K+V werving selectie interim management

Sensitief en samenwerkend manager

Renkum
Organisatie |

MFC Doelum

Doelum is een gloednieuw, multi functioneel centrum in Renkum met een breed scala aan sportfaciliteiten, een multifunctionele theaterzaal, kantoorruimte en bij dat alles een prima horecaservice voor iedereen. Een grote variatie aan verenigingen en organisaties vindt in Doelum zijn plek en werkt én ontspant hier samen.

De stichting Doelum is eigenaar van het complex en zorgt voor een veilige, schone en gezellige accommodatie voor de bewoners van de gemeente Renkum. Er is een gezellig sportcafé om na je training, repetitie of vergadering uit te blazen, organisaties en verenigingen komen met elkaar in contact en er zijn allerlei sportieve en culturele activiteiten en het is een uitstekende leerwerkplek, die kansen biedt aan vrijwilligers, stagiairs en mensen met een of andere afstand tot de arbeidsmarkt. Het is gebouwd door de gemeente Remkum en de stichting Doelum exploiteert het centrum. Voor deze schitterende plek zoeken wij per direct een interim manager, de spil en spelverdeler van MFC Doelum.

Functie | Interim Manager

MFC Doelum is een aantal jaar geleden geopend en beleefde een vliegende start. Zo’n dertig organisaties en verenigingen hebben hier hun plek gevonden. Het is een schitterend gebouw met prachtige faciliteiten. De afgelopen periode was het stil in het centrum vanwege Covid. Nu is het de periode om verder te gaan en de organisatie verder vorm te geven. Naast het dagelijks beheer en de gang van zaken moet aandacht worden besteed aan werkprocessen en samenwerken. Daarnaast is de horeca een belangrijke prioriteit voor de komende tijd. Zowel op personeelsgebied als op assortiment en rol in de organisatie. Je geeft leiding aan een klein team professionals (beheerder, horeca, management assistent) en werkt met vele vrijwilligers. Daarnaast heb je de contacten met een accountant / administratiekantoor voor de financiën. Je legt verantwoording af aan een betrokken en deskundig bestuur. Jij bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en het robuust maken van de organisatie en het concept van het Multifunctionele Centrum en de samenwerking met de 30 verenigingen en organisaties.

Sensitief Communicatief Horeca Faciliteiten Samenwerken Realiseren Beheer Procesmatig Relaties aangaan Vriendelijk Duidelijk Vakkundig Ervaring-met-verenigingen Participatie Sport Cultuur

Profiel

Je bent een manager die thuis is in de wereld van multifunctionele accommodaties en bent per 1 november aanstaande beschikbaar voor 24 uur per week voor ten minste drie maanden.

  • Achtergrond en / of opleiding in Facility Management of Hotelschool
  • Ervaren leidinggevende en aansturen van teams en vrijwilligers
  • Ervaren / affiniteit met publiek-private samenwerkingen en onder andere verenigingen
  • Communicatief sterk en sensitief
  • Echte samenwerker, inventief en procesmatig sterk
  • Doener en realiseerder
  • Werkend vanuit visie en concept en daar de organisatie naar richten
  • Autonoom en verantwoordelijk
  • Ervaring in vergelijkbare multifunctionele organisaties is een sterke pre
  • Enthousiast en inspirerende persoonlijkheid.
Procedure

De procedure start in Veenendaal of digitaal met een kennismaking naar aanleiding van je kandidatuur op uiterlijk maandag 1 november. Een kennismaking met de opdrachtgever is gepland op donderdagochtend 4 november in Renkum.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze opdracht? We vragen je snel te reageren (uiterlijk 31 oktober) door bij “solliciteer direct” je CV en motivatie te uploaden. We zien in jouw brief graag een indicatie van jouw uurtarief.
Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Roel Roelfzema, partner bij K+V (06 438 73 326). Roel begeleidt deze opdracht.

Let op! Bij voldoende geschikte kandidaten kunnen wij de reactietermijn eerder sluiten, reageer daarom snel!

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Interim Manager
Interim
24 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.