Hoofd HR voor GOO Opvang en Onderwijs

Ondernemende professionele sparringpartner
Locatie: Gemert
Organisatie |

GOO Opvang en Onderwijs

Aandacht, avontuurlijk, bevlogen, deskundig, verbindend

GOO is als een expeditieleider. Gek op avontuur en nieuwe dingen ontdekken. We hebben er zelfs ons werk van gemaakt om anderen mee te nemen op ontdekkingstocht. Als expeditieleider weten we waar je instapt en waar het eindpunt is. Maar niet precies hoe je daar komt en wat je onderweg meemaakt. Dat maakt een expeditie met ons ontzettend leuk en leerzaam!

Wij hebben de kennis en ervaring in huis om de expeditie samen tot een goed einde te brengen. Ook wanneer de omstandigheden niet makkelijk zijn. Met een dosis veerkracht, doorzettingsvermogen en positiviteit kun je heel veel bereiken, geloven wij!

Als expeditieleider zijn we sterk en vol vertrouwen in ons eigen kunnen. En dat brengen we ook bij de leden van ons expeditieteam naar boven. Met het rotsvaste geloof dat je nog veel meer kunt bereiken als je het samen doet. Want dan zijn we op ons allerbest! Op naar een volbrachte expeditie. En met jouw gevulde rugzak ben je klaar voor je volgende expeditie!

Onze kernwaarden zijn;

Aandacht: we zien jou, we zorgen voor jou, we geven aandacht
Avontuurlijk: lef, nieuwsgierig, kleurrijk, innovatief, ontdekken
Bevlogen: passie, hartstocht, enthousiast, gedreven, inspirerend
Deskundig: expertise, specialisten, vakkundig/vakbekwaam, competent
Verbindend: samen (met kinderen, ouders, collega’s, de buurt, verenigingen, etc.) elkaar versterken

Bij GOO Opvang en Onderwijs begeleiden wij 4.000 kinderen op expeditie en dat doen we met 500 medewerkers op 18 locaties in de regio.

Functie | Hoofd HR

GOO heeft de besturingsfilosofie van eigenaarschap gekozen. Eigenaar van je eigen expeditie met ruimte binnen de opdracht. Dat vertaalt zich bijvoorbeeld in betrokken directeuren die naast hun verantwoordelijkheid voor enkele Kindcentra ook verantwoordelijk zijn voor gezamenlijke vraagsturing in een domein (finance, onderwijs en kwaliteit, HR, facilitair/ICT). Integrale leiding én samenwerking is op deze manier echt ingevuld.

Het hoofd HR is eindverantwoordelijk voor de stafdienst HR met ongeveer 8 medewerkers, rapporteert aan de bestuurder en heeft veel functionele lijnen naar de directeuren en met name natuurlijk met de directeur met het stafdomein HR in portefeuille.

GOO heeft een stevige groei doorgemaakt en heeft de afgelopen jaren ook de nieuwe visie en bijpassende sturing gekozen. Noodzakelijk om de samenwerking te versterken en de echte meerwaarde te realiseren van opvang en onderwijs. Een sterke uitdaging voor ook met name HR. Om de meerwaarde te laten slagen voor alle kinderen, zijn de medewerkers de sleutel. Goed werkgeverschap is voorwaardelijk. Verbinding, flexibiliteit en mobiliteit zijn kernwoorden om mee te werken. Natuurlijk is de uitdaging nieuwe mensen te vinden en verbinden, maar zeker ook als basis het vasthouden en doorontwikkelen van de eigen collega’s. De medewerkers professionalisering uitbouwen, het leven lang leren voorleven en invullen en ook gewoon de basis op orde. Snel kunnen wisselen en inspringen bij elkaar zonder administratieve belemmeringen, robuuste ondersteunende tools voor het management om vroegtijdig te helpen om uitval te voorkomen, degelijke data waarmee iedereen scherp is op roosters en planningen. En dan nog de buitenwereld naar binnen brengen. Kortom een prachtige uitdaging voor een allround ondernemend hoofd HR!

