Coach

AMSTERDAM
Organisatie |

IJsterk Kinderopvang B.V.

De organisatie is gespecialiseerd in de ontwikkeling van kinderen van 0 tot 4 jaar en heeft verschillende kinderdagverblijven in hartje Amsterdam. Elk kinderdagverblijf heeft een eigen karakter en een eigen identiteit. Iedereen mag anders en uniek zijn, maar vooral zichzelf.

KV_Opdrachten_IJsterk
Functie | Locatiemanager

Verbinding, aansturing en coaching

Als eerste ben je operationeel en tactisch verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op de kinderdagverblijven. Je bent verantwoordelijk voor de inzet en het welzijn van de medewerkers, de planning, acquisitie en exploitatie. Je bent het gezicht van de kinderdagverblijven naar buiten en in staat verbinding te maken met alle stakeholders, intern en extern. De organisatie heeft een goede reputatie en heeft inhoudelijke, pedagogische kwaliteit hoog in het vaandel. Jouw opdracht is deze te bewaken en verder aan te scherpen, mede in het licht van de recent ingevoerde IKK.

Sensitief Communicatief Toegankelijk Energiek Vasthoudend Professioneel Teamspeler Betrokken Inspirerend

Profiel

We zijn op zoek naar een stevige interim manager met ervaring in de Kinderopvang. Inhoudelijke kennis van de branche op gebied van wet en regelgeving is onontbeerlijk. Je kunt verder richting geven aan de ontwikkeling van de locaties, aansluitend bij de ingezette koers en geeft sturing aan de vernieuwingsprocessen en de implementatie hiervan. Je hebt kennis van en inzicht in groepsdynamische processen en bent aantoonbaar in staat om draagvlak te creëren bij medewerkers en klanten. Je bent sturend en coachend tegelijk, draagt ondernemerschap uit en gaat voor kwaliteit en resultaten.

Aanbod | Geïnteresseerd en gekwalificeerd?

Helaas, u kunt niet meer reageren.

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.