K+V werving selectie interim management

Ondernemende samenwerker met een hart voor groen

Horst
Organisatie |

CITAVERDE College

CITAVERDE College

Om je heen kijken en je verwonderen. Over dat wat de natuur biedt. Over de wijze waarop de wereld om ons heen verandert. Mee veranderen, kennis opdoen en in de praktijk brengen. Jongeren en volwassen leren hoe ze samen kunnen werken aan een gezond en gelukkig leven. Midden in de samenleving staan. Dat is het CITAVERDE College.

CITAVERDE College verzorgt Groen Onderwijs in VMBO en MBO opleidingen in BOL / BBL evenals erkende beroepsopleidingen, trainingen, cursussen en innovatieprojecten voor het bedrijfsleven. CITAVERDE College heeft zes uitvoeringslocaties in Roermond, Nederweert, Maastricht, Heerlen, Horst, een locatie voor Bedrijfsopleidingen en een bestuurskantoor, waar ook het College van Bestuur is gevestigd.

Locatie Horst

Het CITAVERDE College Horst biedt onderwijs aan in het VMBO- en MBO-Groen. Door het brede aanbod van vakken kun je vanuit het VMBO-Groen doorstromen naar alle vier de sectoren op alle niveaus van het MBO. De locatie Horst biedt tevens MBO onderwijs aan op het gebied van groen, agro, natuur, dier en styling.

De school heeft als missie samen leren, samen werken en samen leven. Ze geloven dat leren altijd samen gaat, binnen en buiten de school. De sector Agro (food) is dynamisch en innovatief dus is hierin meebewegen noodzakelijk maar vooral ook leuk. De school is regionaal en extern gericht en hecht veel waarde aan initiatief nemen en denken in mogelijkheden. Ondernemend leren en zelfontwikkeling door eigenaarschap te dragen. Dit geldt voor de leerlingen maar ook zeker voor medewerkers, docenten en de omgeving.

In de school heerst een open en laagdrempelige cultuur. Zeggen wat je denkt en doen wat je afspreekt. Met respect en vertrouwen naar elkaar.

Wil je het verhaal van CITAVERDE College en de locatie Horst verder lezen? Kijk dan op www.citaverde.nl

Functie | Locatiedirecteur

Je bent als locatiedirecteur integraal eindverantwoordelijk voor de gang van zaken binnen de locatie Horst (+/- 100 medewerkers en 825 leerlingen/studenten), waarbij de operationele aansturing van de onderwijsteams VMBO en MBO gebeurt door drie adjunct directeuren waar stevige onderwijskundige expertise aanwezig is. De bedrijfsvoering, positionering en samenwerken in de regio is belegd bij de directeur. Daarnaast maak je deel uit van het Management Team van CITAVERDE College en rapporteer je aan het College van Bestuur.

Als locatiedirecteur ben je het gezicht van de school, intern en extern. Het boegbeeld van innovatie met oog voor kwaliteit van groen onderwijs binnen de locatie Horst en de regio waar je binnen “Agro Leeft“ samenwerkt.

Je weet de strategische doelstellingen vanuit het onderwijs bedrijfsmatig en planmatig binnen de financiële kaders in de vorm van jaarplannen uit te zetten, te sturen en te borgen. Als leidinggevende weet je jouw teamleden te inspireren en verder te brengen. Daarnaast voel je je verbonden om met het Management Team van CITAVERDE College een krachtig geheel neer te zetten en verder uit te bouwen.

