K+V werving selectie interim management

Samen werken aan een gezonde regio

Hilversum
Organisatie |

HilverZorg

Passie én vakmanschap, dat zijn de kernwaarden van HilverZorg. Met haar nieuwe kwaliteitsadviseur gaat HilverZorg ervoor om de kwaliteit van de ouderenzorg naar het hoogst mogelijke niveau te tillen. Ben jij de bevlogen adviseur die gaat helpen bij deze missie?

Maar leer eerst jouw toekomstige werkplek kennen. HilverZorg is een echte Hilversumse VVT-instelling die, naast thuiszorg en dagzorg, tal van woonvormen aanbiedt. De professionals op de woonzorglocaties hebben een expertise gericht op dementie, Korsakov en chronische psychiatrie. Deze huizen zijn de knooppunten in de dienstverlening van HilverZorg: plekken waar ontmoeten plaatsvindt en waar professionals van de verschillende onderdelen elkaar ontmoeten, kennis delen en zorgen voor verbinding.

Echter heeft HilverZorg niet alleen hart voor ouderen, maar ook voor jou. Als werkgever biedt HilverZorg je namelijk de mogelijkheid om vanuit je eigen kracht en passie te werken.  Zo investeert HilverZorg in je ontwikkeling en het bijschaven van vakmanschap. Echt een plek waar je samen een duurzame werkrelatie opbouwt en jij de ruimte krijgt je te ontwikkelen. Met elkaar zorgen jij en de andere professionals bij HilverZorg voor de beste zorg, zodat hun cliënten zo lang mogelijk zichzelf kunnen blijven!

Meer over het werk van HilverZorg, zie je in deze video: https://www.youtube.com/watch?v=NzHa3iyuNkM

Functie | Kwaliteitsadviseur

Binnen HilverZorg staat het leveren van kwalitatieve zorg aan hun cliënten op één. Als kwaliteitsadviseur binnen HilverZorg ben jij de bewaker van dit kwaliteitsniveau en focus je je op kwaliteitsverbetering. Als organisatie wil HilverZorg zich continu blijven ontwikkelen, wat mede gestimuleerd wordt door het kwaliteitskader. Als kwaliteitsadviseur houd je ontwikkelingen bij en weet je deze te vertalen naar de praktijk, zonder het moeilijker te maken dan het is. Hiertoe werk je voor- en in afstemming met de zorgteams en ben je een sparringpartner voor zowel management als Raad van Bestuur.

Je denkt mee hoe de kwaliteit van zorg vanaf de werkvloer verder verbeterd en geborgd kan worden. Een belangrijk onderdeel van je werk is het voorbereiden, rapporteren en bewaken van (de navolging van) interne audits en kwaliteitsrapportages. Je neemt daarin de rol aan van aanjager, zodat de organisatie haar doelen beter en sneller kan behalen. Verder assisteer je op het gebied van uitvoeren van onderzoeken naar aanleiding van mogelijke incidenten (PRISMA). Je verzamelt, analyseert en verwerkt gegevens tot rapportages en beleidsvoorstellen. Dit vormt de basis voor het vormgeven van betrouwbare managementinformatie en sturingsinformatie voor de Raad van Bestuur, MT en teams.

Hiernaast adviseer je proactief bij vraagstukken over kwaliteit, zoals voorstellen ter verbetering van nieuwe en/of bestaande processen. Je vertaalt beleid naar de praktijk waarbij je actief de (markt)ontwikkelingen volgt, voorstellen doet en helpt bij de implementatie. Verder participeer je in projectgroepen en onderhoud je netwerken binnen de regio en op branche niveau. Je doet dit samen met jouw twee andere collega’s binnen de afdeling kwaliteit en weet altijd de verbinding en samenwerking met je collega’s, bestuur, management, teams en professionals te behouden.

