Interim Ontwikkelmanagers

Teamcoach, met visie op zelforganisatie
Let op: De wervingstermijn voor deze vacature is verstreken! Reageren is niet meer mogelijk.
Klik hier voor ons actuele vacature-overzicht

Functie

Interim Ontwikkelmanagers

K+V zoekt voor een bedrijf in de provincie Noord-Brabant twee interim ontwikkelmanagers. Een organisatie, met impactvolle dienstverlening aan de doelgroepen in haar eigen gemeente in Noord-Brabant voor 21 gemeenten.

Opdracht

De teamontwikkelaar houdt het grote beeld in de gaten: hoe komen we waar we willen zijn? Hoe bereiken we het gezamenlijke Plein? Het gaat over de samenwerking binnen zes teams van mensen, over houding gedrag en samenwerking, De teamontwikkelaar krijgt de professionals in beweging. De inhoud ligt bij anderen. Je bent een vast aanspreekpunt

Profiel

Je hebt HBO-werk- en denkniveau en hebt ervaring met operationeel en tactisch management. Jij bent verantwoordelijk voor het leggen van de basis van de veranderingen, uiteindelijk een plein waar alle medewerkers uit de zes verschillende teams zich gemotiveerd inzetten voor de samenwerking. Belangrijke opbrengsten is de verdere professionalisering, sterkere teamgeest, wendbaar, voorloper ook met het ook op de landelijke ontwikkelingen. De beweging draagt bij aan een organisatie die goed op haar toekomst is voorbereid en die afmaakt waar ze aan begint.

Je bent een ervaren en bevlogen interim manager/teamcoach met veel ervaring op het terrein van zelforganisatie, waar de basis op orde is gebracht.
Je rapporteert aan de manager over de voortgang van de veranderingen, rapporteert bevindingen en geeft advies.

Verbinder Verandermanager Communicator Mensgericht Bevlogen Teamspeler Resultaatgericht Helicopterview Respectvol Schakelvermogen

Voorwaarden

Je bent vanaf september/oktober beschikbaar voor minimaal 24 uur per week voor een periode van 12 maanden.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze opdracht? We vragen je snel, maar uiterlijk 11 september 2023 te reageren door bij “solliciteer direct” je CV en motivatie te uploaden. We zien in jouw brief graag een indicatie van jouw uurtarief. Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Helga Bijker (06 22 698 599).

Aan kandidaten, die worden uitgenodigd, wordt gevraagd om online de Quinn-managementrollenmeting in te vullen.

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.