Communicatief Toegankelijk Verbindend Energiek Teamspeler Betrokken Sensitief Nuchter Actiegericht

Profiel | Ondernemende samenwerker met een hart voor groen

Ondernemend

Als ondernemer zie je jouw school als jouw organisatie. Je zorgt dat bedrijfsmatig alles goed loopt zodat er ruimte is voor ontwikkeling en initiatieven. In het onderwijs, bij de leerlingen, bij de medewerkers en in de regio. Daarbij neem je zelf graag het voortouw. Je wilt weten hoe het echt zit. Binnen jouw school maar ook bij de stakeholders in jouw omgeving. Daardoor ben je in staat om nieuwe samenwerkingen te creëren en innovatie en ontwikkelingen duurzaam te implementeren. En je zorgt dat het gebeurt en voortgang heeft. Ondernemen is ook doen. Met een goede balans tussen wat (financieel) kan en (inhoudelijk) mogelijk is. Je gelooft dat leren binnen en buiten de school plaatsvindt en hebt vertrouwen in de expertise van anderen. Leren doe je met elkaar en in de maatschappij. Dat deze steeds verandert en je daar als school op moet inspelen is vanzelfsprekend.

Samenwerken

Samen leren, werken en leven is de missie van de school. Jij bent ervan overtuigd dat het samen altijd beter is dan alleen. Van nature zoek je de samenwerking op. In de regio, de bedrijven en de samenwerkingspartners, in de school met medewerkers en directieleden en binnen CITAVERDE als MT-lid en sparringpartner voor andere scholen. Daarbij ben je oprecht geïnteresseerd in en betrokken bij de ander en probeer je altijd in relatie te zijn. Hierdoor weet je verbindingen te leggen, samenwerkingen sterker te maken en nieuwe kansen samen op te pakken. Ook ben je op de hoogte en zorg je dat je niet verrast wordt. Jij weet de mensen te vinden en iedereen weet jou te vinden. Zodat jij en CITAVERDE duidelijk zichtbaar zijn. Daar hou je van en dit stimuleer je.

Hart van groen

Je hebt passie voor het groene onderwijs. Voor de sector, de bedrijven, de mensen die erin werken en de mensen die erin leren. Je kent de sector en de rol die deze speelt in regio of je hebt zichtbaar affiniteit en interesse in de ontwikkeling van “Agro Leeft”. Je weet de technologische innovatie en duurzaamheid thema’s te verbinden aan de school en het onderwijs zodat deze klaar is voor de toekomst. Je snapt de cultuur van de sector en de regio, weet intuïtief goed met dit DNA om te gaan en als mens voel je je hierbij betrokken.

Aanbod

Een zelfstandige en afwisselende functie met ruimte voor eigen initiatief en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Het fulltime salaris bedraagt maximaal € 6.445,00 bruto per maand, conform carrièrepatroon schaal 14 cao MBO. Inschaling afhankelijk van opleiding en ervaring en de aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor de duur van één jaar met uitzicht op een vaste aanstelling.

Procedure

De begeleiding van de werving- en selectieprocedure is in handen van K+V. De procedure start met een speeddate met verschillende mensen van de organisatie en directie. Is er een goede ontmoeting, dan gaan we verder met een diepgaand gesprek en een presentatie. Transparant maar wel zo vormgegeven dat veiligheid en privacy geborgd zijn.

Het wervingstraject bestaat uit een drietal onderdelen:

  • Speed op 26 augustus waarin je langs twee tafels kennis maakt met de diverse aandachtsgebieden van de functie en de organisatie kennismaakt met jouw persoonlijkheid.
  • Slow op 29 augustus waarin ruimte is voor meer aandacht en diepgang.
  • Show op 4 september waarin je laat zien en ervaren wie je bent en hoe jij de leiding neemt.

Na elke ronde maken we een keuze in kandidaten die verder gaan.

Geïnteresseerd

Ben jij een ondernemende samenwerker, bedrijfsmatig en met een groen hart? Geïnteresseerd en aantoonbaar gekwalificeerd voor bovengenoemde functie? Dan zien wij graag uiterlijk maandag 19 augustus jouw reactie tegemoet. Dat kan door bij “solliciteer direct” je cv en motivatie te uploaden. Inhoudelijke vragen, opmerkingen en/of motivatie kun je bij je reactie vermelden. Deze vacature is in behandeling bij Martine van der Velpen, partner (06-5060 3351). Natuurlijk is Martine bereikbaar voor nadere informatie.

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Locatiedirecteur
Vast
Fulltime

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.