interim gemeentesecretaris / algemeen directeur

Bevlogen en gedreven leider
Locatie: Centraal in de provincie Noord-Holland
Functie | interim gemeentesecretaris / algemeen directeur

De huidige gemeentesecretaris gaat vertrekken en in komende periode is het van groot belang de doorontwikkeling van de organisatie te continueren. Andere opdracht is om concrete invulling te geven aan de vraag of de organisatie toegerust is op de toekomstige opgaven. Je geeft leiding aan een stevig Managementteam -bestaande uit vier leden-, begeleidt de burgemeester en zorgt voor een wervingsprofiel voor de nieuwe gemeentesecretaris en bereidt de sollicitatieprocedure voor de ‘vaste’ gemeentesecretaris voor.

Opdracht

De wereld van de gemeente kent geen geheimen voor jou. Je bent de strategisch adviseur van het college. Je bent bekend met leiding geven als eindverantwoordelijke aan een organisatie, die in ontwikkeling is. Je draagt de visie uit, dat de organisatie steeds in beweging is en het continue proces van professionaliseren van de medewerkers. Je wil het verschil maken voor de inwoners, bezoekers en de ondernemers. Je hebt een goed oog voor de medezeggenschap, stuurt op regionale en bovenregionale samenwerking. Je verbindt diverse partijen en belanghebbenden en laat de zaken niet op hun beloop, maar intervenieert als het nodig is. Je verliest de menselijke maat niet uit het oog. Een belangrijke pré : bekend met werken in de provincie Noord-Holland.

Inspirerend leider Groot schakelvermogen Natuurlijk gezag Enthousiasme Energie Humor en relativeringsvermogen Koersvast Resultaatgericht regisseur

Voorwaarden

Je bent begin februari beschikbaar voor 32 -36 uur week tot 1 september (met de mogelijkheid tot verlenging). De gesprekken bij de opdrachtgever met de selectiecommissie zijn op 18 januari 2023.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze opdracht? We vragen je snel, maar uiterlijk 4 januari te reageren door bij “solliciteer direct” je CV en motivatie te uploaden. We zien in jouw brief graag een indicatie van jouw uurtarief. Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Helga Bijker (06 22 698 599).

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

interim gemeentesecretaris / algemeen directeur
Interim
32-36 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.