Sensitief Communicatief Lef Toegankelijk Energiek Flexibel Professioneel Authentiek Teamspeler Betrokken Standvastig
Profiel | Ondernemende professionele sparringpartner

Ondernemer

Je staat als mens en hebt lef om de nieuwe weg te kiezen. Als ondernemer heb je oog voor de korte en de lange termijn. Snap je kosten en baten en weeg je goed de risico’s die je niet uit de weg gaat. Je maakt de goede verbinding met iedereen, komt makkelijk aan tafel en introduceert nieuwe beelden. Durft te helpen met omdenken. Je bent optimistisch en geduldig omdat je weet dat de ander het zelf moet doen. Als maatschappelijk HR ondernemer weet je ook dat je eigen organisatie op orde moet zijn. Je bent daar aanspreekbaar op en dus ook een goede procesorganisator. Je brengt structuur, inzicht en overzicht.

Professionele sparringpartner

Jij bent de HR professional. Iedereen ziet je zo en iedereen wil je ook bevragen. Je hebt er plezier in om de ander te inspireren op alle mogelijkheden van zelfontwikkeling en leren. In jouw drijfveren zit een bevlogen deskundige opleider. Je gelooft in goed werkgeverschap als kern van de organisatie. Kan mensen aanzetten en uitdagen om de eigen professionaliteit te versterken. Je bent de logische sparringpartner voor de directeuren in hun eigen doorontwikkeling en de ontwikkeling van de locatie-teams. Als professional beschik je over ervaring en levenswijsheid  (dat zit niet in jaren) en kent het HR vak geen geheimen maar leer jijzelf nog iedere dag. Je bent nieuwsgierig naar de ander en het nieuwe.

Je hebt de stappen in leidinggeven al gedaan, bent al een keer gestruikeld en weer opgestaan. Hebt al gewerkt in een maatschappelijke “CAO rijke” omgeving.

Aanbod | prachtige rol voor een maatschappelijke HR ondernemer

Dit avontuur geeft je een unieke kans om echt bij te dragen aan de ontwikkeling van het kind tussen 0-13 jaar. GOO Opvang en Onderwijs biedt naast de uitdaging van de integratie van deze twee ook een uitstekend pakket arbeidsvoorwaarden. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring binnen schaal 13 CAO PO. Modern onderwijs geeft jou ook flexibiliteit en autonomie in werken én ruimte voor je eigen ontwikkeling.

Procedure | Eerst onbevangen ontmoeten en dan kiezen

Het wervingstraject zal bestaan uit drie onderdelen waarbij je verschillende mensen uit de organisatie zult ontmoeten.

Speeddates op maandag 19 juni. Hierin maak jij in drie korte gesprekken met kleine commissies kennis met diverse mensen uit de organisatie en zij maken kennis met vooral jouw persoonlijkheid.

Slow op maandag 26 juni. Hier is ruimte voor meer aandacht en diepgang, vraag en antwoord.

Show op dinsdag 4 juli. Jij laat je toekomstige collega’s zien en ervaren wie je bent en dat jij de ondernemende professionele sparringpartner bent.

Na elke ronde maken we een keuze in kandidaten die verder gaan.

De bedoeling is om de procedure voor de zomervakantie af te ronden.

Geïnteresseerd | Ben jij ons ondernemende hoofd HR?

Herken jij je in het profiel? We leren je graag kennen. Waar krijg jij energie van, waar ben je goed in en wat zijn jouw drijfveren? Dat bespreken we graag. Ben jij ook benieuwd naar ons? Dan zien wij graag jouw reactie uiterlijk 11 juni 2023 tegemoet. Dat kan door bij “solliciteer direct” jouw cv en motivatie te uploaden. Deze vacature is in behandeling bij Johannes Arets (06-1026 0480). Natuurlijk is Johannes bereikbaar voor nadere informatie.

Aan kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd om online de Quinn managementrollen meting in te vullen.

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.