K+V werving selectie interim management

Stevige gesprekspartner met creatieve en passende oplossingen

midden van het land
Organisatie |

Onderwijsorganisatie in het midden van land

Stichting voor primair en voortgezet onderwijs in het midden van het land.

Functie | Interim Projectleider Onderwijshuisvesting

Het CvB wordt ondersteund door een staf bestaande uit bestuurssecretaris (incl. secretariaat), communicatie en controller. Daarnaast is er voor de ondersteuning en advisering van de scholen en het CvB een bestuursbureau dat bestaat uit ongeveer 70 medewerkers en  de volgende afdelingen:

  • Onderwijs, Kwaliteit en Innovatie.
  • ICT en informatiemanagement.
  • HR (P&O en PSA).
  • Financiële zaken (Finance & Accounting).
  • Facility & Huisvesting.
  • Managementondersteuning, receptie & vergaderservice.

De opdracht

Met de gemeenten is overeengekomen dat de komende 6 jaar voor 20 tot 25 gebouwen nieuwbouw, ingrijpende renovatie of uitbreiding zal worden gerealiseerd. Dit is op operationeel niveau een grote opgave. Maar tegelijkertijd is het een mogelijkheid om ambities te verwezenlijken, zoals het inrichten van een integraal kindcentrum, aanbrengen van onderwijsinnovaties en het realiseren van duurzame en energiearme gebouwen, waarvan een aantal in MFA’s.

Voor deze huisvestingsopgaven is een programma ingericht waarin de operationele, tactische en strategische onderdelen zijn opgenomen. Om dit programma verder in te richten en om eventuele nieuwe beleidsuitgangspunten verder uit te werken zijn we op zoek naar een interim projectleider.

Communicatief Toegankelijk Energiek Vasthoudend Professioneel Teamspeler Betrokken Inspirerend Resultaatgericht

Profiel

De programmamanager/projectleider is een deskundige op het gebied van onderwijshuisvesting met een ondernemende mentaliteit, die acteert met geduld en begrip voor stakeholders, met gevoel bij besluitvormingsprocessen en belangen. Iemand die zelfstandig kan werken, goed communiceert, samenwerkt en gedijt in een dynamische omgeving met veel partijen. Die de wereld van het onderwijs begrijpt, interessant vindt en daarin effectief kan meebewegen. Iemand met ambitie, visie, creativiteit en analytisch vermogen. Is een stevige gesprekspartner die in staat is, met gezag, creatieve en passende oplossingen voor diverse (complexe) vraagstukken te bedenken en deze met het team Huisvesting uit te voeren. Gewend om op een effectieve resultaatgerichte wijze te managen binnen een politieke organisatie. Iemand met oog voor kwaliteit, die goed is in planning en bewaking, gemakkelijk overzicht houdt en goed en snel kan schakelen, oog heeft voor zowel de operationele, tactische en strategische aspecten van de huisvestingsopgave. Flexibel, kritisch, stressbestendig en beschikkend over doorzettingsvermogen.

Specifieke functie-eisen

  • Kennis van projectmanagement en de financiële sturing ervan
  • Ervaring bij het begeleiden van beleidsontwikkelingen zoals duurzaamheid en onderhoudsbeleid
  • Ervaring met onderwijshuisvesting
  • Aantoonbare ervaring met het managen van grote bouwprojecten en vastgoedportefeuilles
Geïnteresseerd

Ben je in januari beschikbaar, geïnteresseerd in en aantoonbaar gekwalificeerd voor bovengenoemde opdracht? Dan zien wij graag zo spoedig mogelijk jouw reactie tegemoet. Dat kan door bij “solliciteer direct” je cv en motivatie te uploaden. Wil je bij je motivatie ook jouw tarief en omvang beschikbaarheid aangeven? Inhoudelijke vragen, opmerkingen en/of motivatie kun je bij je reactie vermelden.

Deze vacature is in behandeling bij Martine van der Velpen (06-5060 3351) en Johannes Arets (06-1026 0480).

Aan kandidaten, die worden uitgenodigd, wordt gevraagd vooraf een online persoonlijk profielmeting te maken.

Interim Projectleider Onderwijshuisvesting
interim
32 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.