Creatieve motivator met een open geest

Hoorn
Organisatie |

SCIO Groep

SCIO Groep is ontstaan uit een bestuurlijke fusie tussen Stichting Talent Openbaar Onderwijs, Stichting Kinderopvang Hoorn (SKH) en Stichting Kinderopvang Koggenland (SKiK). SCIO Groep is een gekantelde organisatie. Dat wil zeggen dat verantwoordelijkheden zo laag mogelijk in de lijn liggen en er uitgegaan wordt van optimale medezeggenschap. SCIO staat voor en betekent letterlijk “kennis”. Een passende naam voor een organisatie waar ontwikkelen en leren centraal staan. SCIO Groep faciliteert kinderopvang en onderwijs in West-Friesland. Onze kennis van opvang en onderwijs willen wij breed inzetten in het belang van kinderen van 0 tot 13 jaar. Wij zoeken hiertoe de samenwerking met diverse partners die zich inzetten voor de ontwikkeling van kinderen.

Functie | HR Manager

Het afgelopen jaar heeft de SCIO Groep vanuit de fusie al mooie stappen gezet. Als HR Manager ligt er een uitdagende opdracht om de werelden van kinderopvang en onderwijs nog dichter bij elkaar te brengen. Als mede-ontwikkelaar help je om van de verschillende onderdelen een volwassen organisatie te maken. Je zorgt voor geharmoniseerd beleid, schrijft protocollen en formuleert nieuwe doelstellingen. Procedures leg je vast. Net als de daarbij behorende verantwoordelijkheden. Continu aandacht voor het verbinden van de verschillende dna’s en werelden van kinderopvang en onderwijs. Je gaat aan de slag met een nieuwe werkwijze en zorgt voor draagvlak vanuit je team. Met elkaar kijken naar nieuwe wegen die passen bij de ontwikkelingen.

Als HR Manager geef je leiding aan de afdeling HRM, die bestaat uit acht medewerkers. Ook ben je adviseur op verschillende niveaus. Als HR Manager spar je inhoudelijk met je collega’s en help je hen met de keuzes maken vanuit hun rol. Je hebt oog voor financiën op de korte en langere termijn. Binden en boeien van medewerkers is een belangrijk thema. Je draagt recruitment dan ook een warm hart toe en investeert graag in de Academie van de SCIO Groep waar opleiden en ontwikkelen centraal staan. Als facilitator zorg je dat het servicebureau en de bijbehorende taken optimaal worden ingericht en vormgegeven, zodat collega’s op de locaties hun werk met plezier en professioneel kunnen uitvoeren. Je bent een verbinder, zowel op het servicebureau als met de scholen en de kinderopvanglocaties. Je bent zichtbaar en weet wat er speelt. Zo leer je de medewerkers goed kennen en kun je inspelen op de verschillende vraagstukken. Als HR Manager heb je ook een belangrijke rol in de samenwerking met externe partijen en de profilering van de SCIO Groep.

We zoeken een ervaren HR Manager die zich de wereld en de CAO’s van de Kinderopvang en het Primair Onderwijs snel eigen kan maken.

Ruimdenkend Motivator Humor Daadkrachtig Inspirerend Creatief Visionair Empatisch Flexibel Pionieren

Profiel | Motivator met een open geest

Jij bent een echte pionier. Je beweegt je graag in een omgeving waar niets vaststaat, een organisatie in beweging. Je denkt in mogelijkheden en in kansen. De rol van aanjager en motivator past jou perfect. Je hebt een open geest. Als het onmogelijk lijkt, zie jij juist een mooie uitdaging. Dit doe je niet alleen. Jij bent ervan overtuigd dat het samen altijd beter is dan alleen. Van nature zoek je dan ook de samenwerking op en zoek je uit hoe je samen verder komt.

Door jouw ervaring binnen het HR vak ben je in staat de toekomst samen met je collega’s vorm te geven. Samen verder bouwen aan de veranderingen die vol enthousiasme in gang zijn gezet. Je brengt samenhang, overzicht en focus met een goede balans tussen mensgericht en taakgericht. Je ontwikkelt en bevordert eigenaarschap. Ook bouw je op het juiste tempo verder uit. Je kunt op je handen zitten, maar bent ook daadkrachtig en durft knopen door te hakken. Je kunt op een prettige manier vasthoudend en duidelijk zijn.

Aanbod | Wil jij werken bij een mooie maatschappelijke organisatie?

Als HR Manager bieden we je een geweldige kans binnen een maatschappelijke organisatie. Een fijne omgeving om in te werken met collega’s die kinderen een warm hart toedragen! Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring volgens de CAO Kinderopvang, schaal 12.

Procedure

De begeleiding van de werving- en selectieprocedure is in handen van K+V. De procedure start ‘s ochtends met een eerste korte ontmoeting (speeddate) met verschillende mensen van de organisatie. Is er een goede ontmoeting, dan gaan we in de middag verder met een diepgaand gesprek.

De selectiegesprekken zijn gepland op 25 mei. Het streven is de procedure voor 1 juni af te ronden.

Geïnteresseerd

Geïnteresseerd in deze geweldige functie? Dan zien wij graag jouw reactie uiterlijk 19 mei aanstaande tegemoet. Dat kan door onderaan bij ‘solliciteer direct’ je cv en motivatie te uploaden. Deze vacature is in behandeling bij Tamara Wijnja (06-8395 2012). Natuurlijk is Tamara graag bereikbaar voor nadere informatie.

Aan kandidaten die worden uitgenodigd voor de eerste ronde (korte ontmoetingen) wordt gevraagd online een persoonlijke profielmeting te doen.

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.