Samen werken aan een gezonde regio

Tiel
Organisatie |

Ziekenhuis Rivierenland Tiel

Ziekenhuis Rivierenland: hét mensenziekenhuis.

Het ziekenhuis Rivierenland ontstond in 1982 toen vier ziekenhuizen in Tiel en Culemborg fuseerden. Het maakte het ziekenhuis tot wat het nu is: een regionaal ziekenhuis met een sterke verbondenheid met de regio. Al jaren streeft het ziekenhuis naar een uitstekende kwaliteit van de geboden zorg. Een kwaliteit, die in november 2018 bevestigd werd toen het ziekenhuis de internationale kwaliteitsaccreditatie JCI (Joint Commission International) behaalde. Dit gouden JCI zegel betekent dat kwaliteit en het continu aandacht hebben voor kwaliteitsverbetering in het DNA zit. De medewerkers zijn dan ook bijzonder trots op deze kwaliteitsaccreditatie.

Niet alleen op het gebied van kwalitatieve goede medische en verpleegkundige zorg wil het ziekenhuis een vooraanstaande speler zijn, dit geldt ook op het vlak van ICT, logistiek en veiligheid. Het ziekenhuis wil de zorg in de regio meer met elkaar verbinden: van ziekenhuis naar gezondheidsorganisatie. Het ziekenhuis wil dan ook nog meer gaan samenwerken in de keten.

Om de organisatie goed te ondersteunen, zijn we op zoek naar een verbindend, toegankelijk en proactief Hoofd Financiële Administratie ter versterking van het cluster Finance, Control en Inkoop.Voor de laatste videovacatures, volg je K+V op YouTube:
Abonneren

Functie | Hoofd Financiële Administratie

Het team Financiële Administratie draagt zorg voor het grootboekbeheer, de crediteuren-, debiteuren- en salarisadministratie van het gehele ziekenhuis. De afdeling bestaat uit acht medewerkers. Als Hoofd FA ben je verantwoordelijk voor je afdeling en is het jouw taak om de ontwikkeling van je medewerkers te stimuleren en de kwaliteit van de afdeling verder te verhogen. Hiervoor schets je duidelijke kaders en laat je je medewerkers het vooral zelf doen, waarbij jij het eventuele vangnet bent. Je hoeft niet direct ervaring te hebben in de zorg, maar je hebt wel iets met een ziekenhuis en de hierbij behorende processen. Je bent verantwoordelijk voor de (proces)coördinatie van alle facetten van de financiële administratie. Je zorgt voor een adequate informatievoorziening binnen de afdeling en naar andere afdelingen. Je bent een deskundige sparringpartner en adviseur voor je interne klanten, waaronder managers/budgethouders en de manager FC&I. Een deel van de werkzaamheden is gerelateerd aan de planning & control cyclus: je levert een bijdrage aan de maandelijkse managementrapportage. Je bent onder andere verantwoordelijk voor de coördinatie van het jaarrekening proces, jaarlijkse exploitatie- en investeringsbegroting en je draagt bij aan beleidsontwikkeling op financieel administratief gebied. Je maakt deel uit van het MT FC&I.

verbindend, toegankelijk en proactief

Profiel

Je bent een vakinhoudelijk expert met ruime kennis van boekhoudkundig, fiscaliteit, administraties en financieel advies. Dat je cijfermatig en analytisch sterk bent staat natuurlijk buiten kijf. Met jouw afdeling vorm je de basis voor alle financiële managementinformatie. Dit brengt de nodige verantwoordelijkheid met zich mee, een verantwoordelijkheid die jij uitstekend weet te dragen. Je denkt constructief mee over de wijze waarop het ziekenhuis gefinancierd is. Je bent helder in je communicatie, kunt goed kaders stellen, bent zichtbaar voor de organisatie en communicatief sterk. Je hebt affiniteit met het ziekenhuis en de bijbehorende processen en kunt ook goed je verhaal vertellen bij de RvT of de RvB. In deze spilfunctie weet je goed te schakelen tussen verschillende belangen zowel individueel als collectief.

Wat neem je mee:

  • Een afgeronde universitaire en/of hbo-opleiding op bedrijfseconomisch en/of bedrijfskundig gebied.
  • Minimaal 3 jaar werkervaring op het gebied van financiële administratie.
  • Kennis van ziekenhuisorganisaties is een pre.
  • Je communiceert helder, bent een goede en stevige gesprekspartner.
  • Je bent proactief en denkt graag vooruit.
  • Je beschikt over de nodige bestuurlijke- en politieke sensitiviteit en een stevige persoonlijkheid.
Aanbod

Een uitdagende baan in een leuk en betrokken team in een dynamische en inspirerende omgeving. Een afwisselende functie waarbij veel aandacht is voor jouw persoonlijke ontwikkeling en ruimte voor eigen initiatief.

  • Een dienstverband voor 32-36 uur (afhankelijk van je wens) in eerste instantie voor de duur van een jaar, met de intentie omgezet te worden in onbepaalde tijd.
  • De functie is ingeschaald in FWG 60 cao Ziekenhuis met een huidig maximum salaris van € 4.689 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week). Voor kandidaten met aantoonbare specifieke en relevante (ziekenhuis) ervaring kan een arbeidsmarkttoeslag worden toegepast.
  • Een eindejaarsuitkering (8,33%) en een vakantietoelage (8,33%).
  • Een mobiel en laptop, welke ook privé gebruikt mogen worden.
Procedure

De procedure is er op gericht om voor eind januari een kandidaat aan te kunnen aanstellen. De eerste oriënterende gesprekken vinden week 48 t/m 51 plaats bij K+V op kantoor. De selectiegesprekken bij de opdrachtgever vinden plaats op donderdag 16 januari 2020.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze functie? We verzoeken je snel – uiterlijk zondag 12 januari – te reageren door bij ‘solliciteer direct’ je cv en motivatie te uploaden. Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Frank Wolf, partner, via 06 1595-4079 of Maartje Peters, partner, via 06 1008-5811.

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Een assessment maakt onderdeel uit van deze procedure.

Hoofd Financiële Administratie
Vast
32-36 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.