Aanvoerder

VOORSCHOTEN
Organisatie |

Norlandia Kinderopvang

De NHC Group heeft 8.500 medewerkers en is actief in de: Kinderopvang, Thuiszorg, Jeugdzorg, Vluchtelingenopvang, Zorghotels en Ouderenzorg. Zij zijn werkzaam in Noorwegen, Zweden, Finland, Polen, Duitsland en Nederland. NCH Group is een onderneming met een duurzame, maatschappelijk relevante doelstelling. Norlandia is een serieuze en verantwoordelijke werkgever, de zorg voor het milieu is belangrijk. Norlandia vindt de aandacht voor een multiculturele werkplek belangrijk en is ISO gecertificeerd.

KV_Opdrachten_Norlandia
Functie | Landenmanager - Directeur Kinderopvang

Voor deze bijzondere, ambitieuze internationale organisatie zoeken wij een landenmanager voor Nederland. Een bijzondere positie waar wij een bijzondere directeur bij zoeken. De functie en opdracht kent drie belangrijke delen:

 1. Het leidinggeven aan de bestaande Norlandia Kinderopvang organisatie in Nederland en de duurzame realisatie van de kwalitatieve doelstellingen, aansluitend op de visie van Norlandia Childcare internationaal.
 2. Realiseren van de ambitieuze groeidoelstelling van Norlandia in Nederland in de Kinderopvang
 3. Het realiseren van een nieuwe divisie ‘Norlandia Zorg’ in Nederland, aansluitend op de activiteiten in de zorgsector in andere landen waar Norlandia reeds actief is. NB: dit moet gezien worden als een startup waar de nodige energie en ambitie voor nodig is. Echter de focus in het eerste jaar ligt bij Norlandia Kinderopvang.

Sensitief Communicatief Toegankelijk Energiek Vasthoudend Professioneel Teamspeler Betrokken Inspirerend

Profiel | Aanvoerder & Ondernemer

De kandidaat (de kanshebber)

Aanvoerder

Een aanvoerder is de speler met de meeste leidinggevende kwaliteiten, geeft teamgenoten aanwijzingen als de coach dat niet kan en brengt het team verder.

Als aanvoerder breng je jouw team verder en je overziet waar iedereen mee bezig is, intern en extern. De structuur staat en de stip op de horizon ligt er. Het is nu aan jou om verdere professionalisering te bewerkstelligen. Je wilt samen met je team stappen zetten, de organisatie dragen, de aanwezige krachten koesteren en toelaten. Daarbij breng je ondernemerschap en zelfstandigheid in de organisatie en ben je het boegbeeld voor Norlandia in Nederland. Samen met je team ontwikkel je innovaties en neem je een duidelijke positionering binnen de Kinderopvang in Nederland in.

Positie innemen

“Een positie innemen is geen vast gegeven maar steeds een keuze in een moment opname”

Je bent in staat om op verschillende terreinen positie in te nemen. Je bezit daarvoor de nodige charisma en je bent ook bereid zaken te onderzoeken die risicovol kunnen zijn. Je neemt positie in binnen de markt van de Kinderopvang in Nederland. Je weet Norlandia Kinderopvang Nederland duidelijk te profileren. Je kent de ontwikkelingen en de uitdagingen binnen de Kinderopvang. Door netwerken, verleiden en te luisteren ben je in staat met andere partijen tot samenwerkingen te komen en te groeien. Daarnaast neem je ook positie in binnen de eigen organisatie. Je bent zichtbaar, toegankelijk en durft duidelijkheid te scheppen en besluiten te nemen. Binnen NCHG neem je positie in, richting het hoofdkantoor in Noorwegen, en andere stakeholders binnen de groep. Daarbij bouw je een goeie relatie op met alle betrokkenen gebaseerd op vertrouwen, samenwerking en goede communicatie. 

Groei realiseren

Steeds groter of beter worden”

Je durft kansen te grijpen, impulsen te stimuleren geeft richting en vorm. Je hebt analytisch vermogen en lef. Je weet de groeiambities van Norlandia in Nederland waar te maken. In de Kinderopvang maar ook met betrekking tot de ambities in de Zorg sector. Je bent steeds op zoek naar nieuwe contacten en pakt de kansen die je hierbij tegenkomt. Daarbij schroom je niet om hiervoor resultaatverplichtingen aan te gaan en financiële verantwoordelijkheid te dragen. Je blijft zorgen voor een financieel gezonde organisatie, je bent kostenbewust en houdt je aan de financiële kaders die door Norlandia zijn gesteld.

Profiel/competenties

In aanvulling op het hierboven beschreven profiel een (niet uitputtende) opsomming van kwaliteiten die wij zoeken in de ideale kandidaat:

 • Strategisch sterk, in staat om de juiste zakelijke beslissingen te nemen
 • Innovatief, gericht op de ontwikkeling van de onderneming
 • Markt en klant focus
 • Resultaat gedreven
 • Integriteit en vertrouwen

En verder:

 • Je hebt ervaring binnen zowel het publieke als het private domein. Misschien in de zorgsector of juist in de kinderopvang of in nog andere sectoren, bij voorkeur in een combinatie van sectoren.
 • Je beschikt over charisma, leiderschap, en inspireert je MT; het leidinggeven aan diverse teams gaat je van nature goed af.
 • Je bent van nature een netwerker, sociaal vaardig en verbaal sterk.
 • And last but not least, your English is ‘pretty good’!
Aanbod | Geïnteresseerd en gekwalificeerd?

Helaas, u kunt niet meer reageren.

Landenmanager – Directeur Kinderopvang

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.