Daadkrachtige en ondernemende verandermanager

Lelystad
Organisatie |

Triade Vitree

Triade Vitree biedt volwassenzorg (Triade) aan mensen met een verstandelijke beperking en met een psychische stoornis en jeugdzorg (Vitree) aan kinderen, jongeren en gezinnen. Triade Vitree heeft met ruim 1.800 medewerkers en bijna 500 vrijwilligers een sterke keten van zorg voor gezinnen en volwassenen opgebouwd in Flevoland, IJsselland en omstreken. De jaaromzet bedraagt circa € 125 miljoen en de geboden zorg wordt gefinancierd vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) en de Jeugdwet. Daarnaast zijn er cliënten met een persoonsgebonden budget (Pgb). De gewenste integratie van beide organisaties na de fusie van begin 2018 krijgt steeds meer vorm. Vanaf 2022 is er een vernieuwd tweehoofdige Raad van Bestuur geïnstalleerd. De RvB zal dan bestaan uit een voorzitter met een algemene zorgportefeuille en een lid met de portefeuille bedrijfsvoering. Het nieuwe managementteam zal bestaan uit vier divisiemanagers, een manager bedrijfsvoering, een manager strategieontwikkeling en beleid, een concerncontroller en een manager audit, control en advies.

Missie en visie
Triade Vitree denkt in mogelijkheden en helpt haar cliënten te ontdekken hoeveel ze zelf kunnen doen om minder afhankelijk van de zorg te zijn. De medewerkers van Triade Vitree stimuleren kinderen, jongeren, volwassenen alsmede de betrokken ouders/opvoeders met zorgvragen om zelf de regie over hun leven te houden. Hoe meer een mens zélf kan, hoe beter hij of zij zich kan ontwikkelen en zichzelf kan zijn. Thuis, op school of bij het werk. Dát maakt het leven waardevol. Triade Vitree helpt daarbij.

Triade Vitree wil een geïntegreerd werkende dienstverlening van de ondersteunende diensten bewerkstelligen die het primaire proces – de zorg van de cliënten – optimaal ondersteunt. Inmiddels is daarvoor de managementstructuur heringericht en zijn de afdelingen samengevoegd tot drie diensten: Bedrijfsvoering – Strategieontwikkeling en Beleid – Audit, Control en Advies (ACA).

Voor Triade Vitree is K+V op zoek naar een mensgerichte manager ACA. Sterk in verandermanagement, gedragswijziging, procesverbetering en communicatie.

Functie | Manager Audit, Control en Advies

Bij Triade Vitree wordt er hard gewerkt om de laatste punten uit te werken voor de fusie. Als manager ACA ben je betrokken bij deze verdere uitwerking in een projectgroep. Verder geef je inhoud aan de operational excellence. De implementatie van de nieuwe organisatiestructuur staat in 2022 voor jou centraal. Regelmatig reflecteer je samen met jouw team op de te behalen doelen en transformatieopdracht en op ieders rol en bijdrage. Daarbij creëer jij de ruimte voor jouw afdeling om verantwoordelijkheid en eigenaarschap te nemen. Samen met je team zal je verder kijken naar wat er in de organisatie nodig is om zo goed mogelijk te analyseren en advies te geven. Jij treedt op als verbinder tussen alle teams en de organisatie. Je draagt bij aan de professionalisering van de afzonderlijke teams. Als manager durf je risico’s te nemen, verantwoordelijkheid te dragen en kennis toe te passen.

Jij bent als manager ACA integraal verantwoordelijk voor jouw afdeling (18 FTE). Daarbij leg je de nadruk op het verder professionaliseren van de nieuw samengestelde teams binnen ACA. Dit vraagt om authentiek leiderschap en dat jij als manager in een continu sterk veranderende omgeving koersvast en resultaatgericht acteert. Jij en je team handelen onafhankelijk in het primaire proces om vrij en ongebonden te kunnen adviseren aan de divisiemanager, managers jeugd en regiomanagers. Je bent verantwoordelijk voor een gezonde bedrijfsvoering en de realisering van afspraken. Je neemt deel aan organisatie brede projecten en monitort de voortgang daarvan. Verder adviseer je de Raad van Bestuur over vakinhoudelijke ontwikkelingen en strategische kwesties.

Verandermanagement Daadkracht Proactief Ondernemend Inspirerend Analytisch Teamspeler Samenwerken

Profiel

Je staat bekend om je duidelijke visie en de kwaliteit die jij hanteert. Als geen ander weet jij wat er in de organisatie speelt en hoe jij dit het best vertaalt naar je team. Je brengt het beste in je team naar voren en weet hoe je dit kunt waarborgen. Door jouw inspirerende leiderschapsstijl weet je de gewenste cultuurverandering binnen de afdeling te laten plaatsvinden en gaan de zorgmedewerkers zich gehoord en ondersteund voelen.

Aanvullend:

 • Heb je ruime werkervaring als strategisch verandermanager in complexe omgevingen, met inhoudelijke professionals en diverse stakeholders.
 • Relevante (management)opleidingen op academisch niveau.
 • Heb je succesvolle ervaring met het aansturen van kwaliteitsadviseurs en HR-adviseurs en (pré) business controllers.
Aanbod
 • Salarisschaal FWG 70 conform de CAO – Gehandicaptenzorg (maximaal € 6.821,– o.b.v. 36 uur).
 • Een jaarcontract voor 32-36 uur per week met de intentie tot verlenging/vast dienstverband.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Een aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Korting op collectieve ziektekostenverzekering.
 • Korting op bedrijfsfitness, theater en andere culturele evenementen.
 • Werkkostenregeling: fiets, computer, telefoon met korting en een meerkeuze arbeidsvoorwaardenpakket.
 • Onbeperkt trainingen via Goodhabitz en vakgerichte opleidingen.
Procedure

Kandidaten worden eerst uitgenodigd voor een oriënterend gesprek met K+V. De selectiegesprekken bij Triade Vitree zullen zo snel mogelijk plaatsvinden.

Geïnteresseerd

Geïnteresseerd in deze functie? We verzoeken je snel te reageren door bij “solliciteer direct” je cv en motivatie te uploaden. Let op! Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Frank Snethlage, Partner (06- 5131 0178) of aan Maartje Peters, Partner (06-1008 5811).

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Manager Audit, Control en Advies
Vast
32-36 uur

SOLLICITEER DIRECT