K+V werving selectie interim management

Motiverend, boegbeeld, uitstekend netwerker, communicator

Organisatie |

Lokale overheidsorganisatie

Lokale overheidsorganisatie in het noorden van het land.

Functie | Interim Directeur

OPDRACHT

Het zorgen voor continuïteit en het bepalen van de uitgangspunten voor de programmering voor het seizoen 2020 -2021, inclusief het eindverantwoordelijk zijn voor de uitvoering ervan.

In het kader van de continuïteit verantwoordelijk voor alle activiteiten op gebied van bedrijfsvoering, marketing en sponsoring en een gevarieerd en passend horecabeleid.

Het opstellen van scenario’s voor het eventueel verzelfstandigen, het adviseren van het bestuur over de te maken strategische keuzes.

Motiverend Boegbeeld Netwerker Communicator

Profiel

Je hebt ervaring en visie als directeur en in die functie heb je een passend track record (scenario-ontwikkeling met bestuurlijke  keuzes ervaring met fondsen en sponsorwerving).

De opdracht is voor de duur van 12 maanden, voor gemiddeld 3 dagen per week (met een flexibele inzet van de uren ook in de avond). U rapporteert aan algemeen directeur.

Deze week worden de kandidaten gepresenteerd; de eerste ronde gesprekken bij de opdrachtgever staat gepland op woensdagochtend 20 februari.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze functie en beschikbaar? We vragen je uiterlijk woensdag 13 februari te reageren door bij ‘solliciteer direct’ je cv en motivatie te uploaden. Graag je tarief vermelden. Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Helga Bijker (06 2269 8599).

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Interim Directeur
Interim
24 UUR

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.