K+V werving selectie interim management

strategische verbinder gericht op de toekomst

Zuid-Nederland
Organisatie |

School in Zuid-Nederland

Dagelijks biedt deze school onderwijs aan ongeveer 200 leerlingen en is onderdeel van een grote stichting met meerdere PO-scholen.  Het team bestaat uit 19 vrouw/man. De school heeft een sterke binding met haar historie en omgeving maar snapt ook dat de toekomst gericht zal zijn op verdere samenwerking.  De verandering is spannend voor grote delen van het team en de eisen die dat stelt aan de leiderschapsvaardigheden van de directeur zijn stevig.

Functie | interim Schooldirecteur

De directeur is eindverantwoordelijk voor de school, geeft leiding aan het MT (4 leden) en is het gezicht naar buiten. Ook stuurt de directeur de ontwikkelingen op onderwijskundig en pedagogisch gebied aan. Daarnaast zal goed naar de toekomst moeten worden gekeken. Samenwerkingen en IKC vorming moeten onderzocht worden en tot stand komen. Daar komt bij dat deze school een belangrijke strategische rol binnen de stichting inneemt. Dat vraagt om inspirerend, zichtbaar en aansprekend leiderschap. Een directeur die makkelijk verbinding maakt en houdt met het team, de leerlingen, externe omgeving en CvB.

Door de stichting wordt bewust gekozen om deze functie voorlopig op interim basis in te vullen.

communicatief, toekomstgericht, verbindend, samenwerken, inspirerend, zichtbaar

Profiel | Strategische verbinder gericht op de toekomst

Je bent strategisch sterk, hebt visie en inspireert anderen om mee te doen. Daarbij leg en houd je de verbinding, intern en extern. Zichtbaar en aanspreekbaar om samen te bouwen aan nieuwe mogelijkheden. Je bent de samenwerker die ook kwartier kan maken voor de lange termijn. Je vindt het leuk om mensen op te zoeken en bent nieuwsgierig naar de ander. Je onderzoekt wat haalbaar en goed is en het team sterker maakt, ook als je straks weer weg bent.

Aanbod

Wij verwachten een inzet van 3-4 dagen per week en een start na de voorjaarsvakantie of zsm. Naar verwachting loopt de opdracht tot einde van dit kalenderjaar.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze opdracht? We vragen je snel te reageren door je cv en motivatie te uploaden en je uurtarief hierbij kenbaar te maken. Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Johannes Arets (06-1026 0480) en Martine van der Velpen (06-5060 3351) die deze opdracht begeleiden.

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

interim Schooldirecteur
interim
24-32 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.