K+V werving selectie interim management

Betrokken en gedreven allround ICT Adviseur, vertaler van de techniek

Assen
Organisatie |

Cosis

Bij Cosis werken meer dan 4.400 medewerkers en 1.500 vrijwilligers in de provincies Groningen en Drenthe samen aan de uitvoering van De Bedoeling. Cosis ondersteunt hun cliënten om zelf grip te krijgen en te houden op hun leven. Cosis is er voor kinderen en volwassenen met een beperking, en voor mensen die gebruik maken van de maatschappelijke opvang. Cosis wil ontdekken wie de cliënt is en is oprecht geïnteresseerd in zijn of haar persoonlijke vraag. Cosis staat voor gepersonaliseerde dienstverlening en ondersteunen hun cliënten om zelf grip te krijgen en te houden op hun leven. Cosis biedt ondersteuning voor korte of langere tijd. Midden in de samenleving, dichtbij de mensen die ze helpen. Uitganspunt daarbij is altijd het werken in de driehoek. Hierin staat de samenwerking tussen de cliënt, zijn of haar persoonlijk netwerk en de professional centraal. Uiteraard zijn goede ICT voorzieningen en systemen onmisbaar bij een goede uitvoering van deze taken en missie.

Voor de afdeling Informatisering & Automatisering (I&A) zoekt K+V voor Cosis een ICT adviseur.

Functie | ICT Adviseur (technisch profiel)

Als ICT adviseur richt je advisering zich op het technisch informatie- en communicatiebeleid en mede realiseren van instelling brede technische ICT-projecten. Cosis staat niet stil op dit vlak en implementeert in de komende jaren onder meer Microsoft365 en ontwikkelt verder door op security, infrastructuur alsmede telefonie.

Je komt te werken in een gemêleerd team met een informatiemanager, applicatiebeheerders, servicedeskmedewerkers, werkplekbeheerders, netwerk/ systeem beheerders en telefonie, totaal ongeveer 35 collega’s.

Je vervult een spilfunctie in de advisering op het gebied van technisch informatie- en communicatiebeleid en draagt mede zorg voor de kwaliteit, continuïteit en inrichting van infrastructuur van Cosis en bent een vraagbaak voor gebruikers, proceseigenaren en beheerders. Uiteraard word je nauw betrokken bij de realisatie van een Microsoft365 transitie en participeer je in, of leid je ICT-projecten en zie je hierbij toe op de uitvoering van werkzaamheden. Je levert een bijdrage aan de verdere ontwikkeling en professionalisering van het ICT beheer voor Cosis. Waar nodig participeer je in diverse SLA overleggen met derde partijen en maak je deel uit van de staf van de afdeling I&A.

Dit is vooral een tactisch strategische functie, het echte operationele is ‘geoutsourcet’. Als technisch adviseur ben jij de vertaler van de techniek.

Betrokken gedreven allround technisch

Profiel
 • Werk en denkniveau op HBO+/WO niveau, met, bij voorkeur, een relevante opleiding zoals bedrijfskundige informatica, technische informatica.
 • Aantoonbare ruime werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Ervaring in de zorg is niet noodzakelijk, maar affiniteit met de (gehandicapten)zorg is een pré
 • Brede kennis van Microsoft en de ontwikkelingen hieromtrent.
 • Kennis van zaken met betrekking tot: cloud-technologie, server- en storage, netwerktechnologie en telefonie.
 • Ervaring met projectmatig werken en met het leiden van projecten.
 • Hands-on mentaliteit gericht op samen werken en samenwerken.
 • Goede sociale en communicatieve vaardigheden, ook voor leken (niet mystificeren van kennis). Altijd op zoek zijn naar de vraag achter de vraag. Je bent in staat mensen te overtuigen.
 • Proactief en ondernemend in het signaleren en bespreken van consequenties van ontwikkelingen en knelpunten.
 • Probleemoplossend vermogen voor het interpreteren en oplossen van knelpunten. Vooral denken in mogelijkheden!
Aanbod

Een uitdagende baan in een leuke en zeer betrokken maatschappelijke organisatie en team in een dynamische en inspirerende omgeving. Een afwisselende functie waarbij veel ontwikkeling mogelijk is op ICT vlak en jij je goed kunt uitleven en waarbij er volop ruimte is voor eigen initiatief.

 • Een dienstverband voor 32-36 uur (afhankelijk van je wens) voor onbepaalde tijd
 • Inschaling conform cao Gehandicaptenzorg (maximaal € 4.652,– op basis van 36 uur)
 • Een eindejaarsuitkering (8,33%) en een vakantietoelage (8%)
 • Een goede Pensioenregeling
Procedure

De procedure is er op gericht om begin juli een kandidaat aan te kunnen aanstellen.

Gesprekken bij K+V vinden plaats via videocall en worden in overleg ingepland, maar bij voorkeur op dinsdag 16 of vrijdag 19 juni. Gesprekken bij Cosis vinden op woensdag 1 juli aanstaande plaats. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met de maatregelen/ richtlijnen vanuit het RIVM inzake de 1,5 meter regel.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze functie? We verzoeken je snel te reageren, maar uiterlijk 14 juni aanstaande door bij ‘solliciteer direct’ je cv en motivatie te uploaden. Let op, bij voldoende reacties kan de opdracht eerder worden gesloten. Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Frank Wolff, partner, via 06 1595-4079 of Maartje Peters, partner, via 06 1008-5811.

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

ICT Adviseur (technisch profiel)
Vast
32-36 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.