K+V werving selectie interim management

Daadkrachtige en energieke verbinder

Gelderland en Noord-Brabant
Organisatie |

VMBO en MBO onderwijsinstelling in Gelderland en Noord-Brabant

Eigentijds groen onderwijs, veelzijdige opleidingen. Met duurzaamheid, ondernemerschap en innovatie hoog in het vaandel. De scholen staan in Gelderland en Noord-Brabant. Met plezier hard werken, positief-kritisch meedenken en kansen pakken zijn kenmerkend voor de cultuur. Net als waarderen en gewaardeerd worden. Cursussen en opleidingen voor bedrijven worden op locatie aangeboden en verdienen een nadere doorontwikkeling. En hiervoor zoeken we een daadkrachtige en verbindende projectleider.

Functie | Kwartiermaker Leven Lang ontwikkelen

OPDRACHT
Wat ga je doen? Het marktaandeel vergroten van de Beroeps Begeleidende Leerweg- (BBL)/contractonderwijs in de regio. Het BBL-/contractonderwijs geeft daarmee het initieel onderwijs extra impuls. Doordat de positie van het contractonderwijs en de samenwerking met andere partijen daarbij nog onderwerp van gesprek is, zal deze deel uitmaken van de opdracht. Je wordt verantwoordelijk voor het aanbieden en ontwikkelen van opleidingsaanbod passend bij de toenemende vraag van de beroepsbevolking en de arbeidsmarkt om ons heen. Je vertaalt de behoefte van de arbeidsmarkt naar mogelijke (nieuw te ontwikkelen) scholingstrajecten in nauw overleg met directeuren van de mbo-scholen. Samen met het nog op te zetten projectteam, doe je voorstellen aan de Stuurgroep over de toekomstige organisatievorm. Je legt verantwoording af aan de Stuurgroep waarin de verschillende betrokken leidinggevenden vertegenwoordigd zijn (inclusief het CvB). Je werkt volop samen met de vestigingen en de Stafdienst.

Daadkrachtig Communicatief Omgevingsbewust Analytisch Betrouwbaar Zelfstarter Samenwerken

Profiel

WAT VRAGEN WE VAN JE?
Je bent bekend met het MBO en bij voorkeur ook met de groene opleidingen.

Je hebt managementervaring en ervaring met projectmanagement. Je hebt ervaring met acquisitie en accountmanagement. Je begrijpt de relatie tussen onderwijs, werkgevers en de overheid. Je bent communicatief vaardig (mondeling en schriftelijk), omgevingsbewust, analytisch en betrouwbaar. Je bent resultaat- en klantgericht en werkt van nature makkelijk samen. Je werkt transparant en maakt lastige zaken op positieve wijze bespreekbaar.

Aanbod

Je bent per oktober 0,6 – 0,8 fte beschikbaar per week voor in ieder geval een half jaar met maandelijkse evaluatie. Je werkt flexibel op verschillende locaties.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze functie? We vragen je snel te reageren door bij “solliciteer direct” je cv en motivatie te uploaden.
Vrijdag 27 september stellen we een aantal kandidaten voor en in week 44 zijn de gesprekken gepland bij de onderwijsinstelling. Geef bij je motivatie ook graag een indicatie van je uurtarief aan. Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Roel Roelfzema (06 43873326).

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Kwartiermaker Leven Lang ontwikkelen
Interim
24 – 32 UUR

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.