manager

NULAND
Organisatie |

Sint Jozefoord

Sint Jozefoord is gevestigd in de bosrijke omgeving aan de oostzijde van ‘s-Hertogenbosch. Het uitgestrekte gebouwencomplex, het park van 6 hectare en het omliggende bos van ruim 20 hectare zijn 60 jaar geleden door missiezusters voor hun zieke medezusters ontwikkeld.

In 2011 is de organisatie van de zusters overgenomen en de organisatie heeft gekozen om de principes van de missiezusters als basis te nemen voor de wijze van werken. De organisatie heeft als leidend principe om alles vanuit verbondenheid te doen. Die verbondenheid geldt in drie richtingen, namelijk: verbondenheid met bewoners en cliënten, verbondenheid met elkaar en met de omgeving. Dit laatste was nieuw voor Jozefoord, omdat het klooster tot dan toe vooral naar binnen gericht was. Vanuit inzicht en overtuiging heeft de organisatie “van zorgen naar gezondheidsbevordering” als tweede basisprincipe toegevoegd. De organisatie heeft haar visie en missie weten te implementeren en heeft daardoor onder andere een score van 8,9 op de door hen geleverde zorg en is in 2015 en 2016 verkozen tot beste werkgever van Nederland. In 2017 heeft Sint Jozefoord het keurmerk beste werkgever gekregen.

KV_Opdrachten_sint-jozefoord
Functie | HEAD

De organisatie is op zoek naar een ervaren HEAD. Een manager die de administratieve organisatie wil bestendigen en in kwaliteit verder uitbouwt. U bent een belangrijke medewerker in de organisatie en geeft leiding aan de financiële administratie en applicatiebeheer en maakt deel uit van het managementteam.

U draagt de verantwoording voor het stroomlijnen en borgen van de administratieve processen en borging hiervan in informatiesystemen. U ondersteunt de directeur bestuurder en het managementteam bij de financiële bedrijfsvoering, bewaakt de planning en control cyclus, ondersteunt het begrotingsproces en levert de juiste stuur- en verantwoordingsinformatie. U participeert in de beleidsvoorbereiding van de organisatie, coördineert het zorgverkoopproces en realiseert het vastgestelde financieel organisatiebeleid.

U borgt de kwaliteit en continuïteit van de werkprocessen en realiseert een effectieve informatievoorziening. De informatie dient te voldoen aan de eisen van de vastgestelde AO-IC.

U bent tevens verantwoordelijk voor het (bege)leiden van in- en externe projecten, financiële beleidsuitvoering en neemt eigenaarschap over de financiële systemen.

Sensitief Communicatief Toegankelijk Energiek Vasthoudend Professioneel Teamspeler Betrokken Inspirerend

Profiel

We zoeken kandidaten met minimaal een afgeronde financiële HBO/WO-opleiding en gedegen kennis van financiën, AO en van (geautomatiseerde) administratieve processen en systemen. U beschikt over minimaal 10 jaar managementervaring en bent een samenbindende manager die de medewerkers in hun kracht kan zetten. U bent in staat over de grenzen van uw eigen vakgebied heen te kijken en u kunt op diverse niveaus in de organisatie schakelen.

Verder herkent u zich in de volgende competenties:

  • Resultaatgericht aansturen en aanspreken
  • Plannen en organiseren, ordelijk werken, betrouwbaar en accuraat
  • Helder en transparant kunnen communiceren en goed kunnen luisteren
  • Klantgericht en initiatiefrijk
  • Organisatiesensitiviteit en procesgevoeligheid

Kortom: een vakvolwassen professional met managementkwaliteiten, die zichtbaar is, verantwoordelijkheid neemt en afspraken nakomt.

Aanbod | Geïnteresseerd en gekwalificeerd?

Helaas, u kunt niet meer reageren.

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.