Prettig zakelijk, verrassend en positief

Apeldoorn
Organisatie |

Leerplein055

Leerplein055 is een onderwijsorganisatie met 21 openbare basisscholen in Apeldoorn. Daarnaast maken sbo de Boemerang (basisschool voor speciaal basisonderwijs) en Praktijkschool Apeldoorn (VO-school voor praktijkonderwijs) onderdeel uit van Leerplein 055. Er werken ongeveer 400 medewerkers elke dag aan het verzorgen van goed onderwijs aan circa 3.700 leerlingen. Vanuit de kernwaarden vertrouwen, verantwoordelijkheid en samenwerken, zetten alle medewerkers zich in voor Leerplein055. Jij binnenkort ook?

Functie | HR Adviseur

Als HR Adviseur werk je samen met een collega HR Adviseur en heb je een aantal scholen onder je hoede. Je legt verantwoording af aan de interim HR Manager. De functie van HR Manager komt over een jaar vrij en daar liggen wellicht ook doorgroeimogelijkheden voor jou!

Leerplein 055 is on the move! Na roerige tijden zijn ze onderweg naar iets heel moois! De komende jaren zijn er veel kansen. Als HR Adviseur mag jij hieraan meebouwen en helpen mee ontwikkelen. Je komt precies op het juiste moment. Nog niet alles staat vast en daar hebben we jou voor nodig! Uitdagingen binnen de organisatie zijn onder andere het doorontwikkelen van beleid, schakelen wat er tactisch nodig is en ook meedoen waar nodig. Je werkt met je handen en je hoofd. Het binden en boeien van medewerkers. Hoe zorg je ervoor dat medewerkers binnenboord blijven? Dat er aandacht is? Dat ze ruimte hebben om zichzelf te ontwikkelen? Hier hoort ook het aantrekken van nieuwe medewerkers bij. Hoe ga je om met het personeelstekort in alle lagen van de organisatie? In deze rol zorg je ervoor dat medewerkers weten dat ze bij Leerplein055 moeten zijn voor een geweldige baan. Als HR Adviseur ben je de verbinder en adviseur op verschillende niveaus, voor de directeuren en de afdelingen. Als HR Adviseur spar je inhoudelijk met je collega’s en help je hen met de keuzes die zij moeten maken in hun rol. Steeds kijkend naar de veranderende markt, personele vraagstukken en aankomende innovaties.

De functie van HR Adviseur bij Leerplein055 is ook naar buiten gericht. Je zoekt actief de samenwerkingen op met externe partners en onderhoud deze. Er zijn mooie samenwerkingen lokaal, regionaal en landelijk. Denk aan een Wereldschool waar verschillende scholen samenwerken, het arbeidsmarktplatform Apeldoorn waar verschillende besturen samenwerken en PONprimair, een samenwerkingsverband tussen schoolbesturen op het gebied van personeel. Kortom, genoeg te ondernemen in deze functie!

Wat heb je in huis?
Ervaring in het onderwijs is mooi, maar geen must. Kom je uit een heel ander werkveld? Ook dan ontmoeten we je graag. Leerplein055 staat een nieuwe start. Één waar alles mogelijk is! We zijn benieuwd hoe jij met ons verder wil bouwen en ontwikkelen!

Warm zakelijk Frisse blik Zichtbaar Energie Ontwikkelen Out of the box Zichtbaar Humor Verbindend Creatief Positief
Profiel

Een frisse blik binnen de organisatie en daarbuiten!
Nieuwe netwerken aanboren, samenwerkingen aangaan. Dat past bij jou! Jij bent creatief, borrelt altijd van de ideeën, durft anders te kijken. Je hebt een frisse blik. Ziet kansen, mogelijkheden binnen en buiten de organisatie en maakt de juiste keuzes voor Leerplein055. Altijd gericht op leren en ontwikkelen. Voor jezelf, de directeuren en de teams en de collega’s van het bestuursbureau.

Prettig zakelijk, zichtbaar en verrassend
Voor jou is geen dag hetzelfde binnen deze functie. Je bent aanwezig op de scholen. Wijst naar de stip op de horizon en geeft gevraagd en ongevraagd advies. Je spiegelt, zoekt de vraag achter de vraag en komt met verrassende inzichten. Je bent een vanzelfsprekende gesprekspartner. Collega’s weten je goed te vinden en zoeken je graag op. Je bent zichtbaar en toegankelijk. Je schakelt makkelijk. Dan weer tactisch en dan weer operationeel. Je bent “warm zakelijk” en krijgt zaken dus echt voor elkaar.

Aanbod

Werken bij Leerplein055 betekent je inzetten voor optimale groei en bloei van de kinderen die bij Leerplein055 naar school gaan. Een baan waar je echt iets kan betekenen! Je komt in een bevlogen en betrokken organisatie in een rol met veel afwisseling én ruimte voor groei. Voor jezelf, collega’s én de kinderen. Een dynamische werkomgeving waar je wordt gewaardeerd om jouw expertise. De functie is ingeschaald in salarisschaal 10 of 11 van de CAO-PO waarbij er mogelijkheden zijn om je door te ontwikkelen tot HR Manager. Deze rol is ingeschaald in schaal 12. De cao kent een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en je bent bijna elke schoolvakantie vrij! Je standplaats is Apeldoorn. Hybride werken is uiteraard bespreekbaar, maar we zien je vooral graag terug binnen de verschillende scholen van Leerplein055.

Procedure | Gericht op persoonlijkheid en de dialoog

De begeleiding van de werving- en selectieprocedure is in handen van K+V. De procedure start ‘s ochtends met een eerste korte ontmoeting (speeddate) met verschillende mensen van de organisatie. Is er een goede ontmoeting, dan gaan we in de middag verder met een diepgaand gesprek.

De selectiegesprekken zijn gepland op dinsdag 24 januari. Het streven is de procedure voor 31 januari, maar vooral met zorg voor iedereen af te ronden.

Geïnteresseerd

Herken jij je in het profiel? We leren je graag kennen. Want jouw talent telt! Waar krijg jij energie van, waar ben je goed in en wat zijn jouw drijfveren? Dat bespreken we graag. Ben jij ook nieuwsgierig? Dan zien wij graag jouw reactie uiterlijk 17 januari tegemoet. Dat kan door bij “solliciteer direct” jouw cv en motivatie te uploaden. Deze vacature is in behandeling bij Tamara Wijnja (06-8395 2012). Natuurlijk is Tamara bereikbaar voor nadere informatie.

Aan kandidaten, die worden uitgenodigd, wordt gevraagd vooraf een online persoonlijke profielmeting te maken.

HR Adviseur
Vast
0,8-1 fte

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.