K+V werving selectie interim management

Gedreven, inspirerend en resultaatgericht leider

Lelystad
Organisatie |

Triade Vitree

Triade Vitree biedt beschermde woonomgevingen, dagbesteding op 100 locaties in Flevoland en IJsselland en ondersteuning thuis, op het werk of school. Triade Vitree helpt haar cliënten te ontdekken hoeveel ze zelf kunnen. Ze helpen mensen meer invloed op hun leven te krijgen en zelfstandig te zijn, waar dat mogelijk is. Want hoe meer een mens zelf kan, hoe beter hij zich kan ontwikkelen. Dat maakt het leven waardevol. Triade Vitree is een organisatie die volop in ontwikkeling is. De ruim 2.000 medewerkers en 500 vrijwilligers van Triade Vitree staan elke dag klaar voor meer dan 3.000 cliënten en jongeren. Triade levert zorg aan Volwassenen. Dat gebeurt in twee divisies: Reguliere Zorg en Intensieve Zorg. De intensieve zorg heeft betrekking op cliënten met een verstandelijke beperking en tevens ernstig meervoudig beperkt, moeilijk verstaanbaar gedrag en psychiatrische problematiek.

Voor de Divisie Intensieve Zorg van Triade Vitree is K+V op zoek naar een stevige locatiemanager met zorginhoudelijke kennis en verbindende vaardigheden

Functie | Locatiemanager Intensieve Zorg

In deze managementfunctie ben jij aan zet om de gezamenlijke ingezette koers binnen een open, informele en gezonde organisatie verder vorm te geven. Jij bent integraal verantwoordelijk voor de optimale kwaliteit van zorg, behandeling, begeleiding en het leefklimaat voor cliënten met ernstig meervoudige beperking en cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag.

Onder jouw integrale verantwoordelijkheid valt ook de personeelszorg en het middelenbeheer. Je geeft leiding aan 75 medewerkers (ca. 50 fte) verdeeld over meerdere woningen en/of locaties. Je draagt zorg voor verdere professionalisering van de afzonderlijke teams binnen je regio. Dit vraagt authentiek leiderschap en dat jij als manager in een continu sterk veranderende omgeving koersvast en resultaatgericht acteert. Je zoekt de aansluiting bij de organisatie als geheel en neemt anderen mee in de veranderende context met oog voor de cliënt, verwanten, medewerker en vrijwilliger.

Je speelt in op veranderingen binnen deze zorgsector en je stuurt op samenwerking met collega locatiemanagers en behandelaren om de intensieve zorg op een hoger plan te tillen. Je krijgt als locatiemanager de vrijheid, zelfstandigheid en ruimte om je talenten te exploiteren. Je valt hiërarchisch onder de Divisiemanager Intensieve Zorg.

Authentiek koersvast resultaatgericht transparant doortastend

Profiel

Jij staat als manager bekend om jouw heldere visie op kwaliteit van de zorg (VG, JGZ of ouderenzorg (voorkeur PG)) en weet als geen ander wat er speelt in het zorglandschap. Je weet hoe je het beste uit je teams haalt, past de juiste leiderschapsvorm toe en laat op deze manier iedere medewerker uitblinken in hun vakgebied.

Je onderhoudt graag contacten met je medewerkers, de andere locaties en locatiemanagers, het multidisciplinaire expertiseteam en externe contacten (gemeenten, zorgkantoor, vrijwilligersorganisatie en ouders/verwanten van cliënten).

Verder voldoe je aan de volgende punten:

 • Je bent in het bezit van een relevant HBO/WO diploma.
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring binnen een gelijkwaardige functie en waarbij je gewend bent om met crisissituaties om te gaan.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto.
 • Je beschikt over de volgende competenties/ persoonskenmerken: enthousiast, verbindend, resultaatgericht, transparant, communicatief vaardig, proactief, doortastend.
Aanbod

Aanbod

 • Salarisschaal FWG 60 conform de CAO – Gehandicaptenzorg (maximaal € 4.499,– o.b.v. 36 uur).
 • Een jaarcontract voor 32-36 uur per week met de intentie tot verlenging/vast dienstverband.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Een aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Korting op collectieve ziektekostenverzekering.
 • Korting op bedrijfsfitness, theater en andere culturele evenementen.
 • Werkkostenregeling: fiets, computer, telefoon met korting en een meerkeuze arbeidsvoorwaardenpakket.
 • Onbeperkt trainingen via Goodhabitz en vakgerichte opleidingen.
Procedure

Kandidaten worden eerst uitgenodigd voor een oriënterend gesprek met K+V via een videocall. Hierna vinden de selectiegesprekken met Triade Vitree plaats.

Geïnteresseerd

Geïnteresseerd in deze functie? We verzoeken je snel, maar uiterlijk 10 mei aanstaande te reageren door bij “solliciteer direct” je cv en motivatie te uploaden. Let op! Bij voldoende geschikte kandidaten kunnen wij de procedure eerder sluiten! Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Frank Snethlage, Partner (06- 5131 0178) of aan Maartje Peters, Partner (06-1008 5811).

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Locatiemanager Intensieve Zorg
Vast
32-36 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.