K+V werving selectie interim management

Inspirerend leider met passie voor mens en natuur

Hilversum
Organisatie |

Goois Natuurreservaat

Koester ons groene thuis; dat is de boodschap die het Goois Natuurreservaat omwonenden, bezoekers, vrijwilligers en relaties meegeeft. Met ongeveer 30 medewerkers beheren zij een natuurgebied van zo’n 2.800 hectare dat een thuis biedt aan uiteenlopende flora en fauna. In deze bijzondere leefomgeving komen wandelaars, fietsers, sporters en ruiters samen met bosuilen, reeën, orchideeën en 1.500 andere soorten planten en dieren. Naast onder meer het bos, de heide, de vennen en plassen beheren zij ook de aanwezige voorzieningen. Denk aan wandel-, fiets- en ruiterpaden, bruggen, uitkijkpunten, speelbossen en faunapassages. Natuurkwaliteit en -ontwikkeling, biodiversiteit, recreatiemogelijkheden, duurzaamheid, toegankelijkheid en veiligheid zijn de belangrijkste speerpunten.

Functie | Manager Beleid, Ondersteuning en Externe Relaties

De organisatie is volop in beweging. Enthousiast en gedreven geef jij leiding aan je  teamleden en zorg je samen met hen voor hoogwaardig advies en adequate ondersteuning rondom onder meer beleid, bedrijfsvoering, HRM, fondsenwerving, educatie en profilering. Je past integraal management toe en stimuleert medewerkers dusdanig dat zij tot optimale ontwikkeling komen. Je motiveert je medewerkers en geeft met je proactieve houding zelf het goede voorbeeld. Jouw team is hecht en biedt iedere uitdaging het hoofd.

Dankzij de inzet van het team Beleid, Ondersteuning en Externe Relaties kunnen onder meer de boswachters hun werk optimaal doen en genieten vele bezoekers dagelijks van een florerend Goois Natuurreservaat.

Natuur, erfgoed, vastgoed, recreatie en profilering; het zijn slechts enkele van de beleidsvelden waarvoor jij met jouw team meerjarig beleid ontwikkelt en zorgt voor een goede uitvoering ervan. De directeur-rentmeester kan rekenen op jouw strategische denkkracht en goede onderbouwde adviezen. Dankzij je stevige en brede netwerk weet jij precies wat er speelt. Zijn er actualiteiten of politiek-bestuurlijke ontwikkelingen die ons beleid raken? Dan adviseer jij het management over de passende strategie. Bij de uitvoering van die strategie wend je je wederom tot je netwerk dat je slim weet in te zetten om onze doelen te bereiken en onze belangen goed te behartigen. Je begrijpt wat er nodig is om het bestuur van de stichting goed te adviseren en ondersteunt de directeur-rentmeester bij de voorbereiding van de bestuursvergaderingen. Met jouw kennis en ervaring op het gebied van organisatieontwikkeling lever je een belangrijke bijdrage aan de doorontwikkeling en verdere professionalisering van onze organisatie.

Strategisch Mens-en-resultaatgericht Inspirerend

Profiel

Een mens- en resultaatgerichte manager; dat ben jij ten voeten uit. Je bent besluitvaardig, kunt goed luisteren en delegeren en bent als geen ander in staat standpunten helder over te brengen. Belangen die spelen heb jij scherp in beeld, je bent strategisch sterk. Je krijgt de neuzen dezelfde kant op en communiceert makkelijk op alle niveaus. Daarnaast heb je:

 • Een wo-diploma bedrijfskunde of bestuurskunde, of een vergelijkbare opleiding
 • Minimaal vijf jaar ervaring in een leidinggevende functie
 • Minimaal drie jaar ervaring met bestuursadvisering
 • Ervaring met verander- en ontwikkeltrajecten
 • Kennis van of affiniteit met natuurbeheer
Aanbod
 • Een salaris in schaal 13. Dit is minimaal € 4.068,- en maximaal € 5.812,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. Je salaris is afhankelijk van je opleiding, kennis en ervaring
 • Uitdagend werk binnen een klein en betrokken team
 • Een unieke werkplek midden in de natuur én vlak bij de Randstad
 • De mogelijkheid flexibele werktijden te hanteren, zodat werk en privé goed in balans zijn
 • Een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden met onder meer een maandelijks individueel keuzebudget, dat je kunt inzetten voor onder andere vakantiegeld, een dertiende maand of het kopen van extra verlof. Daarnaast is je pensioenvoorziening, geregeld via het ABP en ontvang je een maandelijkse bijdrage in de ziektekosten
 • GNR is een betrokken organisatie waar medewerkers werken met passie voor hun werk en leefomgeving
Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze functie? We verzoeken je uiterlijk zondag 31 maart aanstaande te reageren door bij “solliciteer direct” je cv en motivatie te uploaden.
Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Henk van der Velde (06 5175 8677).

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Manager Beleid, Ondersteuning en Externe Relaties
vast
36 UUR

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.