Vakmanschap en tactiek

Amersfoort
Organisatie |

SRO

Stroom jij over van vakmanschap? Ben jij thuis in de cultuurtechniek? Vind je het prachtig om bij te dragen aan de kwaliteit van diverse sportparken, zwembaden en volkstuincomplexen? Werk je graag samen met gemeenten en verenigingen? En ben je een authentieke leider en sparringpartner van een leuk team? Dan is er een geweldige rol bij SRO in Amersfoort.

SRO is een betrokken organisatie met een maatschappelijke missie. Ze helpt gemeentes bij het realiseren van hun doelstellingen op het gebied van sport, vrije tijd en gemeentelijk vastgoed. De organisatie kent de volgende pijlers: beheer & onderhoud van gemeentelijk vastgoed, exploitatie van sportaccommodaties en sportstimulering voor jong en oud. Dankzij jarenlange ervaring en samenwerkingsrelaties met gemeenten, kent SRO  de markt en het speelveld als geen ander en heeft een prachtige positie midden in de samenleving. Het zijn vooral de gebruikers die het hart vormen van SRO, want de maatschappelijke functie van vastgoed valt of staat met het gebruik ervan. Een bloeiende sportvereniging of onderwijsinstelling, een actief cultuurgebouw, een drukbezocht zwembad, daar gaat het om. Op deze wijze hebben zoveel mogelijk inwoners baat bij al deze accommodaties.  Daarom zeggen ze bij SRO: “De klanten van onze klanten zijn onze echte klanten.”

Deze missie en sfeer vind je ook als collega bij SRO. Een organisatie met hechte teams, maatschappelijk belang voorop, een sterk klantgerichte visie en thema’s zoals duurzaamheid, innovatie en een betere leefwereld. Een sociale werkgever met aandacht voor de mens en maatschappij waarin jij leeft!

Vanwege de pensionering van de huidige manager zoeken wij een opvolger! Een tactisch en vakinhoudelijk manager met veel kennis van cultuur techniek en met gevoel voor sport en bewegen.

KV_Opdrachten_SRO
Functie | Manager Buitensportaccommodaties

Als manager Buitensportaccommodaties ben je verantwoordelijk voor de exploitatie, het beheer en het onderhoud van 24 sportparken en 10 volkstuincomplexen in de gemeentes Amersfoort, Bunschoten-Spakenburg en Baarn. Het is dus een brede functie is, waarin je schakelt tussen de belangen van opdrachtgevers, gebruikers en de eigen organisatie. Het is een zelfstandige en veelzijdige functie, waarin jij je team motiveert en faciliteert om met elkaar alle locaties in topconditie te houden. Je bent sparringpartner en beschikt zelf over veel vakkennis op het gebied van cultuurtechniek.

Jij gaat onder andere aan de slag met:

 • Het onderhouden van contact met opdrachtgevers, verenigingen en hun besturen, organisaties, aannemers en collega’s om alle belangen in het vizier te houden.
 • Het afsluiten van contracten en overeenkomsten met gemeentes, verenigingen en marktpartijen.
 • Het deelnemen aan aanbestedingstrajecten.
 • Het opstellen van meerjaren onderhoudsplannen (mjop’s) t.b.v. investeringen en vervangingen. Je bent opdrachtgever voor het uitvoeren van projecten en het leveren van producten of diensten.
 • Het opstellen van afdelingsbegrotingen.
 • Het gevraagd en ongevraagd advies geven aan zowel opdrachtgevers en verenigingen als collega’s m.b.t. inrichting, gebruik, beheer en beleid van de buitensportaccommodaties.
 • Het aansturen, coachen en begeleiden van ongeveer 10 collega’s.
 • En je werkt samen met je collega in Haarlem waar SRO ook aanwezig is om te kijken of je samen tot verbeteringen en innovaties kunt komen.

Sparringpartner Tactisch Helicopterview Structureren Vakinhoudelijk Cultuurtechniek Relaties opbouwen Leidinggeven Communiceren Samenwerken Initiatief Toekomstvisie MJOP

Profiel

SRO zoekt een prettig en vaktechnisch volwassen manager. Iemand die thuis is in groen en gebouwen en houdt van contact met mensen en organisaties. Je bent wellicht hovenier geweest, of hebt een aannemingsbedrijf gehad of … je hoeft natuurlijk nog niet alles te kunnen. Er is tijd en ruimte voor ontwikkeling, je moet wel thuis zijn in de cultuurtechniek. Je hebt bijvoorbeeld de HAS of Van Hall Larenstein afgerond. Daarnaast heb je idealiter heb je de volgende bagage:

 • Hbo werk- & denkniveau, met aantoonbare werkervaring op het gebied van beheer en onderhoud.
 • Ervaring met leidinggeven.
 • Ondernemerschap en het vermogen om te verbinden, overtuigen en te schakelen op diverse niveaus.
 • Van nature bedreven in probleemanalyse, het opstellen van doelstellingen en plannen & organiseren.
 • Een kwaliteits- & resultaatgerichte mindset en goed in het managen van verwachtingen.
Aanbod

Naast een afwisselende en verantwoordelijke baan met veel vrijheid biedt SRO:

 • Een fulltime contract voor 36 uur per week (32 uur is bespreekbaar).
 • Een goed salaris (CAO Vermo), minimaal 24 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.
 • Aangevuld met een mooie eindejaarsuitkering van 8,33%, zonder levenslooptoeslag.
 • Een werkplekregeling en een thuiswerkregeling.
 • Alle tools die je nodig hebt om succesvol te zijn waaronder een mobiele telefoon.
 • Een aantrekkelijke pensioenregeling via het ABP waarbij SRO 70% premie betaalt en jij 30%.
 • 32 uur vrij te besteden aan persoonlijke ontwikkeling en opleiding in de SRO Academie.
 • Een collectieve ziektekostenverzekering en korting op verzekeringen & zwemmen in SRO-zwembaden.
 • Een hecht team professionele en ontzettend leuke collega’s. En heel veel werkplezier bij een werkgever die aandacht heeft voor mens en maatschappij!
Procedure

De procedure wordt begeleid door K+V. Hier vindt een eerste kennismaking plaats en vervolgens bij geschiktheid drie rondes bij SRO. In deze rondes ontmoet je je de directeur, het management en medewerkers en krijg je een compleet beeld van SRO, en zij van jou. De gesprekken starten in januari.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze functie? We vragen je snel te reageren, uiterlijk 19 januari, door bij “solliciteer direct” je CV en motivatie te uploaden.
Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Roel Roelfzema, partner K+V (06 43873326). Bel gerust om te sparren over SRO en deze rol. Roel begeleidt deze opdracht. Bijzonder is dat je goed ingewerkt kunt worden door je voorganger die in de zomer met pensioen gaat.

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijke profielmeting te maken.

Manager Buitensportaccommodaties
Vast
32 – 36 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.