Manager voor Coöperatie Boer en Zorg

energiek en doortastend
Locatie: Wageningen
Functie | Manager

De Manager komt te werken bij het centrale bureau van CBZ in Wageningen. CBZ verzorgt met 30 medewerkers alle backoffice processen voor haar leden en is door haar snelle groei genoodzaakt om haar processen te herzien en combinatiefuncties te splitsen. Deze vacature is ontstaan omdat medewerkers, met leidinggevende taken, zich helemaal gaan richten op hun kerntaak. Deze Manager valt rechtstreeks onder de directie en maakt deel uit van het Directie MT.

Op het centraal bureau zijn de volgende eenheden ondergebracht: de financiële- en cliëntadministratie, zorginkoop, ondersteuning, ICT, kwaliteit, beleid en communicatie. Samen vormen deze eenheden de backoffice voor de gehele coöperatie. Deze Manager wordt verantwoordelijk voor het aansturen van de zorginkoop (1 persoon), de cliëntadministratie (10 personen), de afdeling Kwaliteit, Beleid, Communicatie (5 personen) en de ondersteunende afdeling (2 personen). Het betreft dus de gehele backoffice, met uitzondering van de afdeling Financiën en ICT. De regiomanagers, die actief zijn in de regio, vallen rechtsreeks onder de directie.

Naast het leidinggeven aan deze collega’s, is de Manager verantwoordelijk voor het beheer van de facilitaire zaken en het onderhouden van contacten met leveranciers op het gebied van huisvesting, ICT en andere facilitaire zaken. Je komt in een organisatie terecht die een snelle groei heeft doorgemaakt en hierdoor wordt er aanspraak gemaakt op je creativiteit en flexibiliteit. Het inregelen van processen is onderdeel van je werk en je bent in staat om de medewerkers in hun kracht te zetten. Het is een veelzijdige, dynamische functie waar je echt nog vorm kan geven aan de inrichting en optimalisatie van de processen en aan de slag mag met een enthousiast en betrokken team. Vanuit je rol kan je goed luisteren, snel tot de kern komen, mensen meenemen en ook aanspreken met behoud van de relatie. Je beschikt hierbij over een zogeheten ‘warme zakelijkheid’.

Profiel

Taken en verantwoordelijkheden

 • Aansturen van de backoffice binnen het centraal bureau met uitzondering van de afdeling Financiën en ICT.
 • Zorgdragen dat de in het jaarplan vastgelegde resultaten van de werkeenheden op tijd en kwalitatief goed geleverd worden.
 • Afstemmen van de interne organisatie met de regio’s.
 • Zorgdragen voor het beheer van de faciliteiten.

Functie-eisen:

 • Hbo werk- en denkniveau met leidinggevende werkervaring vanuit een dynamische omgeving.
 • Een aanvullende managementopleiding is een pré.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Energiek en ondernemend, stevig, zelfstandig, doelgericht en kritisch.
 • Organisatorische vaardigheden.
 • Inlevingsvermogen, flexibel, betrokken en je hebt plezier in het aansturen en ontwikkelen van organisaties.
 • Dienstverlenend en oplossingsgericht.
Communicatief Zelfstartend Gevoel voor commercie Scherp Warme zakelijkheid Luistervaardig Schakelkracht Stevig
Organisatie |

Coöperatie Boer en Zorg

De Coöperatie Boer en Zorg (CBZ) is gevestigd in Wageningen en verantwoordelijk voor het contracteren van Zorg in Natura voor de bij de Coöperatie aangesloten zorgondernemers. De coöperatie faciliteert de leden om kwalitatief goede zorg en continuïteit te kunnen bieden op hun locaties. Naast zorgcontracten, advies, inkoopvoordeel en kennisuitwisseling/-bevordering, biedt CBZ een platform voor overleg tussen zorgondernemers onderling en andere ketenpartners. CBZ wordt gevormd door de aangesloten zorgondernemers uit Utrecht, Gelderland, Overijssel en Flevoland. Het centraal bureau is gevestigd in Wageningen.

Meer informatie is te lezen op de website van Boer en Zorg: www.cooperatieboerenzorg.nl

Aanbod

Een uitdagende en dynamische positie in een flexibele, platte en snelgroeiende organisatie met enthousiaste en betrokken collega’s. Een rol waarin je veel vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid krijgt en jij vanuit jouw ervaring en expertise een waardevolle bijdrage kunt leveren.

 • Een salaris conform schaal 10 van de CAO Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening met een huidig maximum van € 4972,– per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur). Inschaling zal plaatsvinden op basis van ervaring.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8,3% eindejaarsuitkering, diverse verlofregelingen en een reiskostenregeling woon-werkverkeer.
Procedure

De procedure is erop gericht om de kandidaat zo spoedig mogelijk te benoemen. De eerste gesprekken met K+V vinden daarom zo snel mogelijk plaats. De selectiegesprekken met Boer en Zorg vinden plaats op woensdag 29 maart op ons kantoor in K+V in Veenendaal.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze functie? We verzoeken je snel, maar uiterlijk woensdag 22 maart aanstaande te reageren door bij ‘solliciteer direct’ je cv en motivatie te uploaden. Let op: bij voldoende geschikte kandidaten sluiten we de procedure eerder.

Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Maartje Peters, partner, via 06-1008 5811 en Frank Wolff, partner via 06-1595 4079.

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.