K+V werving selectie interim management

Resultaatgericht, doortastend, coachend leider, zelfstartend

Noord-Nederland
Organisatie |

Kleine gemeente in Noord-Nederland

Deze kleine (wadden)gemeente kent een unieke dynamiek, qua natuur en toerisme en de diverse sociale activiteiten in zomer en winter. Circa 80 medewerkers voeren vrijwel alle gemeentelijke taken zelf uit. Een bijzondere dynamiek tussen medewerkers en bewoners en tussen bestuur en management.

De organisatie kent een directie, die bestaat uit drie (adjunct)directeuren. Vanwege het vertrek van één van de drie is er met een paar clusters geschoven: Beheer- en Onderhoud (het ingenieursbureau) en het KCC.

Voor deze aantrekkelijke en dynamische gemeente zijn wij op zoek naar interim operationeel manager.

Functie | Interim Operationeel Manager

OPDRACHT
Het volledig uitvoeren van de gemeentelijke jaarcyclus, inclusief planning & control, het opstellen van jaarplannen, het bewaken van de voortgang van projecten (zaakgericht werken en integraal beheer openbare ruimte) en het voeren van alle jaargesprekken met de medewerkers (circa 17 fte). Daarnaast zorg je voor efficiënte bedrijfsprocessen en een effectieve bedrijfsvoering.

Twee coördinerende medewerkers geven functioneel leiding aan je medewerkers; je hebt daarnaast regelmatig contact met de bedrijfsleider van de buitendienst. Je rapporteert aan de secretaris-directeur.

Je schat de lokale gevoeligheden goed in en handelt op basis daarvan snel en adequaat: afspraak is afspraak en resultaatgericht.

Zelfstartend Stressbestendig Flexibel Uitstekende-Organisator Doortastend Verbinder Sensitief

Profiel

Een prachtige voorbeeldrol, die veel vraagt van een operationeel manager; je bent gewend om als manager te werken in een kleine organisatie/gemeenschap, je hebt ervaring in een politiek gestuurde omgeving. Je hebt zicht op de ontwikkelingen die binnen en buiten de gemeenten spelen. Je houdt overzicht en hebt inzicht in de domeinen.

Aanbod | beschikbaarheid

Je bent vanaf week 3 beschikbaar, gemiddeld drie aaneensluitende dagen per week voor de duur van één jaar.

Procedure

De gesprekken vinden plaats bij de opdrachtgever in de week van 13 januari; met bestuur, directie en medewerkers.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze opdracht? We vragen je snel – uiterlijk woensdag 8 januari – te reageren door bij “Solliciteer Direct” jouw cv en motivatie te uploaden (inclusief een indicatie van je uurtarief, exclusief BTW en exclusief de kosten van de sneldienst en verblijfskosten).
Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Helga Bijker (06 2269 8599) of Roel Roelfzema (06 43873326).

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Interim Operationeel Manager
Interim
24 UUR

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.