HR adviseur met veel energie en kennis van AFAS

Midden-Nederland
Functie | Interim HR Adviseur mbo

Als HR Adviseur ben je een volwaardige gesprekspartner en schakel je gemakkelijk tussen de verschillende niveaus binnen het mbo.

Opdracht

Je voert onder andere onderstaande taken uit:
Adviseren van directie, management en teams van een campus en/of centrale stafdienst bij de uitvoering van hun P&O-taken over onder andere teamontwikkeling, meerjarige personeelsplanning, in-, door- en uitstroom, re-integratie, functioneren & persoonlijke ontwikkeling, toepassing van arbeidsvoorwaarden en arbeidsrechtelijke vraagstukken. Initiëren en faciliteren van samenwerking gericht op het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van beleid. Verantwoordelijk voor resultaten, voortgang, beheer en kennisdeling voor een aantal inhoudelijke thema’s uit het jaarplan P&O. Bijdrage leveren aan de beleidsontwikkeling en actief deelnemen aan de totstandkoming en evaluatie van het jaarplan P&O.

Profiel

We zoeken een ervaren HR Adviseur met het ervaring met AFAS. Je bent resultaatgericht, zelfstandig en in staat proactief samen te werken om te vernieuwen en de P&O dienstverlening te verbeteren. Bij samenwerken hoort feedback geven en ontvangen en het samen creëren van werkplezier. Dit is voor jou vanzelfsprekend waardoor je bijdraagt aan een veilig klimaat hiervoor. Je bent nieuwsgierig, hebt een goede energie en hebt humor.

Sensitief Resultaatgericht Toegankelijk Energiek AFAS Professioneel Humor Betrokken Vernieuwend

Voorwaarden

Geïnteresseerd | Bijdrage leveren aan het MBO?

Ben je geïnteresseerd in deze opdracht? Binnenkort of op dit moment beschikbaar? We vragen je snel te reageren door bij “solliciteer direct” je cv en motivatie te uploaden. We zien in jouw brief graag een indicatie van jouw uurtarief.

Deze vacature is in behandeling bij Tamara Wijnja, 06-8395 2012. Natuurlijk is Tamara graag bereikbaar voor nadere informatie.

Aan kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd online een persoonlijke profielmeting te doen.

Interim HR Adviseur mbo
Interim
24-36 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.