K+V werving selectie interim management

Overbruggingsopdracht

Noord-Holland
Organisatie |

Geriatrische revalidatiezorg

Deze zorginstelling biedt geriatrische revalidatiezorg. Op de locatie waar deze teamleider gaat werken worden mensen met een geïndiceerd zorgzwaartepakket, met zowel somatiek als psychogeriatrische zorgvraag opgevangen. Het woonconcept is een alternatief voor de traditionele verpleegzorg met veel voordelen voor de cliënten.

Functie | Interim Teamleider

Deze opdracht is gericht op het leidinggeven aan ca. 40 tot 50 gespecialiseerde zorgprofessionals en zorgondersteunende medewerkers.  De door- en instroom van cliënten is hoog. Per jaar worden ongeveer 700 cliënten behandeld, verdeeld over ongeveer 60 bedden. Je werkt met de diverse behandelaren samen om zo de beste zorg voor de cliënten te bieden.

Het betreft een overbruggingsopdracht tot de indiensttreding van de vaste manager. De teamleider geriatrische revalidatiecentrum a.i. zorgt ervoor dat de nieuwe vaste teamleider in het nieuwe jaar soepel kan instromen. Vanaf de zomer van 2020 wordt er gestart met een nieuwbouwtraject dat eind 2021 gerealiseerd moet zijn. Het concept is gebaseerd op hoge graad performances, services en hospitality. Deze nieuwbouw gaat gepaard met een significante groei van aantal bedden. Het is essentieel om goede relaties op te bouwen met verwijzers, zorg te dragen voor goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers, mensen en middelen optimaal in te zetten en zo een positieve bijdrage te leveren aan het bedrijfsresultaat.

Geriatrische ervaring daadkrachtig communicatief sterk Samenwerken

Profiel
  • Een afgeronde HBO/WO opleiding
  • Ervaring als leidinggevende in een (geriatrisch) revalidatiecentrum
  • Je bent zowel gericht op de interne organisatie als op externe marktontwikkelingen
  • Gerichtheid op samenwerking in de zorgketen en regionale netwerken
  • Zorg en kennis van de DBC financiering
Aanbod

Deze opdracht duurt tot 1 februari 2020.

Procedure

De gesprekken bij de opdrachtgever staan gepland op maandagavond 21 oktober tussen 17.30-20.00 uur.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze functie? We verzoeken je snel te reageren door bij ‘solliciteer direct’ je cv, motivatie én een indicatie van je uurtarief te uploaden. Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Maartje Peters, partner 06 1008-5811.

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Interim Teamleider
interim
32 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.