HR Manager voor Leerplein055

Sterke bouwkundige & optimistische ontdekker
Let op: De wervingstermijn voor deze vacature is verstreken! Reageren is niet meer mogelijk.
Klik hier voor ons actuele vacature-overzicht

Over de organisatie

Leerplein055

Leerplein055 is een onderwijsorganisatie met 21 openbare basisscholen in Apeldoorn. Daarnaast maken sbo De Boemerang (basisschool voor speciaal basisonderwijs) en Praktijkschool Apeldoorn (VO-school voor praktijkonderwijs) onderdeel uit van Leerplein055. Er werken ongeveer 400 medewerkers elke dag aan het verzorgen van goed onderwijs aan circa 3.700 leerlingen. Vanuit de kernwaarden welbevinden, verbonden en zelfbewust zetten alle medewerkers zich in voor Leerplein055. Jij binnenkort ook?

Functie

HR Manager

Als HR Manager werk je samen en geef je functioneel leiding aan het HR team. Verantwoording leg je af aan het CvB. Leerplein055 is on the move! Na roerige tijden zijn we onderweg naar iets heel moois! In deze functie mag je veel op de scholen aanwezig zijn en werk je bij het Leerpleinhuis. Bij het Leerpleinhuis zijn collega’s die zin hebben in de volgende fase. Een team met strijdvaardige bouwers die op zoek zijn naar een HR Manager die sturing geeft en steeds de rode draad in het geheel zoekt. De komende jaren zijn er veel kansen. Als HR Manager mag jij hieraan meebouwen en helpen mee ontwikkelen. Wat goed is omarm je en verbeterpunten pak je pro actief aan. Er is al veel voorbereidend werk gedaan, maar ook nog genoeg te doen, te implementeren en door te ontwikkelen. Kom jij als echte “bouwkundige” deze nieuwe fase vormgeven?

In deze rol verdeel je samen met de HR Adviseur het aantal scholen en aantal thema’s waar je verantwoordelijk voor bent. Als HR Manager spar je inhoudelijk met je collega’s en help je hen met de keuzes die zij moeten maken in hun rol. Je bent de verbinder en adviseur op verschillende niveaus. Je bewaart overzicht en bent eindverantwoordelijk. Uitdagingen binnen de organisatie zijn de verschillende behoefte van de directeuren. Jij zorgt voor een positieve relatie en sluit aan bij wat nodig is. Andere uitdagingen zijn het binden en boeien van medewerkers en het aantrekken van nieuw personeel. Daarnaast het doorontwikkelen van beleid, prioriteren en schakelen wat er strategisch en tactisch nodig is, maar ook zeker meedoen waar nodig, een meewerkend voorman!

De functie van HR Manager bij Leerplein055 is ook naar buiten gericht. Er liggen mooie kansen in het Apeldoornse en daarbuiten om te netwerken. De daar opgehaalde kennis breng je ook weer de organisatie in en geef je handen en voeten.

Wat heb je in huis?
Een frisse, nieuwsgierige blik is een must! Heb je HR werkervaring en een hart voor onderwijs? Dan ontmoeten we je graag. Leerplein055 staat voor een nieuwe start. Waar veel mogelijk is! We zijn benieuwd hoe jij met ons verder wil bouwen en ontwikkelen!

Vriendelijke stevigheid Toegankelijk Visie Energiek Bouwkundige Vakbekwaam Teamspeler Betrokken Creatief

Profiel

Energieke Bouwkundige met visie
Jij bent een enthousiaste leider en krijgt veel energie van bouwen. Je bent een leider die makkelijk aansluit en coachend leiding geeft. Je werkt vanuit de samenwerking en bent duidelijk. Samen is beter dan alleen. Je hebt een vriendelijke stevigheid. Je staat echt voor je ideeën en waait niet met alle winden mee. Je bent altijd gericht op de toekomst en hebt een duidelijke visie. Samen gaan voor mooie resultaten!

Vakbekwaam met een vleugje creativiteit
Je bent de vakinhoudelijke expert die handen en voeten kan geven aan de kennis die je meebrengt. Als persoon ben je open, toegankelijk en heb je een positieve grondhouding. Collega’s zoeken je makkelijk op en kunnen bij je terecht. Je bent een optimistische ontdekker. Jij bent de leider die outside of the box denkt. Je denkt in kansen en mogelijkheden. Je bent creatief en zoekt graag met elkaar naar oplossingen in plaats van onmogelijkheden. Collega’s worden enthousiast van deze basishouding. Dat steekt aan!

Aanbod

Altijd al in het onderwijs willen werken? Dit is je kans!

Werken bij Leerplein055 betekent ook je inzetten voor optimale groei en bloei van de kinderen die bij Leerplein055 naar school gaan. Een baan waar je echt iets kan betekenen! Je komt in een bevlogen en betrokken organisatie in een rol met veel afwisseling én ruimte voor groei. Voor jezelf, collega’s én de kinderen. Een dynamische werkomgeving waar je wordt gewaardeerd om jouw expertise. Inschaling in schaal 12 van de cao PO. De cao kent een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en je bent bijna elke schoolvakantie vrij! Je standplaats is Apeldoorn. Hybride werken is uiteraard bespreekbaar, maar gezien de opdracht is zichtbaarheid en nabijheid in deze fase ook belangrijk.

Procedure

We zijn nieuwsgierig naar jou!

De begeleiding van de werving- en selectieprocedure is in handen van K+V. De procedure start ‘s ochtends met een eerste korte ontmoeting (speeddate) met verschillende mensen van de organisatie. In de speeddates willen we graag jou als persoon leren kennen en kijken we nog niet naar je cv of je brief. Zoals we onze leerlingen ontmoeten, zo ontmoeten we jou! Zonder vooroordelen, zonder informatie. We zijn nieuwsgierig naar jou! Is er een goede ontmoeting, dan gaan we later op diezelfde dag verder met een diepgaand gesprek over de opdracht, je ervaringen en de match voor jou en Leerplein055.

De selectiegesprekken zijn gepland op donderdag 13 juli.

Geïnteresseerd

Herken jij je in het profiel? We leren je graag kennen. Want jouw talent telt! Waar krijg jij energie van, waar ben je goed in en wat zijn jouw drijfveren? Dat bespreken we graag. Ben jij ook nieuwsgierig? Dan zien wij graag jouw reactie uiterlijk 5 juli 2023 tegemoet. Dat kan door bij “solliciteer direct” jouw cv en motivatie te uploaden. Deze vacature is in behandeling bij Tamara Wijnja (06-8395 2012). Natuurlijk is Tamara bereikbaar voor nadere informatie.

Aan kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd om online de Quinn managementrollen meting in te vullen.

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.