Interim Concerndirecteur Samenleving

Innovatief en veelzijdig
Let op: De wervingstermijn voor deze vacature is verstreken! Reageren is niet meer mogelijk.
Klik hier voor ons actuele vacature-overzicht

Functie

Concerndirecteur Samenleving

De concerndirectie -sinds 2022- bestaat naast de gemeentesecretaris uit drie personen t.w. de concerndirecteur, de concerncontroller en de directiesecretaris. Op dit moment zijn er drie aandachtsgebieden: bedrijfsvoering en interne dienstverlening, leefomgeving en samenleving. De concerndirecteur met aandachtsgebied samenleving (140 fte) geeft leiding aan de teamleiders van Beleid, Inkomen en Participatie, WMO en Schulddienstverlening, Veiligheid, Vergunningen en Toezicht, Publiekszaken en het KCC. Als concerndirecteur ben je de verbinding tussen de directie en de teamleiders.

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijke voor de integrale toetsing van de bestuurlijke adviezen en de continue doorontwikkeling en innovatie in de organisatie zoals het opgavegericht en programmatisch werken. Je bent opdrachtgever voor het programma bestaanszekerheid en samenwerken in netwerken.

Opdracht

De organisatie heeft als doel om in samenhang te sturen en zo tot meer resultaten te komen. Als lid van de concerndirectie geef je gezamenlijk leiding aan de teamleiders. Opgavegericht en programmatisch werken is hierbij de veranderopdracht.

Profiel

Wat breng je mee?

Je hebt academisch-werk- en denkniveau en hebt minimaal vijf jaar ervaring:

  • Met beleids- en besluitvormingsprocessen op strategisch en bestuurlijk niveau.
  • Als integrale manager, waarbij je leiding geeft aan teamleiders.
  • Als directeur in een gemeentelijke organisatie op het gebied van het sociaal domein.

 

Verbinder verandermanager communicator mensgericht resultaatgericht regisseur initiator opdrachtgever schakelvermogen strateeg

Voorwaarden

Je bent vanaf medio november beschikbaar voor gemiddeld 32-36 uur per week voor een periode van 5 -6 maanden met een optie tot verlenging.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze opdracht? We vragen je snel, maar uiterlijk maandag 23 oktober 2023 te reageren door bij “solliciteer direct” je cv en motivatie te uploaden. We zien in je brief graag een indicatie van je uurtarief. Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Helga Bijker (06-2269 8599).

Hou er rekening mee dat de gesprekken bij de opdrachtgever plaatsvinden op woensdag 1 november en woensdag 8 november 2023.

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.