Aanvoerder

VOORSCHOTEN
Organisatie |

Norlandia

De Norlandia Care en Health Group (NCHG) heeft 8.500 medewerkers en is actief in de: Kinderopvang, Thuiszorg, Jeugdzorg, Vluchtelingenopvang, Zorghotels en Ouderenzorg. Zij zijn werkzaam in Noorwegen, Zweden, Finland, Polen, Duitsland en Nederland. NCHG is een onderneming met duurzame, maatschappelijk relevante doelstelling en dat zie je terug; zij zijn een serieuze en verantwoordelijke werkgever, vinden de zorg voor het milieu belangrijk, het werken met een ISO certificaat en waarderen een multiculturele werkplek.

Norlandia kinderopvang Nederland biedt professionele kinderopvang van Noorse kwaliteit voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Kinderen krijgen een tweede huis, een omgeving waar ze zich vertrouwd en veilig voelen, waar zij al spelend leren, nieuwsgierig worden, hun eigen talenten ontdekken, vriendschappen sluiten en bovenal plezier hebben met elkaar. Met de Scandinavische basis, de CARE-kernwaarden (competent, ambitieus, respectvol en energie) en medewerkers waar ze trots op zijn, laten zij als lerende organisatie een eigen geluid horen in de kinderopvang. Norlandia kinderopvang biedt dagopvang, buitenschoolse opvang en peuteropvang in diverse plaatsen in Zuid-Holland (regio West), in Maarssen (regio Midden) en Brabant (regio Zuid). In totaal ongeveer 35 locaties.

Naast groei in de Kinderopvang heeft NCHG ook ambities om op het gebied van Zorg zich in Nederland te vestigen en te groeien.

KV_Opdrachten_Norlandia
Functie | Landenmanager / Directeur Kinderopvang (en Zorg)

De rol van de Landenmanager/Directeur is het overzicht te hebben over alle bedrijfsactiviteiten, mensen en ondernemingen en deze aan te sturen. Je bent de leidinggevende en het boegbeeld van de organisatie en verantwoordelijk voor het algehele succes van de onderneming in Nederland. De landenmanager is in staat om missie, visie en lange termijndoelen te implementeren en tegelijkertijd de rendement doelstellingen niet uit het oog te verliezen. De landenmanager rapporteert aan de directeur Preschool International waarmee je direct contact hebt. Daarnaast werk je nauw samen met het senior management in andere landen waar Norlandia actief is. Inschaling is conform de adviesregeling van de BKDO voor directies in de Kinderopvang (salarisindicatie maximaal € 106.000,– afhankelijk van leeftijd en ervaring).

Sensitief Communicatief Toegankelijk Energiek Vasthoudend Professioneel Teamspeler Betrokken Inspirerend

Profiel

Als aanvoerder breng je jouw team verder en je overziet waar iedereen mee bezig is, intern en extern. De structuur staat en de stip op de horizon ligt er. Het is nu aan jou om verdere professionalisering te bewerkstelligen. Je wilt samen met je team stappen zetten, de organisatie dragen, de aanwezige krachten koesteren en toelaten. Daarbij breng je ondernemerschap en zelfstandigheid in de organisatie en ben je het boegbeeld voor Norlandia in Nederland. Samen met je team ontwikkel je innovaties en neem je een duidelijke positionering binnen de Kinderopvang in Nederland in.

Je bent in staat om op verschillende terreinen positie in te nemen. Je bezit daarvoor de nodige charisma en je bent ook bereid zaken te onderzoeken die risicovol kunnen zijn. Je neemt positie in binnen de markt van de Kinderopvang in Nederland. Je weet Norlandia Kinderopvang Nederland duidelijk te profileren. Je kent de ontwikkelingen en de uitdagingen binnen de Kinderopvang. Door netwerken, verleiden en te luisteren ben je in staat met andere partijen tot samenwerkingen te komen en te groeien. Daarnaast neem je ook positie in binnen de eigen organisatie. Je bent zichtbaar, toegankelijk en durft duidelijkheid te scheppen en besluiten te nemen. Binnen NCHG neem je positie in, richting het hoofdkantoor in Noorwegen, en andere stakeholders binnen de groep. Daarbij bouw je een goeie relatie op met alle betrokkenen gebaseerd op vertrouwen, samenwerking en goede communicatie.

Je durft kansen te grijpen, impulsen te stimuleren geeft richting en vorm. Je hebt analytisch vermogen en lef. Je weet de groeiambities van Norlandia in Nederland waar te maken. In de Kinderopvang maar ook met betrekking tot de ambities in de Zorg sector. Je bent steeds op zoek naar nieuwe contacten en pakt de kansen die je hierbij tegenkomt. Daarbij schroom je niet om hiervoor resultaatverplichtingen aan te gaan en financiële verantwoordelijkheid te dragen. Je blijft zorgen voor een financieel gezonde organisatie, je bent kostenbewust en houdt je aan de financiële kaders die door Norlandia zijn gesteld.

Aanbod | Geïnteresseerd en gekwalificeerd?

Helaas, u kunt niet meer reageren.

Landenmanager / Directeur Kinderopvang (en Zorg)

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.