KV_vacatures

Aanjager

WOLFHEZE
Organisatie |

Pro Persona

Pro Persona Groep is een op ontwikkeling gerichte ggz-instelling in Gelderland, met meer dan 3.000medewerkers in Arnhem, Ede, Lunteren, Nijmegen, Tiel, Veenendaal en Wolfheze. Pro Persona behandelt cliënten zoveel mogelijk thuis. Alleen als het écht niet anders kan, worden ze opgenomen.

In 2017 is er voor gekozen om alle aanmeldingen en verwijzingen voor behandeling centraal te gaan monitoren via het Centraal Aanmeldteam (CAT). Hier wordt elke aanmelding verwerkt, en intern doorgestuurd naar een van de acht zorgprogramma’s.

Het Centraal Aanmeldteam bestaat uit drie informele subteams, samen ongeveer 20 medewerkers:

  • Screening: medewerkers die aanmeldingen inhoudelijk screenen
  • Zorgsecretariaat Basis ggz
  • Zorgsecretariaat Specialistische ggz
KV_Opdrachten_Pro-Persona
Functie | Manager Centraal Aanmeldteam

Pro Persona verwacht van jou dat jij als ervaren verandermanager leiding geeft aan de transitie van de teams en dat je als expert op het gebied van zorglogistiek en bijbehorende ICT-applicaties complexe processen in deze ‘mensenwerk’-organisatie overziet. Je hebt oog voor de medewerkers die in een veranderproces zitten en weet hen te stimuleren om ‘eigenaarschap’ van hun takenpakket aan te gaan. Je weet aan de juiste knoppen te draaien om de beloften aan cliënten en verwijzers waar te kunnen maken. Je monitort hiertoe dagelijks de in-, door- en uitstroom van grote aantallen aanvragen van patiënten en schakelt met de juiste personen om veranderingen in de logistieke en administratieve processen aan te brengen. Dit is een continue proces als er ‘fouten’ worden opgespoord en situatie(s) veranderen. Je werkt zelfstandig én bent in verbinding met de inhoudelijk verantwoordelijke voor de instroom (Hoofd Zorgprogramma Toegang). Verder onderhoud je regelmatige contacten met interne stakeholders (onze regiodirecteuren, zorgmanagers en ondersteunende diensten), en extern met verwijzers en zorgverzekeraars.

Sensitief Communicatief Toegankelijk Energiek Vasthoudend Professioneel Teamspeler Betrokken Inspirerend

Profiel | Analytisch en gedreven aanjager

Je bent een stevige en daadkrachtige, gedreven en enthousiaste manager met hart voor de zorg. Jij bent van nature een echte ‘supply chain manager’. Door jouw intrinsieke drive en luisterend oor vang jij signalen op. Jij brengt als relatiemanager partijen samen. Je analyseert snel en zorgvuldig en kunt goed zaken objectiveren. Wanneer er besluiten genomen zijn, pak jij door en jaag jij die veranderingen aan. Je hebt een lange adem wanneer soms taaie processen daar om vragen.

Je beschikt over een succesvol afgeronde HBO/WO-opleiding op het gebied van ICT en/of zorglogistiek en over aantoonbare bedrijfskundige en leidinggevende vaardigheden. Je hebt minimaal vijf jaar zorgadministratieve ervaring. Ervaring in de ggz-branche is een pré.

Aanbod | Geïnteresseerd en gekwalificeerd?

Pro Persona biedt een boeiende functie als leidinggevende van een team dat volop in ontwikkeling is in een dynamisch speelveld, een dienstverband voor bepaalde tijd van een jaar, waarbij het streven is om een langdurige verbintenis met je aan te gaan.

Salariëring is overeenkomstig de zwaarte van de functie. Er zijn goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo bouw je pensioen op bij PFZW, ontvang je korting op je ziektekostenverzekering bij IZZ en is er een eindejaarsuitkering van 8,33% (13e maand). Ook zijn er mogelijkheden voor bijscholing en regelingen voor thuiswerken, fiets, sportabonnement en pc-privé.

Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Geïnteresseerd

Indien je geïnteresseerd én aantoonbaar gekwalificeerd bent verzoeken wij je zo snel mogelijk te reageren, maar voor 25 juli 2018, door onderaan bij solliciteer direct uw cv en motivatie te uploaden
De gesprekken bij K+V zijn gepland in week 31 en 32. Een mogelijk gesprek bij Pro Persona zo snel mogelijk hierna.
Voor vragen en/of opmerkingen kun je contact opnemen met Frank Wolff (06-1595 4079).

Kandidaten die worden uitgenodigd voor een gesprek wordt gevraagd een online persoonlijke profielmeting te maken.

Manager Centraal Aanmeldteam
vast
40 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.