Aanpakker

MAASTRICHT
Organisatie |

MosaLira

Stichting voor het Primair Onderwijs in een stedelijke omgeving. Een stevige organisatie met ambities en alles in eigen huis. De stichting zorgt voor een veilige, uitdagende leeromgeving waar kinderen zich ontwikkelen tot verantwoordelijke en succesvolle mensen. Persoonlijke talenten, respect voor elkaar en een duurzame samenleving zijn leidend. De zelfstandige stichting geeft onderwijs aan ongeveer 6.000 kinderen met 700 personeelsleden.

KV_Opdrachten_Mosalira
Functie | HR Adviseur

Onze opdrachtgever is op zoek naar een interim HR adviseur, die in staat is aan te sluiten bij de ingezette ontwikkelingen binnen de organisatie. Een echte teamspeler die meehelpt, aanpakt en doorpakt. Anderen sterker maakt. Het gaat om een vervanging in afwachting van de te werven vaste HR adviseur.

De opdracht is voor 4 maanden met een inzet van 3-4 dagen per week.

Sensitief Communicatief Toegankelijk Energiek Vasthoudend Professioneel Teamspeler Betrokken Inspirerend

Profiel

Je hebt een HBO+ werk- en denkniveau en je beschikt over ruime kennis van het vakgebied (wet- en regelgeving in het onderwijs en kennis van de rechtspositie). Je bent op basis van aantoonbare kwaliteiten in staat om in een dynamische omgeving te helpen, te ondersteunen en het werk voor iedereen makkelijker te maken.

Je beschikt over competenties als omgevingssensitiviteit, structureren en organiseren. Je bent procesgericht en altijd gericht op samenwerking. Je beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Je kan goed invoegen in een bestaande organisatie.

Aanbod | Geïnteresseerd en gekwalificeerd?

Helaas, u kunt niet meer reageren.

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.