Nena, kwaliteitsadviseur bij HilverZorg, zegt het volgende over haar werk: Bij HilverZorg kan ik mijn passie voor zorg en kwaliteit helemaal kwijt. Schakelen van strategisch naar praktisch niveau, in contact met de werkvloer en kritisch op de inhoud tijdens een MT. Ik krijg energie van het samen bouwen aan een betere zorg. Bij HilverZorg moet er gebouwd worden. Dit willen wij samen als team kwaliteit doen!

Communicatief Zelfstandig Enthousiast Betrokken Overtuigend

Profiel

Staat kwaliteit in de zorg ook voor jou op nummer één en beschik je over sterke analytische vaardigheden? Herkennen anderen jou aan je een scherpe blik en oog voor detail?  Ben je daarnaast ook nog resultaatgericht? Dan is de functie van kwaliteitsadviseur bij HilverZorg een passende functie voor jou!

Verder laat je je kennen door organisatiesensitiviteit en probleemoplossend vermogen. Beleidsvoorstellen opstellen doe jij met plezier. Je beschikt over het vermogen om conceptueel te denken en kunt ideeën helder aan het papier toevertrouwen met een toegankelijke schrijfstijl. Daarin neem je de afdelingen mee in relevante ontwikkelingen en haalt die informatie op die nodig is om je beleid goed vorm te kunnen geven. Daarbij houd je altijd de praktijk in het oog en weet je de vertaalslag hiernaar te maken. Kortom je bent de regisseur van dit proces. Ben jij de creatieve Spielberg die zich kan vinden in dit profiel?

Wat neem je verder mee:

 • Een relevant HBO/WO diploma;
 • Minimaal twee relevante jaren werkervaring in de gezondheidssector, ouderenzorg is een pré;
 • Ervaring met het opstellen van procesbeschrijvingen, (kwaliteits-)rapportages, het maken van analyses en het verrichten van praktijkonderzoek;
 • Kennis van kwaliteits- en toetsingskaders, kwaliteitsindicatoren en kwaliteitssystemen;
 • Zelfstandig kunnen werken, maar ook in teamverband ben je in het bezit van tact, enthousiasme, inlevingsvermogen en overtuigingskracht;
 • Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden, op alle niveaus ben je de juiste gesprekspartner en verbindende factor;
 • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de procedure.
Aanbod

Een uitdagende baan in een leuke en betrokken team. Een dynamische en inspirerende omgeving. De functie van kwaliteitsadviseur is afwisselend en er is veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling HilverZorg biedt een plek waar je je ambities waar kan maken en geeft je ruimte voor eigen initiatief.

 • Een dienstverband voor 32-36 uur (afhankelijk van je wens) in eerste instantie voor de duur van een jaar, met de intentie omgezet te worden in onbepaalde tijd;
 • Inschaling conform cao VVT FWG schaal 55, voor kandidaten met aantoonbare relevante ervaring kan een arbeidsmarkttoeslag worden toegepast;
 • Een eindejaarsuitkering (8,33%) en een vakantietoelage (8%);
 • Een goede Pensioenregeling;
 • Reiskostenvergoeding bovenop de CAO VVT;
 • Een Werkkostenregeling (bv. weekendje weg, fietsplan, laptop/tablet, etc.).
Procedure

De begeleiding van deze werving- en selectieprocedure is in handen van K+V. De procedure start bij K+V met een kennismaking naar aanleiding van je kandidatuur door middel van een oriënterend videogesprek. Hierna volgen gesprekken bij Hilverzorg, eventueel ook digitaal. Het streven is de procedure snel maar vooral met zorg en veiligheid voor iedereen af te ronden, passend bij de huidige omstandigheden. Flexibel, digitaal en inspelend op de actuele ontwikkelingen.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze functie? We verzoeken je zo snel mogelijk te reageren door bij ‘solliciteer direct’ je cv en motivatie te uploaden. Bij voldoende geschikte kandidaten zullen wij de vacature eerder sluiten. Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Frank Snethlage, partner, via 06 5131-0178 of Maartje Peters, partner, via 06 1008-5811.

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Kwaliteitsadviseur
Vast
32-36 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.