Manager

ALMERE
Organisatie |

KidsFoundation

Volgens onze opdrachtgever hebben ouders én kinderen recht op de best gewaardeerde kinderopvang in de buurt, die aan de hoogste eisen van deskundigheid en veiligheid voldoet. Toegankelijk, makkelijk bereikbaar en vertrouwd. De organisatie is een professionele partner voor haar aangesloten lokale kinderopvangorganisaties. Zo kunnen bijvoorbeeld alle lokale kinderopvanglocaties een beroep doen op elkaars kennis en ervaring om zo de meest optimale kwaliteit in kinderopvang te realiseren. Na een periode van stabiliteit is er nu weer ruimte voor groei. De holding wil dit doen door labels over te nemen waarbij de identiteit, cultuur en lokale verankering gewaarborgd blijft en de voordelen van samenweking binnen een holding naar voren komen. Het beste van beide werelden verenigen.

We zoeken een general manager voor een organisatie die zich recentelijk heeft aangesloten. Deze kinderopvangorganisatie  biedt opvang in de omgeving Rotterdam met 30 locaties en 220 medewerkers. Plezier, kwaliteit, activiteiten en zorgzaamheid staan voorop. Het label is ontstaan uit ondernemerschap, uitgaan van mogelijkheden en niet denken in beperkingen. De organisatie kenmerkt zich door een hands on mentaliteit, hard en zelfstandig werken. Er heerst een familiecultuur met een sterk gemeenschapsgevoel en loyaliteit. Na een periode van groei is er nu behoefte verdere professionlisering, stevige fundering en consolideren om vervolgens met het juiste draagvlak verder te groeien en te ontwikkelen.

Functie | General Manager

Bevlogenheid vasthouden

Belangrijk is dat het DNA en de eigenheid van de organisatie behouden blijft. Bevlogenheid en lef staan voorop. Het goede doen, achter elkaar staan, mogelijkheden pakken en actief nieuwe kansen zien en ontwikkelen. Daar staat deze organsiatie voor. Dit vasthouden, blijven kijken en luisteren binnen en buiten de organsiatie maar ook verder professionaliseren. Er is behoefte aan structuur aanbrengen, processen stroomlijnen, verdere automatisering, regeldruk verminderen en kwaliteit bewaken.

Samenwerken stimuleren

Er wordt hard gewerkt aan het verder vormgeven van een professionele structuur. Onderling goed samenwerken en communiceren, duidelijk en transparant. Waarbij een ieder zijn/haar verantwoordelijkheid neemt, operatie en staf als een geheel functioneert, budgetten bewaakt worden en een mooie balans ontstaat tussen standaardisering en vrijheid. Daarnaast moet ook de juiste samenwerking ontstaan met de nieuwe moederorganisatie, ontdekken waar je samen verder komt. Het mooie beschermen en de voordelen halen uit het onderdeel zijn van een groter geheel. “Best of both worlds” samen brengen.

Overtuigingskracht

Essentieel is dat de “why” van zowel het label als de holding goed vertaald wordt en met de juiste overtuiging kan worden overgebracht. Daarbij openstaan voor ondernemerschap maar ook het besef dat resultaat belangrijk is. Je bent hierbij zichtbaar, transparant en toonaangevend. Je durft daarbij besluiten te nemen en richting te geven en weet dit goed en duidelijk over te brengen. Intern binnen de organisatie, naar de holding toe en weer terug. Maar ook extern, bij lokale stakeholders, ouders en ander betrokkenen.

Sensitief Communicatief Toegankelijk Energiek Vasthoudend Professioneel Teamspeler Betrokken Inspirerend

Profiel

We zijn op zoek naar een sterke en energieke persoonlijkheid die motiveert en inspireert  om medewerkers de juiste bewegingen te laten maken. Je kent het DNA van de sector en weet welke impact wet & regelgeving heeft.  Je laat je niet snel uit het veld slaan, je bent proactief en ondernemend, je draagt zelf verantwoordelijkheid maar durft ook anderen hierop aan te spreken. Iemand die in staat is en het leuk vindt om de organisatie verder te professionaliseren en de juiste balans te vinden tussen eigenheid en meebewegen met het groter geheel. Daarnaast gedij je goed in een complex krachtenveld, bezit je de nodige sensitiviteit en ben je een goede netwerker (intern en extern). Je hebt minimaal een HBO+  werk- en denkniveau, leidinggevende ervaring in een eindverantwoordelijke functie en aantoonbaar teams naar een hoger plan gebracht.

Aanbod | Geïnteresseerd en gekwalificeerd?

Helaas, u kunt niet meer reageren.

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.