K+V werving selectie interim management

kwaliteitsadviseur a.i. met ervaring in de VVT

Midden van het land
Organisatie |

VVT organisatie in het midden van het land

Voor deze VVT instelling zijn we per direct op zoek naar een ervaren kwaliteitsadviseur. De interim-opdracht is voor de duur van ongeveer drie maanden tot aan de vaste invulling van deze vacature. Deze VVT-instelling biedt naast thuiszorg en dagzorg, tal van woonvormen. De professionals op de woonzorglocaties hebben een expertise gericht op dementie, Korsakov en chronische psychiatrie.

Functie | Kwaliteitsadviseur a.i.

Binnen deze VVT-instelling staat het leveren van kwalitatieve zorg aan hun cliënten op één. Als kwaliteitsadviseur ben jij de bewaker van dit kwaliteitsniveau en focus je je op kwaliteitsverbetering. Vanuit deze rol houd je ontwikkelingen bij en weet je deze te vertalen naar de praktijk, zonder het moeilijker te maken dan het is. Hiertoe werk je voor- en in afstemming met de zorgteams en ben je een sparringpartner voor zowel management als Raad van Bestuur.

Je denkt mee hoe de kwaliteit van zorg vanaf de werkvloer verder verbeterd en geborgd kan worden. Een belangrijk onderdeel van je werk is het voorbereiden, rapporteren en bewaken van (de navolging van) interne audits en kwaliteitsrapportages. Je neemt daarin de rol aan van aanjager, zodat de organisatie haar doelen beter en sneller kan behalen. Verder assisteer je op het gebied van uitvoeren van onderzoeken naar aanleiding van mogelijke incidenten (PRISMA). Je verzamelt, analyseert en verwerkt gegevens tot rapportages en beleidsvoorstellen. Dit vormt de basis voor het vormgeven van betrouwbare managementinformatie en sturingsinformatie voor de Raad van Bestuur, MT en teams.

Hiernaast adviseer je proactief bij vraagstukken over kwaliteit, zoals voorstellen ter verbetering van nieuwe en/of bestaande processen. Je vertaalt beleid naar de praktijk waarbij je actief de (markt)ontwikkelingen volgt, voorstellen doet en helpt bij de implementatie.

Ervaring VVT Communicatief Overtuigingskracht Probleemoplossend vermogen

Profiel

Je bent een ervaren interim kwaliteitsadviseur met ruime ervaring binnen deze rol in de VVT. Je bent communicatief vaardig, analytisch sterk en bezit de nodige overtuigingskracht. Verder laat je je kennen door organisatiesensitiviteit en probleemoplossend vermogen. Je neemt de afdelingen mee in relevante ontwikkelingen en haalt die informatie op die nodig is om je beleid goed vorm te kunnen geven. Daarbij houd je altijd de praktijk in het oog en weet je de vertaalslag hiernaar te maken. Kortom je bent de regisseur van dit proces.

Aanbod

Een interim opdracht voor de duur van ongeveer drie maanden, tot aan de vaste invulling van deze vacature, voor 24 tot 36 uur per week.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze interim-opdracht? We verzoeken je snel te reageren door bij ‘solliciteer direct’ je cv en korte motivatie te uploaden met een indicatie van je tarief. De vaste functie is ingeschaald in schaal 55 cao VVT. Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Frank Snethlage, partner, via 06 5131 0178 of Maartje Peters, partner, via 06 1008-5811.

Kwaliteitsadviseur a.i.
Interim
24-36 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.