernieuwing en innovaties. Oranye is het zusje van K+V.

De trainee-opdrachten zijn divers, maar gaan altijd over de uitwerking en operationalisering van belangrijke strategische keuzes. De opdrachten hebben impact op de toekomst, gaan over moderniteit en de implementatie van duurzame en innovatieve keuzes voor organisaties. Veel van onze huidige opdrachtgevers zijn organisaties in de branches: zorg, onderwijs, kinderopvang en maatschappelijk midden.

Functie | Freelance Recruiter - Talent Sourcer

Wij zijn op zoek naar een professionele freelancer die voor ons nieuwe trainees, passend bij onze verschillende opdrachten, kan sourcen. Wanneer wij een nieuwe trainee-opdracht hebben, maken wij hier een wervingsprofiel voor. Dit is tegelijk jouw input, en startpunt voor het searchen. Als recruiter kun jij goed schakelen, want onze profielen zijn opdrachtspecifiek. Aan jou de taak om de kandidaat te vinden die beschikt over de juiste competenties en kwaliteiten, een passende studie heeft gevolgd en woont in de regio van de opdrachtgever.

Hoe divers is divers? Je kunt eraan denken dat je voor een zorginstelling in het oosten van het land een trainee moet zoeken die een innovatielab opzet. Of dat je gaat speuren naar een trainee die in het zuiden wordt ingezet om processen bij zeven labels van een grote organisatie te harmoniseren. Of dat je een enthousiast persoon gaat zoeken voor een opdracht in de Randstad, waar hij of zij een landelijk zorglogistiek changeteam gaat versterken. Vind jij voor elke opdracht de passende kandidaat?

Wat ga jij doen?

Wij zetten de opdrachten online en spreken met jou de specifieke opdracht door waar jij voor gaat zoeken. We zoeken een hechte samenwerking en we zoeken daarin de hoogste kwaliteit.

 • Je zoekt per opdracht 5 à 6 trainee-kandidaten, die je zoekt via LinkedIn of op basis van andere mogelijkheden (bijvoorbeeld via Sourcen op LinkedIn, opzetten van Campusrecruitment onderhouden van contact met jobsites) die jij hebt.
 • Na jouw eerste online en telefonisch screening (op basis van onze briefing aan jou) voeren wij met de kandidaten de gesprekken bij ons op kantoor.
 • Alle trainee-kandidaten beschikken over maximaal 3 jaar werkervaring, zijn enthousiast om deel te nemen aan een uitdagend ontwikkeltraject en zijn bereid zich voor 2 jaar te verbinden aan ons Oranye traineeprogramma.

Zelfstarter Schakelkracht Maatschappij-gevoelig

Profiel

Wat wij vragen:

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Relevante professionele ervaring op dit vakgebied
 • Affiniteit met deze jonge, ambitieuze doelgroep en ons type opdracht
 • Heel veel enthousiasme en energie
 • De drive en ambitie om altijd de beste trainee te vinden
 • Zelfstarter en out-of-the box-denkend
Aanbod
 • Je verbind je aan een jonge en ambitieuze organisatie “Oranye”
 • Uitdagende, afwisselende en verrassende opdrachten
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid
 • Wij staan open voor verschillende samenwerkingsvormen, bij voorkeur een zelfstandig samenwerkingsverband per opdracht
Procedure

Op basis van de sollicitaties maken wij een eerste selectie, waarna wij zo snel mogelijk de sollicitatiegesprekken inplannen. Wij willen jou dan ook graag gauw ontmoeten!

Geïnteresseerd

Ben je enthousiast over deze functie en wil je ons team komen versterken? Dan nodigen wij jou uit om snel te reageren door bij “solliciteer direct” je cv en motivatie te uploaden.
Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Aruna Radjkoemar (te bereiken via radjkoemar@kv.nl  of 06-25092509) en Sjef van Zwieteren (te bereiken via zwieteren@kv.nl of 06-21537354).

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Freelance Recruiter – Talent Sourcer
Freelance

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.