Interim ICT projectmanager voor een MBO

Werken in het MBO maakt jou enthousiast!
Locatie: Zuid-Holland
Functie | ICT projectmanager LMS MBO

Je komt te werken op een geweldige MBO in Zuid-Holland. De school wil de toon blijven zetten in het bieden van inspirerend onderwijs dat maximaal aansluit bij de behoefte in de samenleving, voor een beroep dat ertoe doet. In een tijd als deze speelt ICT hier een steeds belangrijkere rol in. De afdeling ICT wil met haar dienstenportfolio perfect aansluiten bij de behoefte van het onderwijs. Als gevolg hiervan zijn er vele ICT-projecten, zowel voor het onderwijs en de business als ook op het gebied van de basis infrastructuur. Binnen de afdeling projectmanagement zijn wij nu op zoek naar een senior projectmanager ICT. Voor deze vacature zoeken we iemand met veel kennis en ervaring in het vak van projectmanagement op het gebied van ICT. Iemand die verantwoordelijkheid neemt, visie heeft en op professionele wijze invulling geeft aan het organiseren, leiden en begeleiden van projecten.

Opdracht

Als projectmanager ICT maak je onderdeel van het team Innovatie, Programma’s en Projecten. Je bent verantwoordelijk voor het ICT-project LMS en zorgt dat deze binnen de gestelde eisen wordt gerealiseerd. Het Project LMS is nu voor een deel al uitgerold. Voor het jaar 2023 staan de volgende projectactiviteiten op het programma:
* Verdere implementatie bij de colleges en het verfijnen van instructie, uitgangspunten en kaders.
* Doorontwikkeling van: koppelingen met diverse andere applicaties/systemen, ontsluiten managementinformatie, doorontwikkeling LMS in verband met flexibiliseren onderwijs.
Bovenstaande dient te worden uitgevoerd vanuit een opgesteld projectplan en een goede projectstartarchitectuur (PSA). Je rapporteert over het (deel)project(en) aan de opdrachtgever en de stuurgroep. Je communiceert met de interne en externe stakeholders van jouw project en zorgt ervoor dat de verwachtingen richting alle belanghebbenden uitstekend zijn gemanaged. Je stuurt interne en externe leveranciers aan binnen jouw projecten.

Betekenisvol Communicatief Oplossinggericht Energiek Vasthoudend Bruggenbouwer Teamspeler Betrokken Klantgericht

Voorwaarden

Wat heb jij in huis?
Je hebt tenminste 5 jaar werkervaring op het gebied van ICT-projectmanagement binnen grote organisaties. Je hebt ervaring met ICT-projecten in het onderwijs (MBO). Je bent Prince2 Practitioner (Agile) of IPMA C gecertifieerd. Jij gaat voor het resultaat. Je bent daarbij service- en oplossingsgericht. Voor jou staat de klant altijd op nummer 1! Je bent in staat om de kerngroep en diverse streams/werkgroepen aan te sturen. Je hebt kennis/ervaring met koppelingen tussen systemen, rechtstreeks of gebruikmakend van een Enterprise Service Bus. Je hebt kennis/ervaring met LMS. Jij bent een echt bruggenbouwer. De werelden van ICT en het onderwijs werkveld breng je bij elkaar.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze opdracht en ben je vanaf januari fulltime beschikbaar? We vragen je snel te reageren door bij “solliciteer direct” je cv en motivatie te uploaden. We zien in jouw brief graag een indicatie van jouw uurtarief.

Deze vacature is in behandeling bij Tamara Wijnja, 06-8395 2012. Natuurlijk is Tamara graag bereikbaar voor nadere informatie.

Aan kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd online een persoonlijke profielmeting te doen.

ICT projectmanager LMS MBO
Interim
1 FTE

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.