Liefhebber van een uitdaging, kloppend hart voor de logistiek

Apeldoorn
Organisatie |

Circulus-Berkel

Circulus-Berkel is een non-profit, dienstverlenende, BV gevestigd in Apeldoorn. Zij is gericht op de verduurzaming van de leefomgeving van de bewoners in negen deelnemende gemeenten in Oost Nederland (*).

De organisatie verzorgt het afvalbeheer voor deze negen gemeenten en voor vijf van deze gemeenten verricht ze eveneens uitvoerende taken in het beheer openbare ruimte (BOR) . Met een stevige rol in de sociale arbeidsactivering. Het aaneengesloten regionale verzorgingsgebied telt circa 496.000 inwoners (195.000 huisaansluitingen).

De activiteiten van Circulus-Berkel bestaan uit het verlenen van diensten en adviezen op het gebied van:

  • het actief inzamelen, scheiden en verwerken van (particulier) afvalstoffen, reiniging en gladheidsbestrijding inclusief projecten ter verbetering van scheiding van de afvalstoffen en de recycling;
  • het actief vormgeven/uitvoeren van BOR-taken;
  • een grote sociale arbeidsactivering voor bewoners met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Circulus-Berkel is toonaangevend in de branche. Een organisatie die vooruit wil en een bruisende werkomgeving. Verduurzaming van de leefomgeving is kenmerkend voor de oriëntatie van Circulus-Berkel. Vanuit een breed en duurzaam perspectief worden strategische keuzes gemaakt in nauwe afstemming met de deelnemende en opdrachtgevende gemeenten. Het overkoepelend en gemeenschappelijk doel is een duurzame, leefbare regio. Circulus-Berkel is de kennispartner, die goed naar haar stakeholders (bewoners en gemeenten) luistert.

Bij Circulus-Berkel werken – verspreid over zeven locaties – meer dan 650 medewerkers, waarvan de helft in vaste dienst; de andere helft bestaat uit medewerkers die in het kader van sociale werkgelegenheid (tijdelijk) bij Circulus-Berkel werkzaam zijn. Circulus-Berkel kent vier afdelingen/divisies: Grondstoffen, Buitenruimte en Cambio en de divisie Klant (KCC, Communicatie en relatiebeheer).

(*) Negen gemeenten – Apeldoorn, Bronckhorst, Brummen, Deventer, Doesburg, Epe, Lochem, Voorst en Zutphen – zijn zowel opdrachtgever als aandeelhouder van Circulus-Berkel

Logo Circulus-Berkel
Functie | Hoofd Bureau Logistiek Grondstoffen

Het bureau Logistiek is het hart van de afdeling Grondstoffen, waar alles samenkomt en waar de werkzaamheden ook andere afdelingen raken. Grondstoffen zelf bestaat uit vijf teamleiders, drie die verantwoordelijk zijn voor de medewerkers op de wagens, één is verantwoordelijk voor medewerkers van de vijf recyclepleinen en de laatste is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de containers. Het hoofd bureau logistiek is lid van het managementteam.

Kerntaken van het bureau zijn planning (ook van de planbare taken zoals vegen/kolken), werkvoorbereiding, data-analyse en de administratieve verwerking. Je bent de spin in het web van Circulus-Berkel. Een afdeling die volop in ontwikkeling is en waaraan je als het nieuwe hoofd je team in de ontwikkelingen meeneemt en op een positieve manier begeleidt. Je staat aan de start van het meedenken en meebeslissen over de keuzes die we de komende periode maken.

Je organiseert de werkzaamheden ten behoeve van de planning, ontwikkelt nieuwe initiatieven om de processen te verbeteren om de efficiency en kwaliteit te verhogen. Met als resultaat een efficiënte bedrijfsvoering. Ieder jaar stel je de begroting op die past bij de afspraken uit de dienstverleningsovereenkomsten, die met de gemeenten zijn vastgelegd.

Je geeft leiding aan vijf medewerkers, die werkzaam zijn als planner, werkvoorbereider, data-analist en een administratief medewerker.

No-nonsense Creatief Initiatiefrijk Snapkracht Zakelijk Resultaatgericht Samenwerken Enthousiast Netwerker Energiek Bouwer

Profiel

Functie-eisen:
Een leider die goed kan plannen en organiseren, die het formuleren van doelstellingen en het stellen van prioriteiten als tweede natuur heeft. Mooie balans tussen sociaal vaardig en analytisch.

Je beschikt tenminste over een HBO-denkniveau en je hebt minimaal drie tot vijf jaar ervaring.

Profiel
Je brengt veel drive, enthousiasme mee én ervaring met werken in een fijne organisatie! Je bent een teamplayer en levert een bijdrage om de organisatie binnen en buiten sterker te maken. Je zet het bureau Logistiek opnieuw op de kaart. Je vindt het belangrijk om mensen en afdelingen te verbinden. Je hebt affiniteit en kennis van het werkveld van de logistiek.

Aanbod

Een uitdagende en afwisselende functie in een ambitieuze organisatie, met hart voor mens en milieu en een prettige werksfeer. Circulus-Berkel biedt veel ruimte voor eigen inbreng. Goede arbeidsvoorwaarden (CAO Grondstoffen, Energie en Omgeving: schaal J) en een 40-urige werkweek. Het betreft een structurele functie, met, na maximaal een jaar en goed functioneren een contract voor onbepaalde tijd.

Procedure

Ben jij het hoofd Bureau Logistiek, die we zoeken? Herken je je in het profiel en zet jij het bureau op de kaart bij Circulus-Berkel? De begeleiding van de werving- en selectieprocedure is in handen van K+V. De procedure start met het insturen van je motivatie en cv en een oriënterend gesprek met K+V.

De gesprekken met en bij Circulus-Berkel zijn op donderdag 28 oktober en een tweede gesprek op woensdag 3 november.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze functie? We verzoeken je uiterlijk 20 oktober te reageren door bij ‘solliciteer direct’ je cv en motivatie te uploaden. Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Helga Bijker (06-2269 8599). Zij begeleidt je in deze opdracht.

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Hoofd Bureau Logistiek Grondstoffen
Vast
40 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.