K+V werving selectie interim management

Samenwerkingsgericht, met oog voor mens en middelen

Brabant
Organisatie |

Een welzijnsorganisatie in Brabant

Een welzijnsorganisatie in Brabant.

Functie | Interim Directeur

Het zorgen voor continuïteit van de huidige dienstverlening lokaal in een aantal kernen en de exploitatie van de gemeenschapshuizen. Gelet op de toekomst van de organisatie ligt het accent op het verder uitrollen van de verbetertrajecten en het monitoren daarvan. Daarbij gaat het om het werken volgens de (financiële) kaders uit het werkplan en het verbeteren van de samenwerking tussen vrijwilligers en professionals. Er ligt duidelijk ook accent op de interne bedrijfsvoering. Het beleidsplan Sociaal Domein is bepalend; een plan waarin maatwerk, integraliteit en inclusie de richtinggevende thema’s zijn.

Afhankelijk van de uitkomsten en daarmee de toekomst van de organisatie wordt implementatie onderdeel van de opdracht.

Samenwerkingsgericht Oog-voor-mens-en-middelen

Profiel

Je hebt ervaring en visie als interim directeur en in die functie heb je een passend trackrecord voor transformaties in het sociaal domein. Ervaring met (het ondersteunen van) liquidatieprocessen is een pré.

De opdracht start medio april 2019 en loopt (mogelijk) tot eind 2019, voor gemiddeld 16 uur per week. Je rapporteert rechtstreeks aan het Bestuur.

Medio week 14 worden de kandidaten gepresenteerd; de eerste ronde gesprekken bij de opdrachtgever staat gepland in week 14.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze functie en beschikbaar? We vragen je zo spoedig mogelijk – uiterlijk maandag 1 april –  te reageren door bij ‘solliciteer direct’ je cv en motivatie te uploaden. Graag hierbij je uurtarief vermelden.

Je kunt je (inhoudelijke) vragen stellen aan Helga Bijker, 06 2269 8599.
Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Interim Directeur
Interim
16 UUR

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.