Stevige manager

Kop van Noord-Holland
Functie | interim Manager Bedrijfsvoering

Je bent lid van het team -naast de directeur-bestuurder en twee inhoudelijke managers- en je zorgt voor de continuïteit van de financiën samen met de medewerker (facturatie, huurpenningen). Je zorgt dat de drie jaarrekeningen samen met de accountant tijdig worden afgerond. Je hebt ervaring met het aanvragen/indien -samen met programmanagers- van nieuwe subsidies bij de gemeente.

Opdracht

De manager vertrekt na geruime tijd, aan de interim manager bedrijfsvoering de opdracht -naast de gebruikelijke taken- om de financiën (administratie, MARAP, contractmanagement en verzekeringen) door te lichten en te professionaliseren.

Profiel

Je weet hoe je de verantwoording over verkregen subsidies aflegt. Tenslotte ben je verantwoordelijk voor je opvolger (profiel financiën – ICT – HR en procedure. Belangrijke pré is ervaring in het vastgoed.

Senioriteit Leider Pro actief Hands-on Energie Tactisch en strategisch Resultaatgericht Stevig Financial

Voorwaarden

Je bent vanaf 1 maart beschikbaar voor drie – vier dagen per  week voor een periode van minimaal zes maanden. De gesprekken bij de opdrachtgever zijn in de tweede helft van februari 2023. Hybride werken behoort tot de mogelijkheden.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze opdracht? We vragen je snel, maar uiterlijk maandag 20 februari te reageren door bij “solliciteer direct” je CV en motivatie te uploaden. We zien in jouw brief graag een indicatie van jouw uurtarief. Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Helga Bijker (06-2269 8599).

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

interim Manager Bedrijfsvoering
interim
24-32 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.